Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

berceste hanı vıdeon kız ben gormedım
kızlar nabersınız buarada
İyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyor hayat :)

Yaa neden öyle diyosunnnnn

Normalde fiyatları ne kadar olur ki

Ama annem diyor ki biz 15 milyaar alıp alışverişe çıkacağız merak etme sen diyor

Lüks takılacağız demek

Normalde ne kadar fiyatları bilemiyorum çünkü tek bi fiyat yok değişik değişik fiyatları var:)
Ama sadece bi yemek takımı için bana göre çok fazla o fiyat.
Ona vericeme o kadar parayı gider bi koltuk takımı alırım yada beyaz eşyalarımdan bi iki tane artık ne kadar şey alınıyorsa onları alırım :)

ilişkiden cıkar cıkmaz baska ilişkiye baslamak uzun omurlu olmuyor kendını kandırmak ve karsı tarafa haksızlık etmekten baska bır sey deıl,ama tabı aşıkta olabılırsın bellı olmaz

Tam unutmadan öyle bir işe kalkışmak istemiyorum.. Bu sefer yürümeyince vicdan azabıda ekleniyor daha kötü oluyor.. bir kere denemiştim ve çok pişman oldum..

ben 29 yaşındayım erkek arkadaşım 30 yaşında 4 yıldır birlikteyiz. hiçbir engelimizde yok. ( maddi durum, iş,okul, askerlik gibi) fakat nişan bile yok. sevgilyiz sadece hala:)))

valla ufaktan ceyızler basladı.çeyiz manyagı oldum ne zaman carsıya cıksam illa elim kolum dolu dönuyorum:)
çok zewklı bişi.ALLAH isteyen herkese sewdıgıyle nasıp etsın ınsallahhh

ah ah valla ben de çeyizle kafayı bozdum bu aralar ne zaman avm ye gitsem tabak çanak bakıyorum :)

neler aldın kız söyle bakalım paylaşsana bizimle :)

konuşuyoduk hep evlen,ince şöyle olur böyle olur fln die ama son birkaç aydır ben hiç lafını etmiyorum sıkıldım yani. konuşsak nolurki? resmi bir tarih birşey yok yani. belkide oyalıyodur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…