- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #2.601
hoşbulduk canım
allah korusun o bende de var, bi ara bi bitki çayı içiyodum, ama devamlı içmek gerekiyor, ben 15 poşet falan içmişimdir, günde 1 tane pek bi işe yaramadı. ama başlıcam, düzenli bi şekilde.adını bulayım sana da söylerim.
cesaretin var mı aşka yı izlerken çok eğleniceksiniz eminim
kızlar benimkinin arkadaşının benimkine söylediği cümleyi aynen iletiyorum size. nasıl sinir oldum anlatamamdemiş ki ''oğlum seninki de hayat mı be, ölü gibi yaşıyosun, senelerdir bağlandın bi kıza gidiyosun'' demiş.
benimki altta kalır mı, o da şöyle demiş '' 5 sene sonra elime işimi aldığımda sedefle eyfel kulesinin altında 32 dişimiz gözükene kadar gülerek bi fotoğraf çekilip sana maille atarım. o zaman anlarsın ölü gibi bi hayatın sana mı bana mı ait olduğunu'' demiş.
o da yaptı bizi eyfel kulesinde
ama çok sinir oldum arkadaşına :95:
hoşbulduk canım
allah korusun o bende de var, bi ara bi bitki çayı içiyodum, ama devamlı içmek gerekiyor, ben 15 poşet falan içmişimdir, günde 1 tane pek bi işe yaramadı. ama başlıcam, düzenli bi şekilde.adını bulayım sana da söylerim.
cesaretin var mı aşka yı izlerken çok eğleniceksiniz eminim
kızlar benimkinin arkadaşının benimkine söylediği cümleyi aynen iletiyorum size. nasıl sinir oldum anlatamamdemiş ki ''oğlum seninki de hayat mı be, ölü gibi yaşıyosun, senelerdir bağlandın bi kıza gidiyosun'' demiş.
benimki altta kalır mı, o da şöyle demiş '' 5 sene sonra elime işimi aldığımda sedefle eyfel kulesinin altında 32 dişimiz gözükene kadar gülerek bi fotoğraf çekilip sana maille atarım. o zaman anlarsın ölü gibi bi hayatın sana mı bana mı ait olduğunu'' demiş.
o da yaptı bizi eyfel kulesinde
ama çok sinir oldum arkadaşına :95:
hoşgeldin canım
=) NbrSinz? Sanırım sen tek varsın o halde nasılsın dicem :)
iyiyim canım, evdeyim bugün tatil verdim kendime, birazdan film keyfi yapcam, şimdi dolmasını bekliyorum.
sen nasılsın ne yapıyorsun?
haklısın canım takmaya değmez aslında.. ben böyle insanları anlamıyorum.. benim de dost dediğim insanlar vardı zamanında ve ya onur ya biz dediler banaSevgilin çok güzel bi kapak yapmış canım :) bu arkadaşlara ne oluyo anlamıyorum, bizde de vardı bi ara şimdi küslertakma canım sevgilinin dediklerini aklına getir gül, geç :)
haklısın canım, demek ki herkesin hayatında böyle arkadaşlıklar olmuş. :26: sevgilin en iyisini yapmış. benimkinin de normal bi arkadaşı bu, yakın olduğu bi kaç tane var. onlar zaten sürekli ''çok şanslısın, bu devirde böyle kız bulamazsın artık kızlar da hep farklı erkeklere gidip farklı tatlar almak istiyolar'' falan diyolarmış. ama işte arada kıskanç arkadaşlar da çıkıyor. benim de vardı, 4-5 yıllık dost dediklerim. ama çeşitli bahanelerle ya onur ya biz durumuna getirdiler. tam da öss zamanıydı, psikolojim bozulmuştu. bana diyolardı ki ''öss yi kazanamazsak bu senin yüzünden olucak, çünkü bizim sınav stresimizle ilgili bizi motive etmiyosun, hep onurun sınavıyla ilgileniyosun'' diyolardı.tamam canım bekliyorum inşallah bitki çayının adını.
