- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #2.581
canlarım bızım sorunumuz farklı aslında ben yurtdışındayım şuan o türkıyede
görüşemıyoruz yanı şuan çalıştığım ıçın gıdemıyorum oda vıze alamadı
babamla bu aralar aramız bozuk ızın vermedı yanına gıtmeme
bızım ıçın çok zor oldu bız 1sene aynı evde kaldık sonra bırden ayrılınca eşekten düşmüş gıbı olduk
babamda gıdersen evlende gıt dıyoronun ıçın acele edıyor evlenmek ıçın anlatabıldım mı :26:
emla kremi nasil oluyor cnm :26:
gizli karisimini söyle sen en iyisi
ayyyy kuzummm ayni kaderi paylasiyoruz benimki de türkiye de
uyuşturucu gıbı bırşey canım sürdüğün bölgeyı uyuşturuyor acı hıssetmıyosun araştır bak netten
eskıden yazdırıyoduk doktora artık ücretlı alınıyor eczaneden 55 tl mı ne çok pahalı
canlarım bızım sorunumuz farklı aslında ben yurtdışındayım şuan o türkıyede
görüşemıyoruz yanı şuan çalıştığım ıçın gıdemıyorum oda vıze alamadı
babamla bu aralar aramız bozuk ızın vermedı yanına gıtmeme
bızım ıçın çok zor oldu bız 1sene aynı evde kaldık sonra bırden ayrılınca eşekten düşmüş gıbı olduk
babamda gıdersen evlende gıt dıyoronun ıçın acele edıyor evlenmek ıçın anlatabıldım mı :26:
çok zor demı
bız başlarda hep dıyorduk ıyıkı uzakta değılız ben yapamam felan dıyordum baksana şımdı mecbur dayanıyoruz
kız gel atlayalım uçağa gıdelım
ooo kızlar bu ne böyle herkes dertli
kizlaaaarrr biz tanismadik bile
ben selcan 22 yasindayim almanyadan katiliyorum
Memnun olduk canim Bnde Gülo Avusturyadanim
memnun oldum bendekac yasindasin :26:
kızlar bana romantik bir film önerebilir misiniz:26:? romantik-komedi de olur
Ödul avcisi Canim "Bounty Hunter" hem komik.hemde cok romantik,siddetle tavsiye ederiim
yeni gelenler hoşgeldinizayyy gerard oynuyormuşş. Tavsiyen için çok sağol canım, ama kardeşimle izleyeceğiz, o bunu izlemiş.Ben bu filmi izleyeceğim filmler listeme dahil ediyorum.
Cesarerin var mı aşka?'yı izlemek bir türlü nasip olmamıştı, onu izleyeceğiz şimdi bakalımgörüşmek üzere kızlar..
yeni gelenler hoşgeldiniz
cesaretin var mı aşka mükemmelbazı yerlerinde katıla katıla gülersiniz, bazı yerlerinde hıçkıra hıçkıra ağlarsınız tatlım iyi seçim olmuş :81:
onun dışında benim favorim a moment to remember
canımm hoşgeldinnfilmin dolmasını bekliyoruz, herkes çok beğeniyor, sen de öyle diyorsan beğenirim ben de kesin.
a moment to remember bizim de sevgilimle favori filmlerimizden. hatta en sevdiğim bile diyebilirim.
Bende de baya unutkanlık var da, benim etkilenmemi arttıran bir unsur da ileride öyle olabileceğimi(Allah korusun) düşünmek olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?