- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #2.401
hahahanlamıştım biliyo musun ama kırılma diye söylememiştimmm atractive de bülent ersoya bi benzerlik sezdimmmm itiraf ediyorm
yaramızı desme
abla yapma yaaa korktum senden valla :18: benım sevgilim seni döverki hemsemiramis baaaaaaaakkkkkk seni kazıdım beynime bursaya gelcem belalın olcam
sen evde kalirsin
ben evliyim diyemi kimse benle muhabbet etmiyor
aynen hatta birbirimize oyle hıtap etmeye dewam edıyomusuz alıskanlık
zatı semıramısın resımlerını gorduk bı gun gorursem bursa caddelerınde semıramıııııısssss be hurremland dıe boynuna atleycem
işte böyle itiraf etsenizz zor duruma düşmezsinizzevet son reklamında ki ay yürüyüşü hareketini de aynı yapıyorum bülent ablamla
herkes bekar galiba burda :26::26:
abla yapma yaaa korktum senden valla :18: benım sevgilim seni döverki hem
ben niye evde kalıyomuşum özellikle ben hemde
canm ben semıramıs ve gwenın manıtları var ama dılım varmıyor otekımızın taze bıttı:18:
yahu bıde alakasız olcek emma atractıve ve gwencooper ne dimek
açıklıyorum seni bende kıskandımmm ne güzell sevdiğinle uyuyup uyanıyosunnn ahh ahhh o günleri bi görsemmmben evliyim diyemi kimse benle muhabbet etmiyor
seni dısladık evlisin diye sana karsı buyuk bir hasetlik kıskanclık var icimizde
ayy koptummm kızımmm sen normalde de böyle komik misin ne kafasın sen yaaa koptum bu gece çok güldüm sana hohohiii :90:
bende bursadayım laa benim neden boynuma atractive diye atlamıyosun
atla yavrumm bende yanaklarından şupur şupur öperimmmaynen hatta birbirimize oyle hıtap etmeye dewam edıyomusuz alıskanlık
zatı semıramısın resımlerını gorduk bı gun gorursem bursa caddelerınde semıramıııııısssss be hurremland dıe boynuna atleycem
cok masraflisin kimse almaz seni
açıklıyorum seni bende kıskandımmm ne güzell sevdiğinle uyuyup uyanıyosunnn ahh ahhh o günleri bi görsemmm
bacım senın resmını mı gordum her sarısın yuwarlak yuzlu sıbel can kılıklı gacıya atlayımmı atractıve dıe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?