Sevgilinin arkadaşı da çok ayıp etmiş gerçekten."ölü gibi yaşıyorsun" tabiri ne kadar saçma, biz "onlarla daha anlamlı yaşıyoruz" bence. Ama sevgiline bunları söyleyen biri aşkı tatmadığı için bizi anlayamaz canım. Erkeklerde çok var özellikle bu düşünce, uzun süreli ilişki yaşayan erkekle dalga geçenler vs... Sanki doğru olan bunun zıttıymış gibi.
Benim erkek arkadaşımın ayrı olduğumuz dönemde arkadaşıyla face'den yazışmalarını görmüştüm. "boşver ammavelakin'i. hem sıkılmadın mı kaç yıldır. unut onu artık, ben sana başkasını bulurum, bir sürü kız var etrafta" falan demiş arkadaşı.
Düşünsene sevgilim orada zorunlu bir ayrılıktan dolayı ayrılık acısı çekiyor ve arkadaşının tesellisi de bu.
sevgilim de "senin beni anlayabilmen için aşık olman, hatta ondan önce bir kalbe sahip olman gerek. Senin gibi her kıza aynı gözle bakmadığım için şükrediyorum halime." demiş ve silmiş facebook'undan. Şu an o çocukla görüşmüyorlar.
Onlar bizi ve bizim yaşadığımız güzel duyguları anlayamazlar canım, takma kafana
anladım canım, uzaklık çok zor gerçekten, sevgiline de hak veriyorum bir yandan ama güzel bir dille anlatmaya çalış yine de, düzgün bir iş bul birikim yapalım, sonra her anlamda rahata kavuştuktan sonra evleniriz falan diye..
cok zor cnmama bazende iyi oluyor
atlayalimmm sen hangi yurt disindasin :26:
haklısın canım takmaya değmez aslında.. ben böyle insanları anlamıyorum.. benim de dost dediğim insanlar vardı zamanında ve ya onur ya biz dediler banaartık görüşmüyoruz. nasıl böyle şeyler diyolar anlamıyorum. aslında özünde kıskançlık var gibi geliyo, hayır bi de neyi kıskanıyolar onu da anlamış değilim ya
'Kıskançlık gibi' değil 'KISKANÇLIK' bende 12 yıllık arkadaşımda gördüm bunu..Kıskançlığı benimle olan diyaloğundan ve diğer arkadaşlarıma söylediklerinden anlaşılıyodu..hiç aramadım onu hattımı değiştirdim dedim(yalan attım) Yolda görsem görmemezlikten geliyorum..eskiden sinir olurdum, nasıl böyle konuşur derdim ve o insan oturup benimle ağlayan, ör. kafasında bi toka görüp beğensem kafasından çıkarıp bana veren bi insandı.. o zoruma gidiyodu ama şimdi hiç takmıyorum..Arkadaşlarda bi yere kadar, dediğin gibi; bi saatten sonra o insan sadece sevgilin olmuyo..Yeri gelir annen olur, baban olur, kardeşin olur, çocuğun olur..Yeri gelir omzunda ağlarsın yeri gelir karnına ağrılar girene kadar gülersin O'nunla.. Allah içinde hasetlik olanlarında gönlüne göre versin..
