Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Sevgilin çok güzel bi kapak yapmış canım :) bu arkadaşlara ne oluyo anlamıyorum, bizde de vardı bi ara şimdi küsler takma canım sevgilinin dediklerini aklına getir gül, geç :)

tamam canım bekliyorum inşallah bitki çayının adını.

Sevgilinin arkadaşı da çok ayıp etmiş gerçekten. "ölü gibi yaşıyorsun" tabiri ne kadar saçma, biz "onlarla daha anlamlı yaşıyoruz" bence. Ama sevgiline bunları söyleyen biri aşkı tatmadığı için bizi anlayamaz canım. Erkeklerde çok var özellikle bu düşünce, uzun süreli ilişki yaşayan erkekle dalga geçenler vs... Sanki doğru olan bunun zıttıymış gibi.
Benim erkek arkadaşımın ayrı olduğumuz dönemde arkadaşıyla face'den yazışmalarını görmüştüm. "boşver ammavelakin'i. hem sıkılmadın mı kaç yıldır. unut onu artık, ben sana başkasını bulurum, bir sürü kız var etrafta" falan demiş arkadaşı.
Düşünsene sevgilim orada zorunlu bir ayrılıktan dolayı ayrılık acısı çekiyor ve arkadaşının tesellisi de bu.
sevgilim de "senin beni anlayabilmen için aşık olman, hatta ondan önce bir kalbe sahip olman gerek. Senin gibi her kıza aynı gözle bakmadığım için şükrediyorum halime." demiş ve silmiş facebook'undan. Şu an o çocukla görüşmüyorlar.
Onlar bizi ve bizim yaşadığımız güzel duyguları anlayamazlar canım, takma kafana

Sevgilin çok güzel bi kapak yapmış canım :) bu arkadaşlara ne oluyo anlamıyorum, bizde de vardı bi ara şimdi küsler takma canım sevgilinin dediklerini aklına getir gül, geç :)
haklısın canım takmaya değmez aslında.. ben böyle insanları anlamıyorum.. benim de dost dediğim insanlar vardı zamanında ve ya onur ya biz dediler bana artık görüşmüyoruz. nasıl böyle şeyler diyolar anlamıyorum. aslında özünde kıskançlık var gibi geliyo, hayır bi de neyi kıskanıyolar onu da anlamış değilim ya
haklısın canım, demek ki herkesin hayatında böyle arkadaşlıklar olmuş. :26: sevgilin en iyisini yapmış. benimkinin de normal bi arkadaşı bu, yakın olduğu bi kaç tane var. onlar zaten sürekli ''çok şanslısın, bu devirde böyle kız bulamazsın artık kızlar da hep farklı erkeklere gidip farklı tatlar almak istiyolar'' falan diyolarmış. ama işte arada kıskanç arkadaşlar da çıkıyor. benim de vardı, 4-5 yıllık dost dediklerim. ama çeşitli bahanelerle ya onur ya biz durumuna getirdiler. tam da öss zamanıydı, psikolojim bozulmuştu. bana diyolardı ki ''öss yi kazanamazsak bu senin yüzünden olucak, çünkü bizim sınav stresimizle ilgili bizi motive etmiyosun, hep onurun sınavıyla ilgileniyosun'' diyolardı. biri de sevgilisiyle ayrılmıştı. ''bizi sen ayırdın'' demişti. ki bu kızın sevgilisiyle arkadaştık. çocuk sevmiyorum diye diye dilinde tüy bitmişti. ama neymiş, aslında seviyomuş da ben ayırmışım onları. ve bu kızla dershaneden gece geç saatlerde çıkardık. kendisi köyde yaşıyodu. sevgilim bizi dershaneden alıp onu köy arabalarına götürüyodu gece vakti bişey olmasın diye. beni geçtim, onurun bile üzerlerinde çok hakkı vardı. biri de ilk bizim aramızı yapan kız. daha lise 1 deyiz. o kendisi tanıştırdı. ikimizin de arkadaşıydı. hatta onura mı enişte diyeyim, sana mı yenge diyeyim diyodu. ama sonra noldu? bi zamanlar beni seven bi çocuk vardı. bu çocuk da bu dostum dediğimin arkadaşıydı. çocuk benimle çıkmak istiyodu ama asla olmıcak bişeydi, kalbimde onur vardı. çocuk dedi ki ''sana inat x le (arkadaşım)çıkıcam.'' dedi ve x le çıkmaya başladılar. ben olanları x e anlattım ve yine de kararı ona bıraktım. ama ben kötü oldum. neymiş? ben onların çıkmasını onlar mutlu olcak diye istemiyomuşum, çünkü bu dünyada bi tek ben mutlu olayım istiyomuşum. onlar kimseyle çıkmasınlarmış ve bunlar bu bahanelerle çektiler gittiler. 1 yıl boyunca onurun omzunda hep ağladım. şimdi diyorum ki ne kadar salakmışım. değmicek insanlar için o kadar üzüldüm, bi de onuru üzdüm. onur bana mutlu olucaksan onları seç istersen bile demişti ağlaya ağlaya.. yıllarca dost deyip sonra kazık yiyince etkisinden çabuk çıkamıyosun işte ama zaten onlar beni bu tercihe zorladıkları için kendileri seçimlerini yapmış oldular. ki ben şuna inanıyorum, ilişkin uzun yıllar sürüyosa o artık senin sadece sevgilin değildir. hatta sevgiliden önce en iyi arkadaşındır. başka arkadaşlara hiç gerek yok.
biraz uzun oldu canlarım ama kimse yaşamasın diye yazdım. aman dikkatli olalım, kıskançları etrafımızdan atalım.

