- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #23.521
inşallah canım Allah nasip ederse inşallah yaza istiyoruz
meraba hurrem sen evleniyo musun kız
inşallah canım Allah nasip ederse inşallah yaza istiyoruz
al o zaman ya
İyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyor hayat :)berceste hanı vıdeon kız ben gormedım
kızlar nabersınız buarada
Yaa neden öyle diyosunnnnn
Normalde fiyatları ne kadar olur ki
Ama annem diyor ki biz 15 milyaar alıp alışverişe çıkacağız merak etme sen diyor
Lüks takılacağız demek
ilişkiden cıkar cıkmaz baska ilişkiye baslamak uzun omurlu olmuyor kendını kandırmak ve karsı tarafa haksızlık etmekten baska bır sey deıl,ama tabı aşıkta olabılırsın bellı olmaz
yarın gidip fotosunu cekeyim de göstereyim size
ben 29 yaşındayım erkek arkadaşım 30 yaşında 4 yıldır birlikteyiz. hiçbir engelimizde yok. ( maddi durum, iş,okul, askerlik gibi) fakat nişan bile yok. sevgilyiz sadece hala:)))
ben 29 yaşındayım erkek arkadaşım 30 yaşında 4 yıldır birlikteyiz. hiçbir engelimizde yok. ( maddi durum, iş,okul, askerlik gibi) fakat nişan bile yok. sevgilyiz sadece hala:)))
inşallah bir ıkı haftaya bızımkılerle tanıstırıcam sevgılımı subatta da isteme söz
valla ufaktan ceyızler basladı.çeyiz manyagı oldum ne zaman carsıya cıksam illa elim kolum dolu dönuyorum:)
aaa oooooo
eee hazırlıklar başladı mı
23 canıım...................
way be ne güzel :)
sen kaç yaşındaydın canım
valla ufaktan ceyızler basladı.çeyiz manyagı oldum ne zaman carsıya cıksam illa elim kolum dolu dönuyorum:)
çok zewklı bişi.ALLAH isteyen herkese sewdıgıyle nasıp etsın ınsallahhh
23 canıım...................
konuşuyoduk hep evlen,ince şöyle olur böyle olur fln die ama son birkaç aydır ben hiç lafını etmiyorum sıkıldım yani. konuşsak nolurki? resmi bir tarih birşey yok yani. belkide oyalıyodur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?