haklısın canım takmaya değmez aslında.. ben böyle insanları anlamıyorum.. benim de dost dediğim insanlar vardı zamanında ve ya onur ya biz dediler banaartık görüşmüyoruz. nasıl böyle şeyler diyolar anlamıyorum. aslında özünde kıskançlık var gibi geliyo, hayır bi de neyi kıskanıyolar onu da anlamış değilim ya
'Kıskançlık gibi' değil 'KISKANÇLIK' bende 12 yıllık arkadaşımda gördüm bunu..Kıskançlığı benimle olan diyaloğundan ve diğer arkadaşlarıma söylediklerinden anlaşılıyodu..hiç aramadım onu hattımı değiştirdim dedim(yalan attım) Yolda görsem görmemezlikten geliyorum..eskiden sinir olurdum, nasıl böyle konuşur derdim ve o insan oturup benimle ağlayan, ör. kafasında bi toka görüp beğensem kafasından çıkarıp bana veren bi insandı.. o zoruma gidiyodu ama şimdi hiç takmıyorum..Arkadaşlarda bi yere kadar, dediğin gibi; bi saatten sonra o insan sadece sevgilin olmuyo..Yeri gelir annen olur, baban olur, kardeşin olur, çocuğun olur..Yeri gelir omzunda ağlarsın yeri gelir karnına ağrılar girene kadar gülersin O'nunla.. Allah içinde hasetlik olanlarında gönlüne göre versin..
canım benim, inanmıyorumaslında şaşırmamam lazım ama 12 yıl ne demek, ömrünün yarısını onunla geçirmişsin, kim bilir neler paylaşmışsındır. o yüzden insana koyuyo ya zaten. ama yok devir çok değişti, etrafta bi tane haset olmayan insan göremiyorum. komşun sınıf ark. vs.. zaten kıskançsa hiç yanımıza yaklaşmasınlar. ben korkarım kıskanç insanın yapacaklarından. :18: onlar bizlere uzak Allaha yakın olsunlar
canım benim, inanmıyorumaslında şaşırmamam lazım ama 12 yıl ne demek, ömrünün yarısını onunla geçirmişsin, kim bilir neler paylaşmışsındır. o yüzden insana koyuyo ya zaten. ama yok devir çok değişti, etrafta bi tane haset olmayan insan göremiyorum. komşun sınıf ark. vs.. zaten kıskançsa hiç yanımıza yaklaşmasınlar. ben korkarım kıskanç insanın yapacaklarından. :18: onlar bizlere uzak Allaha yakın olsunlar
haklısın canım herkeste var artık.. son bi sene bana karşı davranışları değişti..Allah hakkımı bırakmasın, kalbine göre versin..Aynen bizde de var mesela komşu kızları gelir sürekli sorular sorarlar dikkat ederler ne giydiğime, nasıl davrnadığıma sinir olurum bi ara biri bana' sevgilin sana en çok hangi lafı kullanıyo' dedi ben normalde yüz kızartmam ama o gün 'sanane, söylemem dedim' öyle insanlara hiç iyi niyetle yaklamşmıyorum artık :S
2 kez hazırlandı canım. sevgilim astsubay olmak istiyodu. 1. girişinde hazırlanmamıştı, sırf astsubaylık sınavlarında öss de barajı geçmen gerekiyo diye girdi. ama o yıl astsubaylıklar össde de belirli bi puan istediler. o yüzden o yıl hiçbir yer olmadı. sonra 2. ye hazırlandı, o yıl hem bilgisayar öğretmenliği için hazırlandı, hem de aklında hep bi astsubaylık vardı. fenden kaydırma yapınca bilgisayar öğretmenliklerine yetmedi. ama kara, deniz, hava astsubaylıklarına tuttu, mülakata çağırdılar. o yıl abisinin düğün günüyle çakışıyo diye kara ile havanın mülakatlarına gidemedi. denizciliğin mülakatlarına tutuyodu ama denizciliği istemedi. 6 ay orda 6 ay burda olmaz. ben seni bırakamam, böyle bi evlilik istemiyorum vs.. dedi, denizcilikten vazgeçti. polislik sınavı vardı ona da bi gireyim dedi. hani 4 yıl okumaktansa 2 yılda meslek sahibi olurum dedi. girdi, kazandı ama kopya muhabbeti oldu o yıl, sınavı iptal ettiler, öbür sınavı da baya geç bi tarihte yapıcaklardı, öyle böyle derken okuluna yazıldı başladı zaten. sevgilimin özgeçmişini yazdım resmenkesinlikle öyle canım. sevgilin de mi 2. kez hazırlanmıştı senin? o yüzden o 2. sınıfta sanırım? yazık ya korkmuş annen vermez diye
