Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Yaaa tadı nasıldı anlatsanaaa

Senin ki dil öğrenip çalışmaya başlamış mıydı canım?

Valla kağıt gibi incecikti tadı çok lezzetliydi tadı damağımda :)

Vatikan a da gittik doğal olarak dünyanın en küçük ülkesini de gördüm

wuuw :44:
Bence çalışanlara öyle yapıyorlardır yoksa tüm ülke neyle ısınıcak kı :26:

Yok canım yaa. Yakmıyolarmış bişey. Havayı kirletiyomuş. Çok enteresan. Ama bence illaki az da olsa yakan vardır yaa. Ne biliyim. Düşünsene kurutma makinasıyla ısınmaya çalışıyo. Hani yurtta doğalgaz yok dicem abisinin evi var iyileşene kadar gider orda kalır. Ordada yok demekki ısınıcak bişey.

bişi söylicem kız senin ailen nasıl izin veriyor ikide bir sevgilinle başbaşa tatile çıkmana benim ailem asla izin vermez böyle bişiye benimkiler mi çok katı acaba

Aay canım çekti çok merak ediyorum valla. O kağıt gibi hamur o mozarella gözümün önüne geldide içim bi hoş oldu oyşş

Daha işe başlamadı canım. İş teklifi gelmiş ama ben tr ye dönüp sözlenicem demiş kabul etmemiş. Şimdi şubatta dönüp boğaziçi üni de sınava giricek. Sonra yeterlilik belgesi alcak işte çince bildiğine dair. Burda çalışıcak büyük ihtimal. Bu aralar çok bozuk. Bıkmış ordan. Bi daha gidiceğini sanmıyorum. Babası demiş dönünce evlenirsin kübrayıda alır orda yaşarsınız diye. Ama ben dedim orda yaşayamam üzgünüm. Ne doğru düzgün ısınma var sağlık hizmetleri bi tuhaf zaten. Yemekleri söylememe gerek bile yok
Bana uzak Allah a yakın yani ama yinede büyük konuşmıyım. En sonunda çin in 20 metrekare evlerine düşmek istemem yani

20 metre kare ev mi ollur kız banyo kadar

Zaten o kadar büyük ki sabah girip anca akşama çıkarsın

Romada görülecek çok yer var ya

Vatikan, Colloseum, Eski Forum, Barcelona merdivenleri, Bilmem ne meydanı

Unutmuşum beh

İtalyayı sanki orda yaşamışım kadar bilirim küçüklüğümden beri araştırıyorum ben. Neyse ki sevgilimde seviyor beraber gidebileceğiz

Kuzum madem orada çalışmayacak seninki niye gitti taa oralara

Para kazanmaya gitmemiş miydi

Çince öğrenip gelecek yani

nasıl yani sormuyorlar mı nerdesin en ediyosun diye nasıl izin alınmaz ki aileden tek mi yaşıyorsun sen kızmıyorlar mı

Şöyle anlatım

Amsterdama gittiğimi biliyorlar okul organizasyonu ben araya sevgilimi de kattım

Sevgilimin de geldiğini söyleme gereği duymadım yani

Bir kere Antalyaya olimposa gitmiştik onu hiç söylemedim

İstanbul'a yine gitmiştik okul organizasyonuyla ailem gittiğimi biliyordu sevgilimin de geldiğini söyleme gereği duymadım

Herkes sevgilisiyle gidiyor zaten :)

Bir de eskişehir e gittik oraya sevgilimle gittiğimizi annem biliyordu kuzenim ablam filan da vardı

Sanırım bu kadar

Canım valla hani tam 20 metrekaremi bilmiyorumda çok çok küçük yani. Hatta yerden tasarruf için yatakların çoğu hani duvardan çıkan yataklar varya öyleymiş. Çok çok olsun 50 metrekare yani.

ben bu çinlilerin niyetini anladım canım haa dünyanın en kalabalık ülkesi olduklarından yer tasaarrufu yapıyorlar geriden gelenlere yoksa o kadar kalabalıklar ki ülkeye sığamayacağız diye korkuyorlar

İtalyayı sanki orda yaşamışım kadar bilirim küçüklüğümden beri araştırıyorum ben. Neyse ki sevgilimde seviyor beraber gidebileceğiz

Gidersiniz inşaAllah ben de sevgilimle tekrar gitmeyi düşünüyorum

Biz bi dünya turu yapacağız heralde bu gidişle

Yeşil pasaportlarımız var boru mu

Canım bu 280 euro ya otel dahil dimi

Otel dahil de hostel ya öğrenci işi pansiyon yeri yani

4-6 kişilik odalarda kalacağız

Ben iki kişilik olsun farkı ödeyelim istedim sevgilime fiyat fazla geldi

öyle işte bana kalsa 4-6 kişilik odada kalmak istemem de işte napalım :)

ha okul organizasyonuyla gidiyosunuz öyle olunca söylemene gerek kalmaz tabi yani senin gittiğinden haberdaarlar anladım şimdi ben özel ikiniz gidiyosunuz ve ailene sormadan gidiyorsun sandım

İlk önce abisinin yanında çalışmak için gitti hayatım. Sonra dil bilmediği için olmadı. Dil okuluna yazıldı. 3 ay oldu şuan. İş teklifi aldı ama ordaki hayAt zor geldi. Orda çalışmak istemiyo artık. Tr de iş bulcak. Yada kendi işini kurucak. Şubattan sonra çin macerası biticek inşallah. Yani bana öyle geliyo. Alışmayan için çok zor yaa. Düşünsene gece montla şapkayla yatıyo çocuk.
Normalde orda okul bittikten sonra çalışmaktı planı para biriktiricekti ev almak için ama hayat çok zor orda. Resmen survivor. Isınmayı doktoru felan geçtimde en büyük problem yemek yaa. Açlıktan ölcek çocuk. Zaten benden zayıftı gitmeden önce. Şimdi iyice zayıflamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…