biz ıkımızde çok sabırsızız canım yaa hele o hemen olsun ıstıyor
yazları yaklaşık 14mılyar bırıktırıyor 3ayda
ee onuda geçen yaz harcadık hıç bırıktırmedık, şımdı bu yaz en azından 10mılyar kenara atarım dıyor
bılmıyor artık durduramıyorum onuda bu yaz babanla konuşucam dıyor ne desem dınlemıyor
artık beklıyorum bır gün çıkıp gelcek karşıma gel herşey hazır evlenıyoruz dıye

cok zor cnm ama bazende iyi oluyor
atlayalimmm sen hangi yurt disindasin :26:

ya ıyı olmasına oluyor ama çok yıprandık kuzum ya
ınsan görmeyınce delı oluyor ben çok özlüyorum bıde dedım ya bız 1 seneden fazla aynı evde yaşadık tatıle gıttık yedığımız lokmayı bıle paylaştık
şımdı bu ayrılık çok koydu :2:
almanyadayım şuan sen ?

kesinlikle öyle canım. sevgilin de mi 2. kez hazırlanmıştı senin? o yüzden o 2. sınıfta sanırım? yazık ya korkmuş annen vermez diye
artık okulları bile evlilik üzerine okuyoruz, maşallah bize
2 kez hazırlandı canım. sevgilim astsubay olmak istiyodu. 1. girişinde hazırlanmamıştı, sırf astsubaylık sınavlarında öss de barajı geçmen gerekiyo diye girdi. ama o yıl astsubaylıklar össde de belirli bi puan istediler. o yüzden o yıl hiçbir yer olmadı. sonra 2. ye hazırlandı, o yıl hem bilgisayar öğretmenliği için hazırlandı, hem de aklında hep bi astsubaylık vardı. fenden kaydırma yapınca bilgisayar öğretmenliklerine yetmedi. ama kara, deniz, hava astsubaylıklarına tuttu, mülakata çağırdılar. o yıl abisinin düğün günüyle çakışıyo diye kara ile havanın mülakatlarına gidemedi. denizciliğin mülakatlarına tutuyodu ama denizciliği istemedi. 6 ay orda 6 ay burda olmaz. ben seni bırakamam, böyle bi evlilik istemiyorum vs.. dedi, denizcilikten vazgeçti. polislik sınavı vardı ona da bi gireyim dedi. hani 4 yıl okumaktansa 2 yılda meslek sahibi olurum dedi. girdi, kazandı ama kopya muhabbeti oldu o yıl, sınavı iptal ettiler, öbür sınavı da baya geç bi tarihte yapıcaklardı, öyle böyle derken okuluna yazıldı başladı zaten. sevgilimin özgeçmişini yazdım resmen ama çok şanssız kıyamam ona, tabii her şey kısmet
inşallah kuzum yaa bi bakıyomuşuz aynı yere tainleri çıkıyomuşş evlenince toplanırız falan süper olur ya yalnız kalmayız bilmediğimiz şehirlerde
ayy olur mu olur valla biz toplanırız. çeyizimize alacağımız o cici kahvaltı setleriyle kahvaltı ederiz. benimki de artık sizinkilerin aklına girip pes oynamaya götürür.

Kızlarr, filmimi izledim geldimm gerçekten çook güzel ve de farklı bir filmdi. Artık klişe aşk filmlerinden sıkılmıştım. Bunu izleyince çok orjinal, eğlenceli ve romantik geldi. izlemeyen varsa izlemeye değer gerçekten.

Hmm :) Bnde evdeyim tavuk göğsü tarifi arıyorum :) sevgilime yapıcam da :) hangi filmi izliceksin?
kolay gelsin canım cesaretin var mı aşka?'yı izledim. çok güzeldi

Gerard di cok severim O yuzden Onun oldugu her filme bayilirm favorim hala PS I love You Ay cok gzldi..

ay evet ps I love you da hayatım boyunca unutamayacağım filmlerden. gerard o role cuk oturmuş zaten

canım bi de bu klibi izle
Bilinmeyen Saati Uygulaması (Cüneyt Ergün) - YouTube

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…