- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #2.561
ammvelakin sen kac yasindaasin cnm :26:
1991 doğumluyum canım. sen?
kizlar benim bi tanidigim doktor eldiveniyle tüyleri cekerek aliyormus diyor gittikce azaliyor tüyler :26: cesaret edemiyorum
hosgeldin cnm
kac sendir cikiyorsunuz?
önce ev alicam de kariyer yapicam diyebilirsin. :26:
henüz bizde adım atmamıştık ama pazar günü adımımızı attık, teklifi aldım bakalım hayırlısı :)
bende varım
ama ben şuan adım atmak ıstemeyenlerdenım aslında, benım manıtayı nasıl vazgeçırebılırım banada bı akıl vern kızlar :80:
kizlar benim bi tanidigim doktor eldiveniyle tüyleri cekerek aliyormus diyor gittikce azaliyor tüyler :26: cesaret edemiyorum
henüz bizde adım atmamıştık ama pazar günü adımımızı attık, teklifi aldım bakalım hayırlısı :)
hoşbulduk öncelıkle
evet arada bende yapıyorum hıç acıda olmuyor dene bence prenses eldıvenle alma ışe yarıyor
meslek sahıbıyım kı ben o yönden sorun yok canım evımde var onun ıçın ınandırıcı değıl bu dedıklerın ama denemedım de değıl :26:
ama onun ışı yok ben onun ıçın ıstemıyorum ama anlayana
hoşgeldinnadım atmak istememenin bir sebebi var mı peki? şu an burada herkes senin pozisyonunda olmayı bekliyor da.
[/COLOR][/B]
hoşgeldinnadım atmak istememenin bir sebebi var mı peki? şu an burada herkes senin pozisyonunda olmayı bekliyor da.
evet canım benim annem de öyle alıyor artık, ağda yapacak kadar da çok çıkmıyor çünkü.
Ben de öyle alıyorum bazen. tek tük çıkınca daha kolay oluyor.
hoşbulduk öncelıkle
evet arada bende yapıyorum hıç acıda olmuyor dene bence prenses eldıvenle alma ışe yarıyor
meslek sahıbıyım kı ben o yönden sorun yok canım evımde var onun ıçın ınandırıcı değıl bu dedıklerın ama denemedım de değıl :26:
ama onun ışı yok ben onun ıçın ıstemıyorum ama anlayana
:26: ozaman damat adayina söyliceksin isi olmadan evlenmek istemedigi cnm
pardon valla nıspet yapar gıbı oldu şımdı yanlış anlaşılmasın
daha gencız be güzelım ne evlenmesı 20 yaş çok erken gelıyor bana ve sağlam bır ışı yok kendısının daha :26:
oda en azından nışan ıstıyor, bende sevmıyorum öyle şeylerı ne bıleyım şımdıden ne gerek var düğünden bır kaç ay önce olsun ısterım
ne gerek var şımdıden onun aılesıyle yüz göz olmaya, uzun sürelı nışanlık dönemlerı çok sıkıntılı geçıyor aıleler sorun çıkarır
huzurumuz kaçmasın
pardon valla nıspet yapar gıbı oldu şımdı yanlış anlaşılmasın
daha gencız be güzelım ne evlenmesı 20 yaş çok erken gelıyor bana ve sağlam bır ışı yok kendısının daha :26:
oda en azından nışan ıstıyor, bende sevmıyorum öyle şeylerı ne bıleyım şımdıden ne gerek var düğünden bır kaç ay önce olsun ısterım
ne gerek var şımdıden onun aılesıyle yüz göz olmaya, uzun sürelı nışanlık dönemlerı çok sıkıntılı geçıyor aıleler sorun çıkarır
huzurumuz kaçmasın
ah be canım denemedım mı sanıyorsun öyle dıyıncede suçlu ben oluyorum ona güvenmeyen ben oluyorum :26:
kendısı nasıl desem çevresı çok genış olduğu ıçın kendısıne o konuda çok güvenıyor ış bulurum dıye
şuan kendı dükkanlarında çalışıyor ama orda çalışmasını ıstemıyorum adam akıllı bır ışı olsun :26:
kizlar eldivenle alirsam canim daha cok acir agdada dayanamiyorum ki
emla kremını dene
veya benım gızlı karışımı anlatayım sana o da güzel alıyor ağda gıbı oluyor ama ağrı sızı olmuyor
kizlar eldivenle alirsam canim daha cok acir agdada dayanamiyorum ki
yok canım şakasına dedim zaten
o zaman çok haklısın, 20 yaş bence de çok erken, hele ki doğru düzgün bir işi yoksa bu çok geçerli bir sebep evlenmemek için. Nişanlılık evresinin uzun olmasını ben de sevmiyorum. Ne kadar çok yüz göz olursan o kadar sorun çıkabilir çünkü. Buraya yazdıklarını sevgiline söyledin mi peki?
anliyorum cnm :26: hazir olmadigini söylesen?
canım zaten bacakta falan olmaz eldiven bence, anca koltukaltında falan tek tük çıkınca alabilirsin, ben öyle yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?