Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Ahh canımm. Hepimiz ne emekler verdik nelerden vazgeçmedik ki. Sanırım senin sevgilin yapı itibaryle biraz rahat canımm. Sende biraz planlısın gibime geldi. Ama erkekler böyle işte napıcaksın. Sende takmıyıcaksın biraz. O çabalasın sen dinlen birazcık be güzelim. Sizin aranzda kaç yaş var canım

hadi şimdi havalar soğuk seferler iptal olur ama bu işin baharı yazıda vardı baharda yazda bari 15 günde ya da ayda bi gelse razıyım yaz kış böyle 3-4 ayda bi görüşüyoruz

Canım o da gelmek ister tabi ama çocuk belkide sözdü nişandı bunları düşünüp para biriktiriyodur belki güzelim. Senin gitme durumun yok mu.

bunun tartışmasınıda yaptık sordum kendisine bi birikimin varmı diyelim bi dahaki aya nişana karar verdik hazır mısın buna dedım değilmiş kuruş para biriktirmemiş iddia oynuyo bilmem ne çar çur ediyo işte..ben çalışmıyorumda yani gidecek paramın olmaması normal bide seferlerin iptal olması bi kız olarak benı daha zor durumda bırakır :)

Benim kaynanamda sevgilimin 6 ay daha kalmasına izin vermicem diye tedirgin oluyo sanırım. Daha ben sevgilimle konuşmadan diyo bana 6 ay daha kalması lazım bilmem ne.
Bende dedim çocukmorada fön makinasıyla ısınıyo. O 6 ay daha kalmak isterse benim karşı çıkıcak halim yok dedim. Sevgilim de istemiyo aslında ama annesi babası abisi istediği için mecbur kalıcak.

tatlım pansıyon gıbı bı yer tutsa cumadan gelıp butun haftasonunu beraber gecırsenız pazarda vakıtlıce donse?
yada sen gıt onlarda kal dıcem bırkac gun ama uygun düşmez demı

12 yaş var tatlım..............

Aslında çok bi fark değil ama senin yaşının verdiği heyecan ve onun yaşının getirdiği olgunluk ve rahatlık sebebiyle sorun oluyor bence canım.

Canım ama iddaa felan oynuyosa ciddi problem var. Bence sen ipleri eline al hayatım. Hiç değilse her ay belli bi miktar kenara koysun. Yada sana yollasın sen biriktir.
Benim sevgilimde mesela fuzulü para harcamaya bayılır. Biz yemeyi içmeyi gezmeyi çok severiz. Ama ben ne dersem onu yapar ben nereye istersem oraya gidilir. Parasını bana verir ben ona harçlık veririm. Çünkü kendisi tek kuruş biriktiremez biliyo. Mesela kısmetse o işe başlayıncada parasını bana vericek ben biriktiricem. Sende böyle bi şart koy bence.

tatlım pansıyon gıbı bı yer tutsa cumadan gelıp butun haftasonunu beraber gecırsenız pazarda vakıtlıce donse?
yada sen gıt onlarda kal dıcem bırkac gun ama uygun düşmez demı

yavrum tatili 1 gün 2 gün olsa dediğin gibi yapmayı planlıyodu o da ama işte...ben kalamam ki annemler asla izin vermezler ben ezandan sonra tek başıma bile çıkmıyorum evden düşün

bana o asla parasını göndermez söylersem bide olmaz falan derse kendimi kötü hissederim sanki parasında gözüm varmış gibi aslında mantıklı ama

bana o asla parasını göndermez söylersem bide olmaz falan derse kendimi kötü hissederim sanki parasında gözüm varmış gibi aslında mantıklı ama

Canım hani normal muhabbet ederken desenki işte para biriktirelim artık. Yarın öbür gün söz olur nişan olur lazım olucak de canım. Orta hesap açalım paramızı oraya yatıralım desen hayatım olmaz mı.

arkadaş mantıklı söylemiş canım, bunca yıldan sonra seninki öyle bişey düşünmez kesinlikle. bunu ona teklif edebilirsin. inan bana çok işe yarıyor. 2-3 yıldır paralar bende duruyo, ben onura harçlık veriyorum zenginledik resmen. ama paralar ayrı dururken ay sonunu zor getiriyoduk. çünkü tutumlu olan tarafta durunca işler daha planlı oluyo, her istediğini de yapmamak için hiçbir engelin kalmıyo

bi denerim bakalım mantıklı bu söylediğin tatlım ama ortada bi söz veya nişan muhabbetleri olması gerekmez mi bunu söylemem için hanı karsımdaki insan benı alacağı günü 4 gözle beklese bunu belli etse rahatça söylerim

bunu her cıft yapamaz ama mesela bız yapamayız ((
yabancı o bana cok
off kılzar dertlıyım bu gece
ha bu arada semıramıs ıcın bunu dıyorsunuz ama belkı sewgılısı aılesıne yardım edıyordur bılemyız uygun olmayabılır bu teklıf

evet kuzum mantıklıda işte dediğim gibi karşımdaki insan evlilikten bahsetse dört gözle benı alacağı günleri beklese rahatca söylerimde..ben gerçekten tutumluyumdur fuzuli para harcamam helede o bana geleceğimiz için gönderse tek kuruşuna dokunmam yani

buda doğru canım ailesinede yardım ediyor bazı taksitlere falan telefon pc faturası var nekadar kalıyor bilmiyorum bide aynı senın sevgilin gibi benımkide özellikle o konularda bana uzak..kendi kendime düşünüyorum bazen benım en sevdiğim çiçeği biliyor böyle bi sürpriz yapsa ne bileyim ben erkek olsam neler yapardım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…