- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #23.761
Acıyorum yaa valla. Bide sevgilim okyanusa çok yakın. Çok esiyomuş. Üzülüyorum yani. O da dayanamıyo artık. Nolucak bakalım. Az kaldı ama bi bakmışsın çıkmış gelmiş. Belli olmaz sağı solu.
Yaaa tadı nasıldı anlatsanaaa
wuuw :44:
Bence çalışanlara öyle yapıyorlardır yoksa tüm ülke neyle ısınıcak kı :26:
Vatikan ı bende merak ediyorum papa ya saygılarımı sunacağım
Benim bir arkadaşım da aqua parkta cankurtaran olmuştu :)
Amsterdam a inşaAllah 24-27 Aralık tarihinde gidiyoruz
Kişi başı uçak dahil 280 euro
Ayrıca biz Ankaradan da İstanbula gitmek için uçağa bineceğiz o da 231 lira tuttu gidiş dönüş
bişi söylicem kız senin ailen nasıl izin veriyor ikide bir sevgilinle başbaşa tatile çıkmana benim ailem asla izin vermez böyle bişiye benimkiler mi çok katı acaba
O kilise var ya acayip büyük beah
Sürüsüne bereket heykel var içinde
Senin ki dil öğrenip çalışmaya başlamış mıydı canım?
Valla kağıt gibi incecikti tadı çok lezzetliydi tadı damağımda :)
Vatikan a da gittik doğal olarak dünyanın en küçük ülkesini de gördüm
Ailemden izin almıyorum ki
Ben öyle aileme soran ondan izin alan bi tip değilim
Çoğunlukla haberleri olmaz
Sabaha girip akşam çıkayım sorun değil çok severim ben
Benim bir arkadaşım da aqua parkta cankurtaran olmuştu :)
Amsterdam a inşaAllah 24-27 Aralık tarihinde gidiyoruz
Kişi başı uçak dahil 280 euro
Ayrıca biz Ankaradan da İstanbula gitmek için uçağa bineceğiz o da 231 lira tuttu gidiş dönüş
Aay canım çekti çok merak ediyorum valla. O kağıt gibi hamur o mozarella gözümün önüne geldide içim bi hoş oldu oyşş
Daha işe başlamadı canım. İş teklifi gelmiş ama ben tr ye dönüp sözlenicem demiş kabul etmemiş. Şimdi şubatta dönüp boğaziçi üni de sınava giricek. Sonra yeterlilik belgesi alcak işte çince bildiğine dair. Burda çalışıcak büyük ihtimal. Bu aralar çok bozuk. Bıkmış ordan. Bi daha gidiceğini sanmıyorum. Babası demiş dönünce evlenirsin kübrayıda alır orda yaşarsınız diye. Ama ben dedim orda yaşayamam üzgünüm. Ne doğru düzgün ısınma var sağlık hizmetleri bi tuhaf zaten. Yemekleri söylememe gerek bile yok
Bana uzak Allah a yakın yani ama yinede büyük konuşmıyım. En sonunda çin in 20 metrekare evlerine düşmek istemem yani
Zaten o kadar büyük ki sabah girip anca akşama çıkarsın
Romada görülecek çok yer var ya
Vatikan, Colloseum, Eski Forum, Barcelona merdivenleri, Bilmem ne meydanı
Unutmuşum beh
Aay canım çekti çok merak ediyorum valla. O kağıt gibi hamur o mozarella gözümün önüne geldide içim bi hoş oldu oyşş
Daha işe başlamadı canım. İş teklifi gelmiş ama ben tr ye dönüp sözlenicem demiş kabul etmemiş. Şimdi şubatta dönüp boğaziçi üni de sınava giricek. Sonra yeterlilik belgesi alcak işte çince bildiğine dair. Burda çalışıcak büyük ihtimal. Bu aralar çok bozuk. Bıkmış ordan. Bi daha gidiceğini sanmıyorum. Babası demiş dönünce evlenirsin kübrayıda alır orda yaşarsınız diye. Ama ben dedim orda yaşayamam üzgünüm. Ne doğru düzgün ısınma var sağlık hizmetleri bi tuhaf zaten. Yemekleri söylememe gerek bile yok
Bana uzak Allah a yakın yani ama yinede büyük konuşmıyım. En sonunda çin in 20 metrekare evlerine düşmek istemem yani
nasıl yani sormuyorlar mı nerdesin en ediyosun diye nasıl izin alınmaz ki aileden tek mi yaşıyorsun sen kızmıyorlar mı
20 metre kare ev mi ollur kız banyo kadar
Canım valla hani tam 20 metrekaremi bilmiyorumda çok çok küçük yani. Hatta yerden tasarruf için yatakların çoğu hani duvardan çıkan yataklar varya öyleymiş. Çok çok olsun 50 metrekare yani.
İtalyayı sanki orda yaşamışım kadar bilirim küçüklüğümden beri araştırıyorum ben. Neyse ki sevgilimde seviyor beraber gidebileceğiz
Canım bu 280 euro ya otel dahil dimi
Kuzum madem orada çalışmayacak seninki niye gitti taa oralara
Para kazanmaya gitmemiş miydi
Çince öğrenip gelecek yani
Şöyle anlatım
Amsterdama gittiğimi biliyorlar okul organizasyonu ben araya sevgilimi de kattım
Sevgilimin de geldiğini söyleme gereği duymadım yani
Bir kere Antalyaya olimposa gitmiştik onu hiç söylemedim
İstanbul'a yine gitmiştik okul organizasyonuyla ailem gittiğimi biliyordu sevgilimin de geldiğini söyleme gereği duymadım
Herkes sevgilisiyle gidiyor zaten :)
Bir de eskişehir e gittik oraya sevgilimle gittiğimizi annem biliyordu kuzenim ablam filan da vardı
Sanırım bu kadar
Kuzum madem orada çalışmayacak seninki niye gitti taa oralara
Para kazanmaya gitmemiş miydi
Çince öğrenip gelecek yani
Şöyle anlatım
Amsterdama gittiğimi biliyorlar okul organizasyonu ben araya sevgilimi de kattım
Sevgilimin de geldiğini söyleme gereği duymadım yani
Bir kere Antalyaya olimposa gitmiştik onu hiç söylemedim
İstanbul'a yine gitmiştik okul organizasyonuyla ailem gittiğimi biliyordu sevgilimin de geldiğini söyleme gereği duymadım
Herkes sevgilisiyle gidiyor zaten :)
Bir de eskişehir e gittik oraya sevgilimle gittiğimizi annem biliyordu kuzenim ablam filan da vardı
Sanırım bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?