Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kzlar ayıptır soylemesı cıgkofte partısınden gelıyorum...
yawss bugun ku konumuzsa uzak mesafe ilişkilerimi nasıl becerıyonuz yaaa insanın içi içini yer
bnmde vardı eskıden uzak mesafe ıyı gıdıyodu cok takılmıyodum ama sımdıkı uzaga gıtse bızım olay bııter kesın

bizede getirdin mi bakalım belki canımız çekti bir yerimiz şişebilir ama bak

alısıyor insan

evde bulgur sogan salca baharat varsa cakmasını yapıverın
ben arada yapıverıyom cok yogurmadan kıtır kıtır cokta guzel oluyo

Dün annem doğmamış çocuğuma 2.yeleğini örüp bitirdi :) Ben de şaka yaptım onlara bugün geldim hamileyim dedim ) Annem çıldırdı babam da sakindi gayet olsun kızım dedi

evde bulgur sogan salca baharat varsa cakmasını yapıverın
ben arada yapıverıyom cok yogurmadan kıtır kıtır cokta guzel oluyo

benim aklıma geldi bak sen diyince bimde hazır çiğ köfte karışımı aldım kaç haftadır fırsat bulup deneyemedim bi türlü yapamıyorum çok yoğunum bu aralar yaaa

Dün annem doğmamış çocuğuma 2.yeleğini örüp bitirdi :) Ben de şaka yaptım onlara bugün geldim hamileyim dedim ) Annem çıldırdı babam da sakindi gayet olsun kızım dedi
ay sızınkıler ne kadar özençli oyle bizimkıler bana bı ıgne yapmadı henuz kaldı kı doğmamaıs cocuga orgu orecek
kız anaya babaya oyle saka yapılır mı yuregıne ındırcen ınsanların
benim aklıma geldi bak sen diyince bimde hazır çiğ köfte karışımı aldım kaç haftadır fırsat bulup deneyemedim bi türlü yapamıyorum çok yoğunum bu aralar yaaa

neden yogunsun kız naapıyonkı
yahuu bu bımın urunlerını kullanmayın dıyolar

haha ne güzel gerçi ben bizim evi bi kaldırsam anneannem okadar cok bebeklere hediyelik kıyafet almış ki benım bebeğime yeter onlar zatennn

niye kullanmayın diyorlar anlamadım
çok yoğnum çünkü sürekli eve ziyaretçiler geliyor annem rahatsızlandı da biraz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…