Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Aaah aah. Ne olucak bizim bu halimiz kızlar yaa.

Senin neyin var canımm.

tatlım subat mart gb nişan düşünüoduk ama ne bılıyım bı tuhaf dawranıo ıllgısız soğuk agresıf ciddi ciddi bozuluyorum yanı bizim iş yatabılır ne kadar katlanırım bılmıyorum ama eşe dosta da soyledık (( ayrılmakta iyi olmaz o yuzden of valla

benim uzun süreli bir ilişkim var ama evlenmek istemiyorum böyle iyi:) kıymetliyim el üstünde tutuluyorum:)

İyi canım ne olsun. Evde oturup duruyorum. İş de bulamadım. Sevgilim ocak yada şubat gibi dönücek Ama iki hafta kalıp yine gidicek ve 6 ay daha kalıcak

Sen neden bozuksun güzelim.

iş olayı bnmde canımı sıkıyor canım off hiç bir sey yolunda gıtmıyor sankı ama yıne de sukur her halımıze

cok üzüldüm yaa evlenme teklifi etti mi peki canım nişandan önce edilir diye biliyorum ama :26:

yarın buluscaz mesela kaç gibi geliyim dedım sen bılırsın kaçta istersen gel istersen hiç gelme dedı sözde espri yapmıs arkadas.çok bozuldum.keske akrabalara felan soylemek ıcın acele etmeseydık(( kendımı mecbur hıssedıyorum her seyıne katlanmak zorundaymısım gb

Valla bende bazen öyle bunalıyorum ki sonumuz yok mu acaba diye düşünüyorum. Sonradan da diyorum aman daha genciz. Ama ömrümüz en güzel yıllarımız ayrılıkla geçiyo yani. Şimdi gelicek sonra askerlik var. Bi kavuşamıyıcaz yaa.

Seninki neden gelmiyo canım. Maddi sebeplermi yoksa zaman mı bulamıyo.

senın ısınde zor canım yaaa uzaklıga can mı dayanır ama sewgınız gucluydu sızın dıye atırlıyorum ınsallah hayırlısı olsun tez zamanda kavusursunuz

semıramıs sende acele etme canım elbet bı zamanı vardır bnde bu mevzular konusulsun dıye cok bekledım ama o maddı manevı hazır hıssettıgınde ancak acabıldı cıddı konuları yoksa senı sewmedıgınden deıldır stres yapma akısına bbırak

ona göre maddi sebep ama her ay maaş alıyo çalışıyo yol parası 70 tl geliş gidiş toplam yemesi içmesi 150 tl ayıramayacak mı bilmiyorum...bide aramızda deniz olması işi bozuyo hava en ufak bozulduğunda vapur seferleri cok geçe kalabiliyor veya iptal olabiliyor canım o da işe gidemezse diye düşünüyor işte..

Canım eşe dosta söylemiş olman önemli değil. Önemli olan sen bi ömür onunla geçirebiliceğine inanıyomusun.
Kafan karışık sanırım. Ama bence artılarını eksilerini bir düşün. Asla bitir demem diyemem bana düşmez çünkü. Hem sonuçta o kadar emek var. Sen şuan ne hissediyosun canım. Nötr müsün yoksa hepten negatif mi.
Yanyana gelince nasılsınız mesela.

canm dogum gunum yaklasıyor dogum gunumde beklıyorum evlenme teklıfı ama bnmkıne bellı olmaz oyle seylerden pek anlayan bı tıp deıl hayallerım suya dusedebılır

etmezse cok ayıp olur ama dogum günün ne zaman tatlım..haklısın acele etmek istemiyorum ama nasıl desem bana kadın olduğumu hissettirsin ona geçende dedim bu ilişkide ben kimliğimi kaybettım ısrarcı taraf ben oldum bi kadın gibi davranmam gerekli kendimi çekmem gerekli dedim çok saçmaymış insan nasılsa öyle davranmalı oldugun gibi ol dedi sanki oldugum gibi olmam bi işe yarıyor.bide bugun eski bir ay bi kızla çıkmıştı o salak aramış napıyosun falan diye benımkide işyerinden kıza semiramismiş gibi konuş ben sevgilisiyim de demiş kızda ağzına geleni söylemiş benmişim gibi

Evet cAnım. Şükürler olsun ki sevgilim beni çok sever bende onu. Kaç aydır ayrıyız hiç sorun yaşamadık. İkimizde çok sinirli olmamıza rağmen birlikte çok sakiniz. Ama bu mesafeler insanı bitiriyo işte. O orda çabalıyo o kadar ben burda anca evde oturuyorum. Kendmi çok boş hssediyorum.

Ne yapsın be canım o da ekmek parasnı düşünüyo işte.

canım ruh halım berbat.tam ayrılsam mı acaba dıye dusunuyorum sonra bırden evdekılerın dugunum ıcın nasıl heveslı oldukları gelıyo aklıma kıyamıyorum.ortada emek var ben bızım ilişkimiz için cok cabaladım cok cektım bazı seylerı sineye cektım sırf ilişkimiz iyi olsun ayrılmayalım bırbırımızı bu kadar tanıdık mutlu sonlandıralım dıye..tek basıma caba sarfederkende yorgun dustum kendımı hala cok yalnız hıssedıyorum.sankı hem ondan nefret edıyorum hemde ona tapıyorum ıyıce oynattım kafayı anlıcagınız oh be rahatladım valla kımseye bişi dedıgım yok çıldırmak uzereydım(

hadi şimdi havalar soğuk seferler iptal olur ama bu işin baharı yazıda vardı baharda yazda bari 15 günde ya da ayda bi gelse razıyım yaz kış böyle 3-4 ayda bi görüşüyoruz

10 gun felan var.canım aynen bnde kendımı kadın gb hıssetmıyorum resmen rollerı değiştirdik ve bu durumu hazmedemedıgım ıcın en buyuk problemler cıkıo zaten

10 gun felan var.canım aynen bnde kendımı kadın gb hıssetmıyorum resmen rollerı değiştirdik ve bu durumu hazmedemedıgım ıcın en buyuk problemler cıkıo zaten

evet aslında sanırım benımde asıl taktığım konu bu yani parçalar eksik değil parçaların yeri karışmış aslında :) sanırım eskisi gibi olamayız artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…