Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Yaa bu evin küçük kızı durumları benide çok kasıyo. Babam günde 5 kere arar kontrol eder beni. Bi yere gidiceksem o bırakır o alır. Ben babama sevgilim olduğunu bile söyleyemem şu aşamada -ki- sevgilim 2013 te söz düşünüyomuş

Hadi ben daha 21 e giricem de senin yaş evlenene kadar 23 olucak olur aslında çok da erken değil yani.
Evin tek çocuğumusun canım. Yoksa tek kızmısın.
Ben tek çocuğum ondan çok üstüme düşülüyor.

aah ah, ablam evlendi.abim var askerde bekar.ben en küçüğüyüm evin.ve babam bana ben on açok düşkünüzdür, hala beni yatağımdan kucağına alıır kahvaltı sofrasına oturtur kalkmak istemeyince süşünün (!) ben de şımarıyorum tabi babama ama bu evlenmeyi düşünmeme engel mi, ööüüff beni de çok kasıyorbiz de 2013 ocak düşünüyoruz ama nerdeeeee nasııııııll

Anaa aynı benim babam. Mesela ben erken yatsam babam benim üstümü örter o yatsa ben onun üstünü örterim. Sabahları öperek uyandırırz birbirimizi. Babam yanında benim evlenmemin şakasını bile yaptırmaz. Geçen annem teyzemleri dayımları felan hep birlikte yemeğe çağırdı. Yengem telefonda demiş hayırdır görücü felanmı geliyo demiş. Annem babama söyledi işte yengem böyle böyle dedi diye ayy babam bi kızdı. S--tırmayın görücüsüne bilmem ne diye bi bağırdı anneme

hiç sorma yaa, aynen.babamın hemen yüzü düşüyor.geçende teyzemin kızının düğünü için alışverişe çıktık işte kuzenimin babasına takım elbise bakıyor.babam da deniyor öylesine takım sonra böyle yaptı.ben de kızımın düğününde takım elbise alıcam ama 5 sene sonra, en az 5 sene daha var oraya diye bastıra bastıra söyledi.off.benim suçum ne .ha bi keresinde konuşuyorduk.seni isteyen kişinin benden aşağı şartları olmıcak.memur olursa çok iyi olur.evi, arabası olucak, sen rahata alışmışsın.herkesle yapamazsın.dedi.şimdi benim sevdiğim adamın evi yok.biz evlendikten sonraki birikimimizide katıp ev alırız hesabediyoruz.maaşı çok iyi allahaşükür.ama babamdan geçer not alır mı ikna olması lazım önce.

Kızlar pat diye ortaya dalıyorum ama ailelerin evlenmek için yaş sınırı koymaları ve evlenilcek kişinin karakter özelliklerinden çok evi olucak arabası olucak vs bunlara bakılmasını ve şart koşulmasını hoş karşılamıyorum ben..
Bana göre bi kişi kendini hazır hissediyorsa evliliğe o zaman evlenmeli...(kalkıpta 17-18 demiyorum.20 yaş ve üzeri sorumluluk alabilir insan )
Bence bi insanın düzgün bi işi varsa ailesini geçindirebilecek sorumluluğa sahipse evde alınır arabada alınır.Önemli olan eşler arası sevgi saygı...
Mal mülk sonradan edinilir ve bence bunlara sahip olmaktan ziyade kullanmak nasip olmalı insana..

Ya evlencegimiz zaman karsi tarafin evi olsun arabasi olsun o olsun bu olsun denilirse zor evleniriz yani babalar biraz kanaatkar olmali

Babalar annelerimizi alirken neleri varmis acaba

Son düzenleme:

hoş karşılasak da karşılamasak da ön yargı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…