artık okulları bile evlilik üzerine okuyoruz, maşallah bize
ayy olur mu olur vallainşallah kuzum yaa bi bakıyomuşuz aynı yere tainleri çıkıyomuşş evlenince toplanırız falan süper olur ya yalnız kalmayız bilmediğimiz şehirlerde
haklısın canım herkeste var artık.. son bi sene bana karşı davranışları değişti..Allah hakkımı bırakmasın, kalbine göre versin..Aynen bizde de var mesela komşu kızları gelir sürekli sorular sorarlar dikkat ederler ne giydiğime, nasıl davrnadığıma sinir olurum bi ara biri bana' sevgilin sana en çok hangi lafı kullanıyo' dedi ben normalde yüz kızartmam ama o gün 'sanane, söylemem dedim' öyle insanlara hiç iyi niyetle yaklamşmıyorum artık :S
ayy ne kadar ayıp, ona ne ki ne derse desin yani senin sevgilin sonuçtabi de yüzsüz yüzsüz soruyo benim de bi komşumuzun kızı, öyle laf arasında konuşurken ''bugün onurla yemek yedik'' veya ''onurla yemekten geldim'' falan demişim. ben farkında değilim, büyük ihtimal komşumuz bi şeyler ikram etmiştir, ben de tokum derken söylemişimdir. sonra bu komşumuzun kızı bu yemek yememizi çok farklı anlamış. sanmış ki hep restorantlarda şık yerlerde falan yiyoruz. bi de sık sık söylüyorum ya, bu da kıskanmış sevgilisiyle kavga etmiş. ''onur sedefi her gün şık yerlere götürüp yemek yediriyo, sen beni bi kere bile götürmedin'' diye. halbuki biz onurla hemen hemen hep birlikte yemek yeriz ama bi gün simit, bi gün döner vs.. arada burger king yaparız. öğrenciyiz yav nerden götürcek çocuk beni şık yere. ben arkadaşımın hiç öyle düşünüceğini tahmin etmezdim, annesi söyledi sonra, onun yanında onurun konusunu açma pek diye. ben anladım ki kıskanç insanlar kıskanılcak bi şey olmasa da mutlaka buluyolar. onlara acıyorum valla, yok sevgilin sana en çok hangi lafı kullanıyo, yok sevgilinle nerde yemek yiyosunuz vs.. bunları düşünmekten kafayı yiyolardır.
kolay gelsin canımHmm :) Bnde evdeyim tavuk göğsü tarifi arıyorum :) sevgilime yapıcam da :) hangi filmi izliceksin?
Gerard di cok severim O yuzden Onun oldugu her filme bayilirm favorim hala PS I love You Ay cok gzldi..
ayy ne kadar ayıp, ona ne ki ne derse desin yani senin sevgilin sonuçtabi de yüzsüz yüzsüz soruyo benim de bi komşumuzun kızı, öyle laf arasında konuşurken ''bugün onurla yemek yedik'' veya ''onurla yemekten geldim'' falan demişim. ben farkında değilim, büyük ihtimal komşumuz bi şeyler ikram etmiştir, ben de tokum derken söylemişimdir. sonra bu komşumuzun kızı bu yemek yememizi çok farklı anlamış. sanmış ki hep restorantlarda şık yerlerde falan yiyoruz. bi de sık sık söylüyorum ya, bu da kıskanmış sevgilisiyle kavga etmiş. ''onur sedefi her gün şık yerlere götürüp yemek yediriyo, sen beni bi kere bile götürmedin'' diye. halbuki biz onurla hemen hemen hep birlikte yemek yeriz ama bi gün simit, bi gün döner vs.. arada burger king yaparız. öğrenciyiz yav nerden götürcek çocuk beni şık yere. ben arkadaşımın hiç öyle düşünüceğini tahmin etmezdim, annesi söyledi sonra, onun yanında onurun konusunu açma pek diye. ben anladım ki kıskanç insanlar kıskanılcak bi şey olmasa da mutlaka buluyolar. onlara acıyorum valla, yok sevgilin sana en çok hangi lafı kullanıyo, yok sevgilinle nerde yemek yiyosunuz vs.. bunları düşünmekten kafayı yiyolardır.
