Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Hurremland napiyim evlenmeden torun derdine düştüler ben de acaba tepkileri ne olur diye merak ettim :) demek bir gün hamile fln kalırsam babama gidicem direk

Hurremland napiyim evlenmeden torun derdine düştüler ben de acaba tepkileri ne olur diye merak ettim :) demek bir gün hamile fln kalırsam babama gidicem direk

ay aman ALLAH korusun de kız
ben anneme bçyle bişi desem saçımı başımı yere indirir anında
ki ben 3,5 yıl sevgilimi gizledim ailemden yani

3 hafta canımm aksilik çıkmazsa
siz 3 ayı geçirmişsiniz 3 hafta vız gelir canım size
çifköfte miiii bayılırımmmmm bi de reflüm olmasa iyiydi
benim aklıma geldi bak sen diyince bimde hazır çiğ köfte karışımı aldım kaç haftadır fırsat bulup deneyemedim bi türlü yapamıyorum çok yoğunum bu aralar yaaa
canım deneyince yaz buraya ben de merak ediyorum onu ama güzel olmaz diye denemedim hiç

canım deneyince yaz buraya ben de merak ediyorum onu ama güzel olmaz diye denemedim hiç

söz kız yapınca sana söylicem nasıl olduğunu zaten eğer hazırlar gibi olmazsa ben beğenmem
yani bu arada ben de çiğ köfteye bayılırım

sağoll bebişimm haklısın gelecek o günde kısmetsee

Dün annem doğmamış çocuğuma 2.yeleğini örüp bitirdi :) Ben de şaka yaptım onlara bugün geldim hamileyim dedim ) Annem çıldırdı babam da sakindi gayet olsun kızım dedi

heheh canım benimki 7. yelekten sonra ara verdi, patiklere geçti şimdi o yolda yüksek lisans yapıyo ben de diyorum ki belki bebişim olmıcak diyorum. aa ne biçim o laf deme öyle diyo yine örmeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…