Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ayyyy kuzummm ayni kaderi paylasiyoruz benimki de türkiye de

anladım canım, uzaklık çok zor gerçekten, sevgiline de hak veriyorum bir yandan ama güzel bir dille anlatmaya çalış yine de, düzgün bir iş bul birikim yapalım, sonra her anlamda rahata kavuştuktan sonra evleniriz falan diye..

Anaam.ayni derten nuzdarip olan arkadaslarimda varmis
Ben de yurtdisindaym ama beninki.bnde 2saat uzak yerdeydi ben.sevdigmi yakinimda isterim oyle ayda birdegilde haftada bir gorusmek isterm derdi oküz simdi yine sinirlerim geldi

Ödul avcisi Canim "Bounty Hunter" hem komik.hemde cok romantik,siddetle tavsiye ederiim

ayyy gerard oynuyormuşş. Tavsiyen için çok sağol canım, ama kardeşimle izleyeceğiz, o bunu izlemiş.Ben bu filmi izleyeceğim filmler listeme dahil ediyorum.
Cesarerin var mı aşka?'yı izlemek bir türlü nasip olmamıştı, onu izleyeceğiz şimdi bakalım görüşmek üzere kızlar..

yeni gelenler hoşgeldiniz
cesaretin var mı aşka mükemmel bazı yerlerinde katıla katıla gülersiniz, bazı yerlerinde hıçkıra hıçkıra ağlarsınız tatlım iyi seçim olmuş :81:
onun dışında benim favorim a moment to remember

canımm hoşgeldinn filmin dolmasını bekliyoruz, herkes çok beğeniyor, sen de öyle diyorsan beğenirim ben de kesin.
a moment to remember bizim de sevgilimle favori filmlerimizden. hatta en sevdiğim bile diyebilirim.
Bende de baya unutkanlık var da, benim etkilenmemi arttıran bir unsur da ileride öyle olabileceğimi(Allah korusun) düşünmek olabilir.

hoşbulduk canım
allah korusun o bende de var, bi ara bi bitki çayı içiyodum, ama devamlı içmek gerekiyor, ben 15 poşet falan içmişimdir, günde 1 tane pek bi işe yaramadı. ama başlıcam, düzenli bi şekilde. adını bulayım sana da söylerim.
cesaretin var mı aşka yı izlerken çok eğleniceksiniz eminim

kızlar benimkinin arkadaşının benimkine söylediği cümleyi aynen iletiyorum size. nasıl sinir oldum anlatamam demiş ki ''oğlum seninki de hayat mı be, ölü gibi yaşıyosun, senelerdir bağlandın bi kıza gidiyosun'' demiş.
benimki altta kalır mı, o da şöyle demiş '' 5 sene sonra elime işimi aldığımda sedefle eyfel kulesinin altında 32 dişimiz gözükene kadar gülerek bi fotoğraf çekilip sana maille atarım. o zaman anlarsın ölü gibi bi hayatın sana mı bana mı ait olduğunu'' demiş.
o da yaptı bizi eyfel kulesinde
ama çok sinir oldum arkadaşına :95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…