- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #2.361
hahahbenı yolda gördüysenız kesin gıcık olmuşsunuzdur benım yolda çok havalı yürüdüğümü söylüyolar cok büyük burunlu duruyomuşumm
hahahbenı yolda gördüysenız kesin gıcık olmuşsunuzdur benım yolda çok havalı yürüdüğümü söylüyolar cok büyük burunlu duruyomuşumm
hımmmm bende sana inanmıştım gwen güvenmiştim gizli ajanım ilan etmiştim demek kuyumu kazıyodunnben gordum seni okdr gıcık oldumki buraya kdr takip ettim acıklıyorum
sende koy evlenirken başka hesap alsanda bizde seni görelim kuğzum bakalım önce burdan kim evlenicek çok merak ettim şuan ya:26:
hımmmm bende sana inanmıştım gwen güvenmiştim gizli ajanım ilan etmiştim demek kuyumu kazıyodunn:82:
ben yolarııııııııııııııııııım
vayyy tweety maşallahın var sende iri gözlüsün demekkibenide türkan sorayin gencligine benzetirler bazilarida hurrem sultana benzetiyor ben kendimi pek benzetemiyorum ama madonnaya bile benzeten var yani
bende senin popona platform topuklarımla bir tekme atardım ama
aynen aynen evlenırken bnde koyarım kızlar sızede caktırırım esas kım oldugumu yenı hesap alcm yaa
aynen bakalım kım evlenecek valla benım bu kişiyle dewam ederse 2014 te olur ama kısmet bu işler tabı
benide türkan sorayin gencligine benzetirler bazilarida hurrem sultana benzetiyor ben kendimi pek benzetemiyorum ama madonnaya bile benzeten var yani
aynen aynen evlenırken bnde koyarım kızlar sızede caktırırım esas kım oldugumu yenı hesap alcm yaa
aynen bakalım kım evlenecek valla benım bu kişiyle dewam ederse 2014 te olur ama kısmet bu işler tabı
korkutuyosun beniii amaaa :18: bak atractiveyi salarım üzerine platfomlarıyla mahveder seniiitaktım kancayı sana yandııın sen
hahaaaaaaaaaaaytttt benimde sivri burunlarım var bende onlarla atarım daha fena bak ona gore
casnım senıde ayrı tıplere benzetıyorlar baglantı kurmak zor ama sanırım sende yuvarlak yuzlusun ? sarısınsın vede galıba:26:
korkutuyosun beniii amaaa :18: bak atractiveyi salarım üzerine platfomlarıyla mahveder seniii
ben de herlade bi on sene sonra evlenirim bilemiyorum yani bir sevgilim bilem yokk
kız 2012 aralıkda kıyamet kopcakmıs ya goremeden gitmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?