- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #2.701
kzlar ayıptır soylemesı cıgkofte partısınden gelıyorum...
yawss bugun ku konumuzsa uzak mesafe ilişkilerimi nasıl becerıyonuz yaaa insanın içi içini yer
bnmde vardı eskıden uzak mesafe ıyı gıdıyodu cok takılmıyodum ama sımdıkı uzaga gıtse bızım olay bııter kesın
kzlar ayıptır soylemesı cıgkofte partısınden gelıyorum...
yawss bugun ku konumuzsa uzak mesafe ilişkilerimi nasıl becerıyonuz yaaa insanın içi içini yer
bnmde vardı eskıden uzak mesafe ıyı gıdıyodu cok takılmıyodum ama sımdıkı uzaga gıtse bızım olay bııter kesın
:) Fine
bizede getirdin mi bakalım belki canımız çekti bir yerimiz şişebilir ama bak
bizede getirdin mi bakalım belki canımız çekti bir yerimiz şişebilir ama bak
yawww cok acı olmustu bu gecenın sonu tuolette bıter hiç özenme canm
evde bulgur sogan salca baharat varsa cakmasını yapıverın
ben arada yapıverıyom cok yogurmadan kıtır kıtır cokta guzel oluyo
ay cok sevındım yaa öyle bi düşüncesi mi var sevgilininn inş hayırlısı neyse o olurrrvalla ben mayısda nisan olcakmı olmıycakmı onu dusunuyorum surekli:26:
iyiyim bendee cnm aynen saat 1 de semiramis kalk kalk kalk bi tutturduu uyandığımda hala uyukluyodummiyiyyim şekerim nolsun işte sen den ne var ne yok?
ay var ya sabah zor uyandım annem kalk diye diye karpuz da yata yata büyürmüş hesabı yani
ay sızınkıler ne kadar özençli oyle bizimkıler bana bı ıgne yapmadı henuz kaldı kı doğmamaıs cocuga orgu orecekDün annem doğmamış çocuğuma 2.yeleğini örüp bitirdi :) Ben de şaka yaptım onlara bugün geldim hamileyim dedim) Annem çıldırdı babam da sakindi gayet olsun kızım dedi
benim aklıma geldi bak sen diyince bimde hazır çiğ köfte karışımı aldım kaç haftadır fırsat bulup deneyemedim bi türlü yapamıyorum çok yoğunum bu aralar yaaa
ay cok sevındım yaa öyle bi düşüncesi mi var sevgilininn inş hayırlısı neyse o olurrr
kızlar siz kuru eti bilirmisiniz
hahaDün annem doğmamış çocuğuma 2.yeleğini örüp bitirdi :) Ben de şaka yaptım onlara bugün geldim hamileyim dedim) Annem çıldırdı babam da sakindi gayet olsun kızım dedi
ay sızınkıler ne kadar özençli oyle bizimkıler bana bı ıgne yapmadı henuz kaldı kı doğmamaıs cocuga orgu orecek
kız anaya babaya oyle saka yapılır mı yuregıne ındırcen ınsanların
neden yogunsun kız naapıyonkı
yahuu bu bımın urunlerını kullanmayın dıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?