Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

benide türkan sorayin gencligine benzetirler bazilarida hurrem sultana benzetiyor ben kendimi pek benzetemiyorum ama madonnaya bile benzeten var yani

hahah benı yolda gördüysenız kesin gıcık olmuşsunuzdur benım yolda çok havalı yürüdüğümü söylüyolar cok büyük burunlu duruyomuşumm

aynen ya kiminle daha sonradan samimiyet kursam derler hep biz seni çok havalı burnu büyük sanıyoduk meğer hiç öyle değilmişsin diye bunu herkesten illa ki duyuyorum
kendini beğenmiş diyorlarmış kimisi arkamdan halbuki hiç içimde öyle değilimdış görünüşe bakmıcaksın işte

sende koy evlenirken başka hesap alsanda bizde seni görelim kuğzum bakalım önce burdan kim evlenicek çok merak ettim şuan ya:26:

aynen aynen evlenırken bnde koyarım kızlar sızede caktırırım esas kım oldugumu yenı hesap alcm yaa
aynen bakalım kım evlenecek valla benım bu kişiyle dewam ederse 2014 te olur ama kısmet bu işler tabı

aynen aynen evlenırken bnde koyarım kızlar sızede caktırırım esas kım oldugumu yenı hesap alcm yaa
aynen bakalım kım evlenecek valla benım bu kişiyle dewam ederse 2014 te olur ama kısmet bu işler tabı

ben de herlade bi on sene sonra evlenirim bilemiyorum yani bir sevgilim bilem yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…