Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ha okul organizasyonuyla gidiyosunuz öyle olunca söylemene gerek kalmaz tabi yani senin gittiğinden haberdaarlar anladım şimdi ben özel ikiniz gidiyosunuz ve ailene sormadan gidiyorsun sandım

Evet tatlım hep okul organizasyonuyla gidiyoruz

Sevgilimi de araya katıyorum hep

Aynı okulda zannediyorlar bizi zaten

Hep benim yanımda olduğu için

Okulda, yurtta

Hem okul gezisi olunca mesela genelde 3-4-5-6 kişilik odalarda kalınıyor kızlar bir odada erkekler bir odada kalıyor iyi oluyor

herkese ii geceler

iyi geceler hoşgeldin

iyi ama öyle ayrı oadalarda olması başbaşa bi odada kalsanız sonu kötü olabilir ateşle barut yanyana durmaz demişler

Aman kuzum ödnsün dönsün boşver iyi ki alışamamış

iyi ama öyle ayrı oadalarda olması başbaşa bi odada kalsanız sonu kötü olabilir ateşle barut yanyana durmaz demişler

Ahahah evet

Gerçi biz birbirimizi karı koca ilan ettik imam önünde

Bir şey olmaz gerçi

ben bu çinlilerin niyetini anladım canım haa dünyanın en kalabalık ülkesi olduklarından yer tasaarrufu yapıyorlar geriden gelenlere yoksa o kadar kalabalıklar ki ülkeye sığamayacağız diye korkuyorlar

Canım ben okulda belgesel dersinde görmüştüm. Belgeselin ismi ölüm odalarıydı. Çinde tek çocuk yasası vardı. İkinciye çocuğu olanların çocuğunu alıp idrarlı battaniyelere sarıp ölüm odaları denen yerlerde ölüme terk ediyolardı. O belgeselden sonra yasası geri çekmişlerdi yanlış hatırlamıyosam. Çok hayvanlar yani yaa. İkinci çocuklar hayalet muamelesi görüyo yada. Kimlik felan yok. Öyle biri yok yani. Mantığa bak.

Eeee cenin eti yiyen insanlardan ne bekliyon

Bi an kendimi orda düşündümde ölüp giderdim herhalde:)
Ben kışında evde altımda şort üstümde askılı öyle gezen biriyimdir kendimi orda düşünemedim:)

ayyy ALLAH bunlardan korusun bizleri yaa

Son düzenleme:
Bi an kendimi orda düşündümde ölüp giderdim herhalde:)
Ben kışında evde altımda şort üstümde askılı öyle gezen biriyimdir kendimi orda düşünemedim:)

Yani düşünüyorum aklım almıyo. Montla nasıl uyur bi insan. Evimiz sıcak olduğu halde ben yatmadan elektrikli battaniye açıp yatağı ısıtıyorum. Rahatıma çok düşkünümdür. Sevgilimde öyle. Ya düşünsene kurutma makinasıyla ısınıyo sefalete bak ben şok oldum yaa. Çok etkilendim yani.

Aman kuzum ödnsün dönsün boşver iyi ki alışamamış

Ahahah evet

Gerçi biz birbirimizi karı koca ilan ettik imam önünde

Bir şey olmaz gerçi

umarım ailen biliyordur imam nikahlı olduğunuzu öünkü biliyor musun bilmem imam nikahını her ikinizinde anne babasından gizli yapılır ve haberleri olmazsa geçersiz sayılıyormuş canım hoca dedi

umarım ailen biliyordur imam nikahlı olduğunuzu öünkü biliyor musun bilmem imam nikahını her ikinizinde anne babasından gizli yapılır ve haberleri olmazsa geçersiz sayılıyormuş canım hoca dedi

Evet ailelerin haberi olmazsa geçerli değil. Bende araştırdım bunu bi ara anne baba rızası gerekli yani.

Ailem bilmiyor kuzum geçerli olduysa iyi rahat rahat gezip tozarız

Geçersizse napayım :)

O kadar önemli değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…