inanmıyorumm yaa g..zklıı küçük çocuklar gibi kavga etmiş :S niye ayıplıyorum ki benim arkadaşımda öyle yapmıştı arkadaşlarla toplanmıştık.. svgilim elimi hiç bırakmadıı bi lokma yiyip bi lokma bana yediriyodu bu kız bana açık açık 'sizi gördüm kıskandım, sevgilimle kavga ettim' bende şok olmuştumm... cins cins insanlar var işteayy bide annesi söylemiş :s zavallı kadın şimdi onunda başının etini yemiştir :s en iyisi böylelerini adamdan saymamak
kolay gelsin canımcesaretin var mı aşka?'yı izledim. çok güzeldi
ay evet ps I love you da hayatım boyunca unutamayacağım filmlerden. gerard o role cuk oturmuş zaten
canım bi de bu klibi izleKızlarr, filmimi izledim geldimmgerçekten çook güzel ve de farklı bir filmdi. Artık klişe aşk filmlerinden sıkılmıştım. Bunu izleyince çok orjinal, eğlenceli ve romantik geldi. izlemeyen varsa izlemeye değer gerçekten.
aynen tatlım. annesi de çok üzülmüştü. bi de sevgilisi de çok iyi biriydi yani ama bu gibi konulardan çok kavga ediyolardı. komşumuz çocukla konuştu, kızım seni hak etmiyo vs. dedi, kızına da ayrıl o çocuktan gül gibi çocuğun başını yakıyosun dedi.inanmıyorumm yaa g..zklıı küçük çocuklar gibi kavga etmiş :S niye ayıplıyorum ki benim arkadaşımda öyle yapmıştı arkadaşlarla toplanmıştık.. svgilim elimi hiç bırakmadıı bi lokma yiyip bi lokma bana yediriyodu bu kız bana açık açık 'sizi gördüm kıskandım, sevgilimle kavga ettim' bende şok olmuştumm... cins cins insanlar var işteayy bide annesi söylemiş :s zavallı kadın şimdi onunda başının etini yemiştir :s en iyisi böylelerini adamdan saymamak ayrıldılar.
dediğin gibi en iyisi anladığımız gibi uzaklaşmak onlardan
kızlar bir çocuk sevdim i izliyorum. şu bülent inal ın dışına da içine de bayılıyorum yao dizideki kişiliği de bitiriyo beni :78:
haklısın canım, demek ki herkesin hayatında böyle arkadaşlıklar olmuş. :26: sevgilin en iyisini yapmış. benimkinin de normal bi arkadaşı bu, yakın olduğu bi kaç tane var. onlar zaten sürekli ''çok şanslısın, bu devirde böyle kız bulamazsın artık kızlar da hep farklı erkeklere gidip farklı tatlar almak istiyolar'' falan diyolarmış. ama işte arada kıskanç arkadaşlar da çıkıyor. benim de vardı, 4-5 yıllık dost dediklerim. ama çeşitli bahanelerle ya onur ya biz durumuna getirdiler. tam da öss zamanıydı, psikolojim bozulmuştu. bana diyolardı ki ''öss yi kazanamazsak bu senin yüzünden olucak, çünkü bizim sınav stresimizle ilgili bizi motive etmiyosun, hep onurun sınavıyla ilgileniyosun'' diyolardı.biri de sevgilisiyle ayrılmıştı. ''bizi sen ayırdın'' demişti. ki bu kızın sevgilisiyle arkadaştık. çocuk sevmiyorum diye diye dilinde tüy bitmişti. ama neymiş, aslında seviyomuş da ben ayırmışım onları. ve bu kızla dershaneden gece geç saatlerde çıkardık. kendisi köyde yaşıyodu. sevgilim bizi dershaneden alıp onu köy arabalarına götürüyodu gece vakti bişey