- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #2.661
hahahsenınki iyi gene gülmüş benimki hemen kızardı baanaa kendini bi konuda açıklamak amacıyla bi kaç cümle söylediysen dırdırcısındır arkadasım erkeklerin gözünde bu böyle
doğru söylüyosun cnmmevet canlar haklısınız ama erkeklerin de kafasında binbir türlü dert var. hele ki çalışıyorlarsa.. Çünkü üzerlerinde çok fazla sorumluluk var. Bizimki şimdi hep evde ve dersanede olduğundan o evrede değiliz ama çalışmaya başlayınca eminim çok daha farklı olacaktır. Bi de uzaklık olursa tuzu biberi olur zaten.
Ay kızlar bu arada survivor'u izliyordum, adadan bazı erkeklere ailelerin görüntülerini izlettiler, hepsi nasıl ağladı, alp kırşan falan hıçkıra hıçkıra ağladı resmen. Erkeklerin ağlamasına dayanamıyorum ben yaa.
aynen canım aynenn!! Ben de hep aynı cümleyi kurarım, sanki eski sevgilim gibi erkek arkadaşımla konuşunca triplere girmeler falan.Kuzenim bile yaptı bunu biliyor musun? Ben "kayhan'layım" demeye bile korkuyordum bi şey diyecekler bi şey bulacaklar yine diye. Sevgilimle tabiki konuşcam, tabiki vakit geçircem, aynı pozisyonda mısınız ki kendinizi onunla kıyaslıyorsunuz di mi ama? Ki ortada da sorun edilecek hiç bir durum yokken. Artık takmamak gerek ama, yanımızda kalanlarla yolumuza devam edelim canım
kuzenin bileeebabana bile güvenme diyolar işte, semiramisle ben buna örneğiz. kuzenlere bile güvenilmicek. taş yakından gelirmiş
doğru söylüyosun cnmmbenımkide bi kaç kere ağladı önceden bende dayanamıyodum çok tuhaf oluyo insann alışkın değiliz erkeklerin ağlamasına o yüzden
kuzenin bileeebabana bile güvenme diyolar işte, semiramisle ben buna örneğiz. kuzenlere bile güvenilmicek. taş yakından gelirmiş
evet canım çok haklısın, artık herkesle sınırlarımı çizdim zaten. Bana kim nasıl davranırsa ben de öyle davranıyorum bundan sonra. Önceden "yanlış anlıyorsunuz" şöyle böyle diye açıklamalar yapmaya çalışırdım, hiç umursamamaya çalışıyorum artık.
hosgeldin kuzummkuzenin bileeebabana bile güvenme diyolar işte, semiramisle ben buna örneğiz. kuzenlere bile güvenilmicek. taş yakından gelirmiş doğru söyledin valla bu devirde kimseye fazla güvenmeyeceksin zaten iyi gününde yanında olan çok olur bi de yere düş bak bi tekmede o iyi gün dostları atıyoo
inşallah canım hep yüzünüz güler umarımmEvet canım, benim sevgilim duygusaldır bi de, ben ağlarsam onunda gözleri dolar. ben onu ağlarken görmeye dayanamıyorum. çok fazla ağladığını 1 kez ayrılırken görmüştüm. O yüzü de çıkmıyor aklımdanDaha da ağlatmaz bizi Rabbim inşallahh
ayy kıyamam ben onlara yaa, ayy hiç de böyle hayatlarına karışmak istemem biliyo musun? bizim yüzümüzden istediklerini seçemiyolar. böyle olmamalı aslında. ama onların içi rahat etmicekse bize laf düşmez tabiiah canım yaa, inanamıyorumm. gerçekten çok şanssızlıklar yaşamış sevgilin. Hakkınızda hayırlısı olmuştur inşallah. Bu kadar aksilikler bunu gösteriyor zaten.
Benimki de astsubaylık veya polislik istiyordu. Hatta sen olmasan polis olmuştum falan diyor bazen, polislik çok kutsal ve de güzel bir meslek ama çok zor canım ya, ben çok pimpirikliyimdir, o karakol ortamını da bi kaç kez gördüm bi de. o eve gelene kadar yüreğim ağzıma gelirdi herhalde. Allah polis eşlerine ve annelerine yardım etsin inşallah.
Ben olmasam futbolcu da olabilirdi aslında. çocukluğundan beri oynuyormuş. Üni.de de futbol takımındaydı, hatta ayrı olduğumuz dönemde bir futbol kulübü bunu hocası aracılığıyla kendi takımının alt yapısına istemiş. Ama kabul etmemiş, babam futbolcu damat istemez diye
ay garibim yaa kıyamam, hayatını babama göre yönlendirmek zorunda kalıyor, çok üzülüyorum.
