- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #24.041
canım ruh halım berbat.tam ayrılsam mı acaba dıye dusunuyorum sonra bırden evdekılerın dugunum ıcın nasıl heveslı oldukları gelıyo aklıma kıyamıyorum.ortada emek var ben bızım ilişkimiz için cok cabaladım cok cektım bazı seylerı sineye cektım sırf ilişkimiz iyi olsun ayrılmayalım bırbırımızı bu kadar tanıdık mutlu sonlandıralım dıye..tek basıma caba sarfederkende yorgun dustum kendımı hala cok yalnız hıssedıyorum.sankı hem ondan nefret edıyorum hemde ona tapıyorum ıyıce oynattım kafayı anlıcagınızoh be rahatladım valla kımseye bişi dedıgım yok çıldırmak uzereydım (
hadi şimdi havalar soğuk seferler iptal olur ama bu işin baharı yazıda vardı baharda yazda bari 15 günde ya da ayda bi gelse razıyım yaz kış böyle 3-4 ayda bi görüşüyoruz
Ahh canımm. Hepimiz ne emekler verdik nelerden vazgeçmedik ki. Sanırım senin sevgilin yapı itibaryle biraz rahat canımm. Sende biraz planlısın gibime geldi. Ama erkekler böyle işte napıcaksın. Sende takmıyıcaksın biraz. O çabalasın sen dinlen birazcık be güzelim. Sizin aranzda kaç yaş var canım
Canım o da gelmek ister tabi ama çocuk belkide sözdü nişandı bunları düşünüp para biriktiriyodur belki güzelim. Senin gitme durumun yok mu.
tatlım pansıyon gıbı bı yer tutsa cumadan gelıp butun haftasonunu beraber gecırsenız pazarda vakıtlıce donse?bunun tartışmasınıda yaptık sordum kendisine bi birikimin varmı diyelim bi dahaki aya nişana karar verdik hazır mısın buna dedım değilmiş kuruş para biriktirmemiş iddia oynuyo bilmem ne çar çur ediyo işte..ben çalışmıyorumda yani gidecek paramın olmaması normal bide seferlerin iptal olması bi kız olarak benı daha zor durumda bırakır :)
12 yaş var tatlım..............
bunun tartışmasınıda yaptık sordum kendisine bi birikimin varmı diyelim bi dahaki aya nişana karar verdik hazır mısın buna dedım değilmiş kuruş para biriktirmemiş iddia oynuyo bilmem ne çar çur ediyo işte..ben çalışmıyorumda yani gidecek paramın olmaması normal bide seferlerin iptal olması bi kız olarak benı daha zor durumda bırakır :)
tatlım pansıyon gıbı bı yer tutsa cumadan gelıp butun haftasonunu beraber gecırsenız pazarda vakıtlıce donse?
yada sen gıt onlarda kal dıcem bırkac gun ama uygun düşmez demı
Aslında çok bi fark değil ama senin yaşının verdiği heyecan ve onun yaşının getirdiği olgunluk ve rahatlık sebebiyle sorun oluyor bence canım.
Canım ama iddaa felan oynuyosa ciddi problem var. Bence sen ipleri eline al hayatım. Hiç değilse her ay belli bi miktar kenara koysun. Yada sana yollasın sen biriktir.
Benim sevgilimde mesela fuzulü para harcamaya bayılır. Biz yemeyi içmeyi gezmeyi çok severiz. Ama ben ne dersem onu yapar ben nereye istersem oraya gidilir. Parasını bana verir ben ona harçlık veririm. Çünkü kendisi tek kuruş biriktiremez biliyo. Mesela kısmetse o işe başlayıncada parasını bana vericek ben biriktiricem. Sende böyle bi şart koy bence.
bana o asla parasını göndermez söylersem bide olmaz falan derse kendimi kötü hissederim sanki parasında gözüm varmış gibi aslında mantıklı ama
selammmmmmm
bana o asla parasını göndermez söylersem bide olmaz falan derse kendimi kötü hissederim sanki parasında gözüm varmış gibi aslında mantıklı ama
Canım hani normal muhabbet ederken desenki işte para biriktirelim artık. Yarın öbür gün söz olur nişan olur lazım olucak de canım. Orta hesap açalım paramızı oraya yatıralım desen hayatım olmaz mı.
hosgeldın canım ne war ne yok gorusmeyelı
Hoşgeldin canımm. Nasılsın. Nasıl gidiyo
arkadaş mantıklı söylemiş canım, bunca yıldan sonra seninki öyle bişey düşünmez kesinlikle. bunu ona teklif edebilirsin.inan bana çok işe yarıyor. 2-3 yıldır paralar bende duruyo, ben onura harçlık veriyorum zenginledik resmen. ama paralar ayrı dururken ay sonunu zor getiriyoduk. çünkü tutumlu olan tarafta durunca işler daha planlı oluyo, her istediğini de yapmamak için hiçbir engelin kalmıyo
arkadaş mantıklı söylemiş canım, bunca yıldan sonra seninki öyle bişey düşünmez kesinlikle. bunu ona teklif edebilirsin.inan bana çok işe yarıyor. 2-3 yıldır paralar bende duruyo, ben onura harçlık veriyorum zenginledik resmen. ama paralar ayrı dururken ay sonunu zor getiriyoduk. çünkü tutumlu olan tarafta durunca işler daha planlı oluyo, her istediğini de yapmamak için hiçbir engelin kalmıyo
selm bebeğimmm hoşgeldin napıyosunnn
bunu her cıft yapamaz amamesela bız yapamayız ((
yabancı o bana cok
off kılzar dertlıyım bu gece
ha bu arada semıramıs ıcın bunu dıyorsunuz ama belkı sewgılısı aılesıne yardım edıyordur bılemyız uygun olmayabılır bu teklıf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?