- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #2.681
sağolun kızlar yaa hep bana destek oluyosunuzz moralimi düzeltiyosunuzz evet az kaldı kısmetse bi buluşalım ona bol bol sarılıcammmmben de öyle düşünüyorum canım. ben herşeye ağlıyorum zatenonun yerine de ağlarım nolcakki
Bu arada semiramis'e söylediklerine katılıyorum. Biz de uzak olduğumuz dönemlerde 2 haftada 1 görüşürdük. ama 2. haftanın sonlarına doğru bi kavga bi gürültü ki sorma gitsin
Sonra görünce herşey normale dönüyor güllük gülistanlık oluyor, buluşmaya yakın tekrar didişme dönemi, sonra görünce tekrar düzelme vs. derken bir kısır döngü resmen. Döngünün düzelme noktası da o'nu görme anı...biraz sabret semiramis'cim döngünün düzelme evresine çok yaklaştın.
sevindim tatlım sizin ne kadar mesafe var aranızdabizde bu ay goruscez sanırım bakalımm
sevindim tatlım sizin ne kadar mesafe var aranızda
sağolun kızlar yaa hep bana destek oluyosunuzz moralimi düzeltiyosunuzz evet az kaldı kısmetse bi buluşalım ona bol bol sarılıcammmm
sağolun kızlar yaa hep bana destek oluyosunuzz moralimi düzeltiyosunuzz evet az kaldı kısmetse bi buluşalım ona bol bol sarılıcammmm
bizde bu ay goruscez ins
hımm ne kadar zamanda bi görüşebiliyosunuz cnm6saatlik cnm :26:
hımm ne kadar zamanda bi görüşebiliyosunuz cnm
anladım cnm olsun yürekler bir olsun önemli olan o ayyy insan cok heyecanlanıyo dmii yakın zamanlarda buluşmalarımız gerçekleşecek sanırımmmya 2-3 ay once gelmisti aslında ama ozaman biz ayrıydık :26: ve ben onu sevmiyordum cok durmadım yanında döndüsimdi yine gelcek bu sefer seviyorum artık degişti hersey tabi belli olmuyor cnm bazen 1 ayda bir geliyor bazen 2-3 ayda bir
mrb tatlım hoşgeldinnn nasılsın bakalımmmhello bebeklerrr:126:
anladım cnm olsun yürekler bir olsun önemli olan o ayyy insan cok heyecanlanıyo dmii yakın zamanlarda buluşmalarımız gerçekleşecek sanırımmm
bacılar bende geldımmmm[/QUOTE
Hoşgeldin :)
mrb tatlım hoşgeldinnn nasılsın bakalımmm
Selamın aleykümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?