Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Vauv hadi ya iyiymişş
Yok biz öyle bir şey düşünmedik hiç.
Hahah bakıyım sana bi.
Benimde LastFairy

Takım halinde oynamıyor musunuz?

Biz takım halinde olmasak ben 36 adam kesemem

Anca 5-6 kesebilirim

Yok biz takım halinde oynamıyoruz.Çünkü sevgilimin levelı yüksek.Onunla oynadığım zaman ben hemen ölüyorum,karşı takımın levelı yüksek diye.
Bide ben onunla oynarken diken üstünde oluyorum,şuna bas,aşkım niye buna basmadın,neyse bitanem falan diyor.

Offf hiç sorma yaa aynı dert bende de var

Biz benim için botlara karşı oynuyoruz malum daha yeni başladım oyuna

Biz bi evde 3 kişi oluyoruz diğer bir arkadaşla da skype den iletişim kuruyoruz

4 ümüz bir takımda oluyoruz işte (5. adam lazım bize eksiğimiz var)

Sevgilim bana çok kızıyor yaw bakmıyosun hayatım görmüyosun hayatım kaç diyorum kaçmıyosun hayatım dikkat etmiyosun diye kızıp duruyor

Arkadaşları da sevgilime kızıyor kıza bu kadar yüklenme diye

Arkadaşları iyisin iyisin diyor

Sevgilim iyi değilsin diyor

Hahah oda iyiymiş
İşte o bana çok karışınca bende sinirleniyorum falan bir oyun için ona.Saçma oluyor
Bu yüzden bende oynamıyorum onunla şimdilik,kendimi güçlendirene kadar.
Bende sürekli botlarla oynadım ilk başlarda.Cesaretim yoktu normal oyuna geçmeye sevgilim cesaretlendirdi,yaparsın falan diye. Şimdi botlarla oynayasım bile gelmiyor.

Way be darısı başıma yaaa

Sevgilim beni küstürmezse oyuna devam ederim ben de :)

Kızdırırsa beni kendim bi takım kurarım ona rakip olurum hıhhhhhhh

Turnuvalara katılsanız da siz de

O kadar saat harcıyoruz oyuna, bi sonuç olsun bari :)

Hahah bilmem ki söylerim artık. :)
Eheheh sende botlarla oynamazsın artık,dahada seversin oyunu.

Merhaba bu topic bana cok uygun.Erkek arkadasimla iliskimizde 6.yili devirmek uzereyiz, universitelerimizi bitirdik o muhendis ben de kimyagerim. Askerligini yapti geldi calismaya basladi iki yil olacak neredeyse. Bende bu surede yuksek lisans yaptim formasyon aldim falan ama artik cevre baskisi bariz bunaltici bir hal aldi.Dugun ne zaman nisan ne zaman e artik bari soz yapin. Bende guzel bir is bulana kadar hicbirsey yapmak istemiyorum. O yuzden beklemedeyim. Koca eline bakan bir kadin olmak niyetinde asla degilim bu nedenle de kim be derse desin duymayacagim..

Allah gönlünüze göre versin

napıyosun canım buyur dertleşelim :) uzun zamandır bu topiğe gelmiyorum çünkü üzülüyorum ister istemez başka şeylere vermiştim kafamı ama buaksam bende biraz bozuk sayılırım

İyi canım ne olsun. Evde oturup duruyorum. İş de bulamadım. Sevgilim ocak yada şubat gibi dönücek Ama iki hafta kalıp yine gidicek ve 6 ay daha kalıcak

Sen neden bozuksun güzelim.

İyi canım ne olsun. Evde oturup duruyorum. İş de bulamadım. Sevgilim ocak yada şubat gibi dönücek Ama iki hafta kalıp yine gidicek ve 6 ay daha kalıcak

Sen neden bozuksun güzelim.

uzaktan bakıldığında ilişkimizde hiç bi sorun yok bana iyi davranıyor ama bazı parçalar eksik bilmiyorum ben kendi kendme hep bişeylere kızıyorum sevgilimin bnlardan haberi yok hala ne söz ne nişan mevzusu var..buaksam arkadasımın nişanına gittim insan üzülüyo ister istemez ben zaten hep diyorum hemen evlenmek istemiyorum ama ısrar etsın karısı olmam için tek istediğim bu iş bende bulamadım henüz ama aradıgımda söylenemez sınavlara çalışmam lazım zaten..olsun canım iki haftada olsa gelecek işte biz 2 aydır görüşmedik halada gelmeye pek niyetli değil aramızda 3 saatlik bi yol var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…