Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

laser iyi degil cnm 5-6 sene sonra tekrar tüyler cikiyormus. ben epilasyonla aliyordum simdi agdaya gectim biraz uzun sürüyor ama deger bence

Önerebileceğiniz bir durum var mı arkadaşlar ? Benim ikizim aile dostumuzun oğluyla tanışıp severek 4 ay evli kaldı ama boşanıyor,babamlar şimdi ondan da görünce iyice soğudular bu evlilik fikrinden. Tanıdığımız aile bunları yaptı ben şimdi seni nasıl verim diyor ama bir çıkış yolu da bırakmıyorlar. Ağladım,konuşmaya çalıştım,mektup yazdım vs kar etmedi. Görüşmeyeceksiniz diyorlar o kadar. Of içim daraldı yine ya.

evet cnm ailem sorun cikariyor bizde varzgecmiyoruz ailem biraz yumusadi sayilir bukadarini basardik

önyargili davrniyor benimkiler cnm
ah o önyargı yok mu, ben de babamın önyargısından muzdaribim. inşallah tamamen yumuşarlar da bir sorun kalmaz..

siz anlaşıyor olduktan sonra bir önemi yok aslında ama bu bize göre böyle, aileler böyle geniş düşünemiyorlar malesef.
2li ilişkiler sorunsuz giderken işin içine aileler girince en güzel aşklar bile bozulabiliyor. Allah bozmasın inşallah, hepimizin gönlüne göre versin..

laser iyi degil cnm 5-6 sene sonra tekrar tüyler cikiyormus. ben epilasyonla aliyordum simdi agdaya gectim biraz uzun sürüyor ama deger bence

ağda da eziyet ama yaa benim annem hiç bir yerine jilet sürmemiş şu ana kadar. hep ağda yapmış. Şu an hiç çıkmıyor desem yeridir.
ama bi de ağda yapabilmek için biraz uzaması gerekiyor, o evreyi kocalarımız görecek ileride, ben onu düşünüyorum en çok.:26:

siz değil de sevgiliniz konuşmaya çalışsa, kendini ifade etse, nasıl biri olduğunu anlatsa, belki babanızın ön yargıları kırılıp yumuşar o zaman:26:?

siz değil de sevgiliniz konuşmaya çalışsa, kendini ifade etse, nasıl biri olduğunu anlatsa, belki babanızın ön yargıları kırılıp yumuşar o zaman:26:?

Canım denedik bin kez üstüne babası annesi de denedi babam artık telefonlarına bile çıkmıyor. Babam biraz saplantılıdır. Bu kadar üstümüze düşmeleri normal değil diyip iyice zıvanadan çıktı

cnm üzülme öncelikle evlilik bir sans meselesi bence nekadar iyi tanirsan tani ilerde seni yari yolda birakabilir kardesinde oldugu gibi. siz ciddi oldugunuzu gösterin.

Canım aileni nasıl yumuşattın ?
cnm benimde bastan istemedi ailem 15 yasindaydim ozaman. sonra gizli basladik görüsmeye dedigim gibi ciddi oldugunuzu gösterin ailen nekadar sana "görüsmeyeksiniz" "evletliktan reddederim" "onunla evlendiginde bu eve geri dönemezsin" dediklerinde sen onlara karsi sert cikma. "sizin rizanizi istiyoruz" "ben birbirmizi sevmesek bukadar mücadele edermiyiz" "anne baba onunla tanisin tanidikca nasil biri oldugunu göreceksiniz" gibi cümleler kullan. aileni yumusaticak. ve ne olursa olsun annene anlat bazi seyleri nekadar kizsada. evdeyken cok telefonla görüsmedik ailemi rahatsiz etmedi. arada bi anneme gizli notlar söylerdim bunu gibi mesela gelinlikler gösteriyorlar tv ´de ben hemen o gelinlik hakkinda yorum yapardim. bu tür konusmalara onlar alisicak ve seninle konusmalarida sert gecmicek inan bana.
ben bunlari yaptim cnm. ailemle bagi koparmadim tam tersi onlara baglandim ki görsünler benim icin hem onlarin hemde sevdigim kisinin önemli olduklarini.

insallah cnm az kaldi sayilir.
seninkiler ne diyor tanistilar mi ?

haklisin cnm agda cok uzun sürüyor ama takma kafana esimiz hem iyi hem kötü halimizi göücek yani sonucta beraber 1 evi bir yatagi paylasicaz sorun olmaz diye düsünüyorum.

cnm gecen sene sevgilimle bulusmaya gidicektim annemle babam izin vermedi bende israr ettim cikicam diye hayir dediler benim kararli oldugumu gördüklerinde eve gelsin gözümüzün önünde konusun dediler eve geldi annemlede konustu. annem zaten o günden sonra cok yumusadi cok faydasi oldu

aynı benim babam. ama biz sevgilim kendiyle ilgili bazı engelleri aştıktan sonra babamın karşısına çıkıp kendi konuşmayı istiyor. o zaman bana da biraz yumuşar gibi geliyor ama ters tepmez umarım
Sizin ayrılmadığınızı ve herşeye rağmen birlikte olduğunuzu gördükçe yumuşarlar gibi geliyor bana, inşallah yani...

cnm ozaman ailenin üstüne gitmesinler. ailen konuyu acarsa konusursun acmazsa konusma hem ailene onunla mutlu oldugunu göster.

evet cnm dogru söyledin. benim aklima ne geliyor:

aileler bizim nekadar dayanikli oldugumuzu görmek icinmi böyle yapiyorlar acaba. yani kücüük bir dalagada ayrilacaklarmi ? bunu cok düsünüyorum olabilir de bence

canım benim de hikayem bu konuda http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/520385-seviyorum-seviliyorum.html
ama orada uzun biraz. Kısaca anlatmaya çalışayım,
babam sevgilimi öğrendiğinde okuduğu bölüme taktı, yok o atanamaz, atanırsa doğuya atanır bilmem ne. bahana edecek başka birşey bulamadı sanırım. Bir de ben üni. 3teyim.(öğrendiğinde 2.sınıftaydım) Babam kariyer olarak kendimi geliştirmemi istiyor, yüksek lisans falan yapmayı düşünüyordum çünkü. onunla olmama izin verirse okulu falan bırakırım diye düşünüyor sanırım:26:
Sevgilim de babam istemiyor bölümünü diye okulu falan bıraktı. Tekrar hazırlanıyor. bizim işler de baya karışık anlayacağın.

allah yardimcin olsun cnm kolay degil yasadiklarin.

babalar en cok islerine takmis durumda sanirim.

evet cnm dogru söyledin. benim aklima ne geliyor:

aileler bizim nekadar dayanikli oldugumuzu görmek icinmi böyle yapiyorlar acaba. yani kücüük bir dalagada ayrilacaklarmi ? bunu cok düsünüyorum olabilir de bence

bilmiyorum olabilir belki de..
Bi de onlar kafalarında bir damat profili çiziyorlar bence, o kafalarındaki profile uymayan bir özellik çıkınca karşılarına böyle davranıyorlar işte...

bilmiyorum olabilir belki de..
Bi de onlar kafalarında bir damat profili çiziyorlar bence, o kafalarındaki profile uymayan bir özellik çıkınca karşılarına böyle davranıyorlar işte...

aaa bak burasini düsünmemistim ben bu da olabilir.

ailem herzaman derdi bana evini gecindirecek kadar maasi olsun seni ve cocuklarini ac birakmasin yeter derlerdi ama simdi öyle demiyorlar malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…