- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #23.781
ha okul organizasyonuyla gidiyosunuz öyle olunca söylemene gerek kalmaz tabi yani senin gittiğinden haberdaarlar anladım şimdi ben özel ikiniz gidiyosunuz ve ailene sormadan gidiyorsun sandım
herkese ii geceler
Evet tatlım hep okul organizasyonuyla gidiyoruz
Sevgilimi de araya katıyorum hep
Aynı okulda zannediyorlar bizi zaten
Hep benim yanımda olduğu için
Okulda, yurtta
Hem okul gezisi olunca mesela genelde 3-4-5-6 kişilik odalarda kalınıyor kızlar bir odada erkekler bir odada kalıyor iyi oluyor
iyi geceler hoşgeldin
İlk önce abisinin yanında çalışmak için gitti hayatım. Sonra dil bilmediği için olmadı. Dil okuluna yazıldı. 3 ay oldu şuan. İş teklifi aldı ama ordaki hayAt zor geldi. Orda çalışmak istemiyo artık. Tr de iş bulcak. Yada kendi işini kurucak. Şubattan sonra çin macerası biticek inşallah. Yani bana öyle geliyo. Alışmayan için çok zor yaa. Düşünsene gece montla şapkayla yatıyo çocuk.
Normalde orda okul bittikten sonra çalışmaktı planı para biriktiricekti ev almak için ama hayat çok zor orda. Resmen survivor. Isınmayı doktoru felan geçtimde en büyük problem yemek yaa. Açlıktan ölcek çocuk. Zaten benden zayıftı gitmeden önce. Şimdi iyice zayıflamıştır.
iyi ama öyle ayrı oadalarda olması başbaşa bi odada kalsanız sonu kötü olabilir ateşle barut yanyana durmaz demişler
ben bu çinlilerin niyetini anladım canım haa dünyanın en kalabalık ülkesi olduklarından yer tasaarrufu yapıyorlar geriden gelenlere yoksa o kadar kalabalıklar ki ülkeye sığamayacağız diye korkuyorlar
Canım ben okulda belgesel dersinde görmüştüm. Belgeselin ismi ölüm odalarıydı. Çinde tek çocuk yasası vardı. İkinciye çocuğu olanların çocuğunu alıp idrarlı battaniyelere sarıp ölüm odaları denen yerlerde ölüme terk ediyolardı. O belgeselden sonra yasası geri çekmişlerdi yanlış hatırlamıyosam. Çok hayvanlar yani yaa. İkinci çocuklar hayalet muamelesi görüyo yada. Kimlik felan yok. Öyle biri yok yani. Mantığa bak.
Aman kuzum ödnsün dönsün boşver iyi ki alışamamış
Ahahah evet
Gerçi biz birbirimizi karı koca ilan ettik imam önünde
Bir şey olmaz gerçi
Eeee cenin eti yiyen insanlardan ne bekliyon
Yok canım yaa. Yakmıyolarmış bişey. Havayı kirletiyomuş. Çok enteresan. Ama bence illaki az da olsa yakan vardır yaa. Ne biliyim. Düşünsene kurutma makinasıyla ısınmaya çalışıyo. Hani yurtta doğalgaz yok dicem abisinin evi var iyileşene kadar gider orda kalır. Ordada yok demekki ısınıcak bişey.
pembemavi evlendi bugunn :)
Canım ben okulda belgesel dersinde görmüştüm. Belgeselin ismi ölüm odalarıydı. Çinde tek çocuk yasası vardı. İkinciye çocuğu olanların çocuğunu alıp idrarlı battaniyelere sarıp ölüm odaları denen yerlerde ölüme terk ediyolardı. O belgeselden sonra yasası geri çekmişlerdi yanlış hatırlamıyosam. Çok hayvanlar yani yaa. İkinci çocuklar hayalet muamelesi görüyo yada. Kimlik felan yok. Öyle biri yok yani. Mantığa bak.
ayyy ALLAH bunlardan korusun bizleri yaa
Bi an kendimi orda düşündümde ölüp giderdim herhalde:)
Ben kışında evde altımda şort üstümde askılı öyle gezen biriyimdir kendimi orda düşünemedim:)
Aman kuzum ödnsün dönsün boşver iyi ki alışamamış
Ahahah evet
Gerçi biz birbirimizi karı koca ilan ettik imam önünde
Bir şey olmaz gerçi
ayyy ALLAH bunlardan korusun bizleri yaa
umarım ailen biliyordur imam nikahlı olduğunuzu öünkü biliyor musun bilmem imam nikahını her ikinizinde anne babasından gizli yapılır ve haberleri olmazsa geçersiz sayılıyormuş canım hoca dedi
umarım ailen biliyordur imam nikahlı olduğunuzu öünkü biliyor musun bilmem imam nikahını her ikinizinde anne babasından gizli yapılır ve haberleri olmazsa geçersiz sayılıyormuş canım hoca dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?