- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #2.641
2 kez hazırlandı canım. sevgilim astsubay olmak istiyodu. 1. girişinde hazırlanmamıştı, sırf astsubaylık sınavlarında öss de barajı geçmen gerekiyo diye girdi. ama o yıl astsubaylıklar össde de belirli bi puan istediler. o yüzden o yıl hiçbir yer olmadı. sonra 2. ye hazırlandı, o yıl hem bilgisayar öğretmenliği için hazırlandı, hem de aklında hep bi astsubaylık vardı. fenden kaydırma yapınca bilgisayar öğretmenliklerine yetmedi. ama kara, deniz, hava astsubaylıklarına tuttu, mülakata çağırdılar. o yıl abisinin düğün günüyle çakışıyo diye kara ile havanın mülakatlarına gidemedi. denizciliğin mülakatlarına tutuyodu ama denizciliği istemedi. 6 ay orda 6 ay burda olmaz. ben seni bırakamam, böyle bi evlilik istemiyorum vs.. dedi, denizcilikten vazgeçti. polislik sınavı vardı ona da bi gireyim dedi. hani 4 yıl okumaktansa 2 yılda meslek sahibi olurum dedi. girdi, kazandı ama kopya muhabbeti oldu o yıl, sınavı iptal ettiler, öbür sınavı da baya geç bi tarihte yapıcaklardı, öyle böyle derken okuluna yazıldı başladı zaten. sevgilimin özgeçmişini yazdım resmenama çok şanssız kıyamam ona, tabii her şey kısmet
ayy olur mu olur vallabiz toplanırız. çeyizimize alacağımız o cici kahvaltı setleriyle kahvaltı ederiz. benimki de artık sizinkilerin aklına girip pes oynamaya götürür.
benım hep böyle yaa çok düzensizz hap flanda kullanmak istemiyorumm hormon dengemi bozmasın iyice diyeeOouuwww neden bu kadar gecikti ki :S dediğin gbi ondn olablr
hb cnmiyi yapmışsınız baya muhabbetler dönmüşş benımde bugun canım sıkılıyo nedense yaaa üşüyorum bi de bi yandan
sağol tatlım gerginlik var üzerimde nedense sevgilime bugun azıcık alındım bişey demedim kızmasın durduk yerde aramız bozulmasın diye amaaman canım dikkat et kendine, Allah korusun grip başlangıcı falan olmasın. vitamin al bol bol.
benım hep böyle yaa çok düzensizz hap flanda kullanmak istemiyorumm hormon dengemi bozmasın iyice diyee
sağol tatlım gerginlik var üzerimde nedense sevgilime bugun azıcık alındım bişey demedim kızmasın durduk yerde aramız bozulmasın diye ama
ya bugun msj attım ben seni çok seviyorum ya yazdım verdiği cvp ' nerden çıktı şimdi bu meleğim ' bende içimden geldi yazamaz mıyım illa bişey mi olması lazım söylemem için dedim merak ettim sadece yazmış nebileyim tuhaf oldum öyle bi cvp beklemediğim için belkidehayırdır canım neden alındın:26:?
ya bugun msj attım ben seni çok seviyorum ya yazdım verdiği cvp ' nerden çıktı şimdi bu meleğim ' bende içimden geldi yazamaz mıyım illa bişey mi olması lazım söylemem için dedim merak ettim sadece yazmış nebileyim tuhaf oldum öyle bi cvp beklemediğim için belkide
haklısın bende bişey demedim zaten parlıyo hemen kızar gene :18:durup dururken attıysan bişey oldu da öyle söyledin falan sanmıştır canım, aklına kötü şeyler getirme. bi de çalışıyorsa iş stresiyle insan duygusal düşünemez o an.
durup dururken attıysan bişey oldu da öyle söyledin falan sanmıştır canım, aklına kötü şeyler getirme. bi de çalışıyorsa iş stresiyle insan duygusal düşünemez o an.
haklısın bende bişey demedim zaten parlıyo hemen kızar gene :18:
çok takıyorum onunla ilgili herşeyi kafama yaa en ufak bi lafını bile rahat olmak istiyorum ama olamıyorumDoğru söylüyo Semiramiscim aklına kötü şeyler getirme
haklısın cnm ya buluşma günümüz bir an önce gelse keşke geçmiyo zaman durdu sankiiyi yapmışsın canım, durup dururken hiç bozmayın aranızı. şu uzak olduğunuz özlemli günleri en az hasarla atlatmaya çalışın, görüştüğünüzde herşey daha güzel olacak inşallah.
çok takıyorum onunla ilgili herşeyi kafama yaa en ufak bi lafını bile rahat olmak istiyorum ama olamıyorum
haklısın bu erkekler hep böyleler sanırımmCanım uzaksınız ya ondandır ikinizde stres yapıyosunuzdur bide belki iş sorunları felan vardır..Bende senin gibiyim ama bu aralar takmamaya çalışıyorum..Biz sürekli güzel şeyler duymak istiyoruz ama karşı tarafında sorunları olabilir öyle düşünsek stresimizi aza indirgeriz..Mesela dün gece 1'di elektrikler kesilde ben ve kardeşim tek evdeydik..Neyse ben korktum birden tam o esnada o aradı..Konuştuk felan 'korkuyorum' dedim.'geleyim mi' dedi bende yok dedim..neyse tamam dedi yanında uyuyorum..Ben de 'ee' dedim..Amacım uzun uzun anlatıcak(yanındaym,sana saıldm falan filan) ama ısrar ettim..o tam söylicekti ben tekrar söyledim o da sinir oldu kızdı..Biz en ince ayrıntıya kadar duymak istiyoruz biraz rahat bırakalım dimi :) Daha güzel olcak inan
haklısın bu erkekler hep böyleler sanırımmevet ya bende şımartılmak istiyorumm üstüme titresin istiyorumm kendine göre problemleri vardır tabiki ama genede istiyorum napıyımm takmıcam diyorum ama takıyorum
haklısın bu erkekler hep böyleler sanırımmevet ya bende şımartılmak istiyorumm üstüme titresin istiyorumm kendine göre problemleri vardır tabiki ama genede istiyorum napıyımm takmıcam diyorum ama takıyorum
hahahBenimde hoşuma gidiyo ama sürekli değil .DD dün ona ruhumu okşa dedim demez olaydım kahkahalara boğuldu.. Ya bide bu aralar dırdırcı oldum :26:
evet kendi kendimi öyle teselli etmeye çalışıyorum ama yarın çalışmayacak mesela tatil vermişler bi günlük normal şartlarda bu gece web camda birbirimizi görmemiz lazım bayadır görmüyoruz bakalım isticek mi benı görmeyi :26:Aman canim takma ya..Beni sorsan hersey olacagina varir, iliskide kendini harab etmemek lazim derim amaaaa konusmasi kolay tabi biliyorum
Benimde hoşuma gidiyo ama sürekli değil .DD dün ona ruhumu okşa dedim demez olaydım kahkahalara boğuldu.. Ya bide bu aralar dırdırcı oldum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?