Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Habere bakın

Çin'in tek çocuk politikasını delerek geçtiğimiz yıl iki ay içinde sekiz çocuk sahibi olan aile evinden olacak ve aynı zamanda ağır para cezası ödeyecek...

Çin'in güneyindeki Guangzhou kentinde yaşayan varlıklı bir aile, çocuk sahibi olmak için yıllarca uğraştı.
Çocuk sahibi olma hayallerini gerçekleştirmek için 150 bin dolar harcayan çift buna rağmen sonuç alamadı.

Taşıyıcı anne yöntemiyle çocuk sahibi olmaya karar veren aile iki kadınla anlaştı.
Çift, çocuk özlemini riske atmamak için iki taşıyıcı anneye, erkeğin spermlerini yerleştirdi.
Ancak bu arada beklenmedik bir durumla karşılaştılar. Kadın da tüp yöntemiyle üçüzlere hamile kaldı.
Geçtiğimiz yıl iki aylık bir dönem içinde 3'ü gerçek anneden ve 5'i de taşıyıcı annelerden olmak üzere toplam 8 çocuk sahibi oldular.
Çok çocuk sahibi olmak Çin Halk Cumhuriyeti'nin "tek çocuk politikası"na aykırı olduğu için aile bu durumu yetkililerden gizledi. Ancak onların bu sırrını toplu fotoğraf çektirdikleri fotoğraf stüdyosunun bir çalışanı ele verdi.
EVLERİNDEN OLDULAR...
Şikayet sonrası Çinli yetkililer, ailenin 8 çocuk sahibi olduğunu tespit edince yasaları çiğnemekten soruşturma başlattı.
Şimdi aile hem oturduğu evden taşınmak zorunda hem de ağır bir para cezasıyla karşı karşıya.

ZENGİNLİK ÇOK ÇOCUKLU OLMA HAKKI VERMEZ...
Konuyla ilgili açıklama yapan Guangzhou Sağlık Müdürü yardımcısı, "Varlıklı oldukları ve bakma gücüne sahip oldukları için çok çocuk sahibi olma hakkını kendilerinde görüyorlar.
Ayrıca taşıyıcı anneleri ikiz çocuk yapmaya zorlamaları onların hayatını da riske atıyor" dedi.

İlginçhaber

Hoooppp hoşgeldin

Ne güzel hoşgeldin dedin öyle ya Sağolasın hoşbuldum..
Ama kötü bir konuya denk geldim sanırım.. Moralim bozuldu..Bu ara zaten duygusalım birde üstüne terör, gazzedeki olaylar ve dünyada yaşanan kötü şeyler eklenince çok etkileniyorum

Bende bi ara düşünmüştüm. Çünkü fetva.net de baktım el ele tutuşmak bile zinaya giriyo. Hani zina olmasın diye dedim kıyıyım imam nikahı ama aile rızası şart.

aynen bende senin gibi düşünüyordum ama aartık nişanlanınca imam nikahı kıyarız o zaman ailemde izin verir

Bende bi ara düşünmüştüm. Çünkü fetva.net de baktım el ele tutuşmak bile zinaya giriyo. Hani zina olmasın diye dedim kıyıyım imam nikahı ama aile rızası şart.

Yok canım aile rızası şart değil

Diyanetten aldığım bilgiye göre gençler kafalarına göre nikah yapmasın diye öyle diyorlarmış

Kızlar mağdur olmasın diye

Yoksa ben islam tarihi türk hukuk tarihi osmanlı tarihi vs bir çok ders aldım

Aile rızası onayı vs şart değil :)

Ama erkekler dini nikahla kızları kandırıp mağdur ettiği için diyanet aile onayı olmadan olmaz diyormuş

Hanefilere göre de aile rızası onayı haberi vs şart değil

Ya bunlar fıkıh konuları internetten araştırılmaz bunlar

İlahiyatçı var burada

Ay iyi yine yaa para cezası ve evlerini almaları. Ya çocukları alıp idarlı battaniyeye sarıp ölüme terketselerdi.

Duygusalın alası bende ama gel gör ki hiç biri umrumda değil. Herkes birbirinin kuyusunu kazıyor gelsin uzaylılar istila etsin dünyayı

ooo ablaa süpersin gene formundasın
mantıklı aslında ama gene de kıydın bari bişi yapma canım nolur nolmaz

Canım bu arada fetva.net e bakmanı tavsiye etmem

O sitenin yazarları pek güvenilir değil..

Sorularla islamiyet iyidir mesela

ooo ablaa süpersin gene formundasın
mantıklı aslında ama gene de kıydın bari bişi yapma canım nolur nolmaz

Yok tatlım öyle bir şey hiç düşünmedik

Hamile kalmaya niyetim yok daha resmi nikah olmadan

Sadece biz elele tutuşuyoruz sarılıyoruz ediyoruz

Hem hayallerimiz var evlenmeden bol bol gezeceğiz günahsız rahat rahat

Evlenir evlenmez de bebek yapacağız yehuuu

Amsterdamla yurtdışına ilk kapağı attık

Kızlar aman nikah yapmaya kalkmayın

Bi boşanırsanız yanarsınız çünkü

Tamam ben yaptım ama tavsiye etmiyorum

Bizim yurtdışını fln gezme hayallerimiz olduğu için böyle yaptık

Napalım aileme dedim evlendirin gezecez biz dedim evlendirmediler

Kızlar biz bu nikah sayesinde ayrılamıyoruz

Çünkü ayrılırsak hani nikah kabul olduysa boşanmamız gerekecek

Eee boşanmak öyle kolay mı

O yüzden ayrılmaktan vazgeçiyoruz

Ama cinsellik olmadan insan kendini evli gibi hissetmiyor tabi

O yüzden bunun adı ''günahsız flört''

ama gerçekten de mesela evlendin imam nikahıyla sonra ayrıldın diyelim o ocuk seni boşamazsa kötü olur dimi başkasıyla evlenemez insan

Son düzenleme:

Evet canım kızlar da bu yüzden mağdur oluyor zaten

Adam inat ediyor boşamıyor kadını

O yüzden mantıklı olarak aile rızası olmadan olmaz diyorlar

Ama her koyun kendi bacağından asılır

Sonuçta imtihan dunyası

Herkes yaptıklarının bedelini öder

Sen nikahı göze alıyosan her şeyi göze alacaksın

Öyle bi hevesle olmaz bu işler

Dalgaya gelmez alaya gelmez

Nikahın da boşanmanın da şakası olmazmış

Ben mehirimi de aldım çatır çatır harcam 1000 lira ohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…