kuzuuumm civanperçemi iç, hemen getiriyo, hem de ot şifalı şifalı bi zararı yokbenım hep böyle yaa çok düzensizz hap flanda kullanmak istemiyorumm hormon dengemi bozmasın iyice diyee
sağol cnm yaa bende hap kullanmak istemiyodumm hormonlarım bozulmasın diyee ama cok fena gerginlik yapıyooayy kıyamam ben onlara yaa, ayy hiç de böyle hayatlarına karışmak istemem biliyo musun? bizim yüzümüzden istediklerini seçemiyolar. böyle olmamalı aslında. ama onların içi rahat etmicekse bize laf düşmez tabii
kuzuuumm civanperçemi iç, hemen getiriyo, hem de ot şifalı şifalı bi zararı yok
ayy kıyamam ben onlara yaa, ayy hiç de böyle hayatlarına karışmak istemem biliyo musun? bizim yüzümüzden istediklerini seçemiyolar. böyle olmamalı aslında. ama onların içi rahat etmicekse bize laf düşmez tabii
kuzuuumm civanperçemi iç, hemen getiriyo, hem de ot şifalı şifalı bi zararı yok
evet kendi kendimi öyle teselli etmeye çalışıyorum ama yarın çalışmayacak mesela tatil vermişler bi günlük normal şartlarda bu gece web camda birbirimizi görmemiz lazım bayadır görmüyoruz bakalım isticek mi benı görmeyi :26:
evet 2 bucuk saat var aramızda aslında çok bişey değil ama maddi olarak zor oldugu için 3 aydır gelemiyodu ben gidemiyodumSeninki uzaktami canim? sayet öyleyse uzakta olunca cok zor oluyo ya, benim suan sevdigm insanda uzakda yakinda olsaydi böyle olmazdi diye kendimide az yemedim
Zor oluyo iyi bilirm sabirliysan belki bi nebze dha iyi götürürsün ama benim gibi sabirsizsan karsindakide sabirsizsa yanarsin iste, ama senin bya olmus ztn bellki iyi sabirlisin..
Ama bida birini seversem yakincam sevicem bu ne arkadas
canım benim de bi kaç kere gecikmişti 20 gün kadar, bunu içtiğim akşam olmadı ertesi gün geliyor. yani bende öyle etkisi olmuştu.sağol cnm yaa bende hap kullanmak istemiyodumm hormonlarım bozulmasın diyee ama cok fena gerginlik yapıyoo
aynen canım, onlar böyle mutluysa yapıcak bir şey yok :26:ben de hiç istemiyorum aslında ama o ister istemez hayatını bana göre yönlendirmek zorunda kalıyorama bunu kendi istediği için yaptığını söylüyor. ben hiç demedim şu ana kadar şunu yap bunu et diye ama babamın dedikleri yetti sanırım . Hala da diyorum gerçi okuluna geri dön diye ama ısrarla reddedince artık kendi seçimi olduğunu düşünüp vicdanımı rahatlatmaya çalışıyorum
canım benim de bi kaç kere gecikmişti 20 gün kadar, bunu içtiğim akşam olmadı ertesi gün geliyor. yani bende öyle etkisi olmuştu.
haa bi de canım bozma moralini, siz birbirinize susamışsınız. o yüzden bu stresler. bi görüşün bak o zaman nasıl değişicek bu haller. 3 aydır görüşmüyoruz diyosun. normal yani, biz 3 gün görüşmediğimizde dedim ya hani pzt gidip perşembe geldiğinde o perşembe günü bizim krizimiz tutuyobaşlıyoruz birbirimizi yemeye ama yüzünü görünce hiçbişey kalmıyo
aynen canım, onlar böyle mutluysa yapıcak bir şey yok :26:
erkeklerin ağlaması..içimi en çok acıtan şey herhalde. arada oluyo malesef. üff onun ağlaması benimki gibi değil ya, ben hep ağlıyayım ama o hiç ağlamasın. :101:
evet 2 bucuk saat var aramızda aslında çok bişey değil ama maddi olarak zor oldugu için 3 aydır gelemiyodu ben gidemiyodumsabırsızımdır aslında ama konu aşk oluncaa bi ömür daha bu duruma sabredebilirimm
evet cnm uzun zaman oldu sinirlerimiz bozuk haliyle biraz bi buluşsak eminim aramız cok iyi olacak ama o günde gelmiyo bi türlüücanım benim de bi kaç kere gecikmişti 20 gün kadar, bunu içtiğim akşam olmadı ertesi gün geliyor. yani bende öyle etkisi olmuştu.
haa bi de canım bozma moralini, siz birbirinize susamışsınız. o yüzden bu stresler. bi görüşün bak o zaman nasıl değişicek bu haller. 3 aydır görüşmüyoruz diyosun. normal yani, biz 3 gün görüşmediğimizde dedim ya hani pzt gidip perşembe geldiğinde o perşembe günü bizim krizimiz tutuyobaşlıyoruz birbirimizi yemeye ama yüzünü görünce hiçbişey kalmıyo
aynen canım, onlar böyle mutluysa yapıcak bir şey yok :26:
erkeklerin ağlaması..içimi en çok acıtan şey herhalde. arada oluyo malesef. üff onun ağlaması benimki gibi değil ya, ben hep ağlıyayım ama o hiç ağlamasın. :101:
evet cnm uzun zaman oldu sinirlerimiz bozuk haliyle biraz bi buluşsak eminim aramız cok iyi olacak ama o günde gelmiyo bi türlüü
aynen cnm çapkınlığı falan yok çok şükür yaa ilk buluşmamızda hiç unutmuyorum cafede oturuyoduk onun oturdugu yer yola doğru bakıyodu doğal olarak o da o tarafa bakmak zorunda sonra birden saldalyesini çevirdi bi kadın falan geçer bakıyorum sanarsın böyle döneyim en iyisi ben dedi o zman o düşüncesi ona artı puan kazandırdı yaniAyy cok gipta ederim öyle erkeklere ne gzl uzak muzak demiyo..
Bizim buradakilerde anca eylenicek kiz ariyodum diyerek a$ne Fi$ne pesindeler..
3 hafta canımm aksilik çıkmazsatam olarak ne kadar var kuzum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?