olmasın diye. beni geçtim, onurun bile üzerlerinde çok hakkı vardı. biri de ilk bizim aramızı yapan kız. daha lise 1 deyiz. o kendisi tanıştırdı. ikimizin de arkadaşıydı. hatta onura mı enişte diyeyim, sana mı yenge diyeyim diyodu. ama sonra noldu? bi zamanlar beni seven bi çocuk vardı. bu çocuk da bu dostum dediğimin arkadaşıydı. çocuk benimle çıkmak istiyodu ama asla olmıcak bişeydi, kalbimde onur vardı. çocuk dedi ki ''sana inat x le (arkadaşım)çıkıcam.'' dedi ve x le çıkmaya başladılar. ben olanları x e anlattım ve yine de kararı ona bıraktım. ama ben kötü oldum. neymiş? ben onların çıkmasını onlar mutlu olcak diye istemiyomuşum, çünkü bu dünyada bi tek ben mutlu olayım istiyomuşum. onlar kimseyle çıkmasınlarmış ve bunlar bu bahanelerle çektiler gittiler. 1 yıl boyunca onurun omzunda hep ağladım. şimdi diyorum ki ne kadar salakmışım. değmicek insanlar için o kadar üzüldüm, bi de onuru üzdüm. onur bana mutlu olucaksan onları seç istersen bile demişti ağlaya ağlaya.. yıllarca dost deyip sonra kazık yiyince etkisinden çabuk çıkamıyosun işte ama zaten onlar beni bu tercihe zorladıkları için kendileri seçimlerini yapmış oldular. ki ben şuna inanıyorum, ilişkin uzun yıllar sürüyosa o artık senin sadece sevgilin değildir. hatta sevgiliden önce en iyi arkadaşındır. başka arkadaşlara hiç gerek yok.
biraz uzun oldu canlarım ama kimse yaşamasın diye yazdım. aman dikkatli olalım, kıskançları etrafımızdan atalım.
yuh yaa. ne insanlar var gerçektenbi de yakın arkadaşım dersin. Çok ayıp ve çocukça şeyler bunlar bence. Zaten en nefret ettiğim şeylerden biri insanların sevgililerini başkalarının sevgilisiyle kıyaslamaları. Benim de bir arkadaşım vardı, hala var gerçi, bu kızın 3 yıllık bir sevgilisi var. kızla istisnasız her konuşmamızda erkek arkadaşımın konusu açılır ve de onunla ilgili bir şey sorar. yok seninki şöyle yapıyor mu, bunu yapıyor mu, şöyle mi böyle mi falan diye. bi de tuhaf sorular yani."sizin ilişkiniz de en çok seven taraf kim" vs gibi saçma salak sorular. neden soruyorsun diyorum benimkinin davranışları normal mi diye bakacağım cevabına göre diyor.
Bi de bu kıskançlık olaylarında da, sevgilimle ayrılık dönemimizi bir çoğunuz biliyorsunuz, o zamanlar sağolsunlar arkadaşlarım çok destek oldular, benim yakın arkadaşlarım sevgilimle de çok yakın arkadaşlardı, ona da bana da destek oldular, ikimizle de biz ayrıyken çok iyiydiler. Ama biz bi barıştık, size yemin ederim aradığımda açmadıkları oluyordu, ama neymiş aramayan sormayan taraf benmişim. sevgilimi bulunca onları bırakmışım. sevgilim de öyeymiş, çıkarcıymış, onlarla benim için konuşuyormuş. Ama gerçekten özellikle böyle düşünmesinler diye ikimiz de onları daha fazla aradık sorduk. Fayda etmedi yine kötü biz olduk. Artık takmıyoruz kimseyi, napalım artık.:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?