- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #2.721
topiğimizden bi güzelimizi nişanlıcaz kısmetse sevindim bunaa darısı başımaacnm ailesiyle konustu tamam demisler bnm ailemde biliyor mayısda dusunuyoruz Allah izin verirse
Hurremland napiyim evlenmeden torun derdine düştüler ben de acaba tepkileri ne olur diye merak ettim :) demek bir gün hamile fln kalırsam babama gidicem direk
evet bilirim ama yemedim hiç
peki ya sen ya senn ya sen söyle bana gwen tuzlu eti bilir misin
Hehehehe anneler, ananeler :)hahane güzel gerçi ben bizim evi bi kaldırsam anneannem okadar cok bebeklere hediyelik kıyafet almış ki benım bebeğime yeter onlar zatennn
topiğimizden bi güzelimizi nişanlıcaz kısmetse sevindim bunaa darısı başımaa
yemediysen cok sey kacırdın demektir
tuzlu eti bilirim tabi ete tuz koyarım al sana tuzlu et
siz 3 ayı geçirmişsiniz 3 hafta vız gelir canım size3 hafta canımm aksilik çıkmazsa
çifköfte miiii bayılırımmmmmkzlar ayıptır soylemesı cıgkofte partısınden gelıyorum...
yawss bugun ku konumuzsa uzak mesafe ilişkilerimi nasıl becerıyonuz yaaa insanın içi içini yer
bnmde vardı eskıden uzak mesafe ıyı gıdıyodu cok takılmıyodum ama sımdıkı uzaga gıtse bızım olay bııter kesın
canım deneyince yaz burayabenim aklıma geldi bak sen diyince bimde hazır çiğ köfte karışımı aldım kaç haftadır fırsat bulup deneyemedim bi türlü yapamıyorum çok yoğunum bu aralar yaaa
bilemedin canım baya bildiğin tuza basıyorlar eti aylarca sonra o kuruyor ve çok tuzlu oluyor turşu tuzu gibi
siz 3 ayı geçirmişsiniz 3 hafta vız gelir canım size
çifköfte miiii bayılırımmmmmbi de reflüm olmasa iyiydi
canım deneyince yaz burayaben de merak ediyorum onu ama güzel olmaz diye denemedim hiç
ay aman ALLAH korusun de kız
ben anneme bçyle bişi desem saçımı başımı yere indirir anında
ki ben 3,5 yıl sevgilimi gizledim ailemden yani
kızlar gecenin sorusuuuu kaç çocuk yapmayı planlıyosunuzzzz bakalımmm
sağoll bebişimm haklısın gelecek o günde kısmetseesiz 3 ayı geçirmişsiniz 3 hafta vız gelir canım size
çifköfte miiii bayılırımmmmmbi de reflüm olmasa iyiydi
canım deneyince yaz burayaben de merak ediyorum onu ama güzel olmaz diye denemedim hiç
neden kıs olsun şöyle minicikk bi gwenn sevelimmm öpelim yiyelimmmumkunse hicama bir tane yaparıs iste yeter
Dün annem doğmamış çocuğuma 2.yeleğini örüp bitirdi :) Ben de şaka yaptım onlara bugün geldim hamileyim dedim) Annem çıldırdı babam da sakindi gayet olsun kızım dedi
kızlar gecenin sorusuuuu kaç çocuk yapmayı planlıyosunuzzzz bakalımmm
benim dedigim kuru et gibi ama benimkisi pastırma gibi goruntusu oluyor tuzlu eti yeni duydum valla
sen bendensin gerçi ben 4 tane istemiyorumda 2 veya 3 olabilirrr3-4 istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?