Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

heheh canım benimki 7. yelekten sonra ara verdi, patiklere geçti şimdi o yolda yüksek lisans yapıyo ben de diyorum ki belki bebişim olmıcak diyorum. aa ne biçim o laf deme öyle diyo yine örmeye devam

Ben de anneme ya çocuğum olmazsa diyorum annem de aaaa deme öyle Allah bilir sen nerden bilirsin deme öyle diyor :)

canım etle ilgili sahtekarlık muhabbetı varya bakanlık acıkladı bimde bunların arasındaymıs

bimden büyük alışveriş yapmıyoruz zaten biz ki diğer büyük marketlerden yapıyoruz ama bi kaç ürününü beğeniyoruz ailecek onları alıyoruz yani hem et ürünleri hiç almadık daha ordan
bi kaç favori ürünüm var bimin süperrr hmmm

söz kız yapınca sana söylicem nasıl olduğunu zaten eğer hazırlar gibi olmazsa ben beğenmem
yani bu arada ben de çiğ köfteye bayılırım

sağol kuzum, ben de her yerde yiyemiyorum bile, bazıları ne kadar güzelse, bazıları da hiçbir şeye benzemiyo
bi de ben eskiden çiğköfteden nefret eden bi insandım. bi kere sevgilimle kavga etmiştik. hani bayanlar böyle durumlarda saçlarını keserler, yada boyatırlar, ne biliim alışverişe vururlar kendilerini. ya da sigaraya içkiye.. çiğköfteden iğrenen ben çifköfte yemiştim o zaman. yiyiş o yiyiş bi vuruldum ki sorma

bimin dost yoğurdunu tek geçerim başka da yoğurt yiyemem

aa sen beni anlattın şimdi bak
işte ben ayırlınca saçımı kestim upuzun saçlarımı hemde 1 ay o kadar çok alışveriş ettim ki anlatamam öyle böyle değil
rahatladım mı biraz hayır
depresyona girdim falan keşke bende çiğ köfte yeseydim

Ay ben de varım ben de varımmmmmm
3buçuk yıldır çıkıyoruz ama daha benim okulum onun askerliği vs vs çookkkkk yolumuz var
Acelem de yok gerçi ama arada bahsi de geçse fena olmaz sanki

hahah zamanla geçicek tatlım. inan alışverişmiş çiğköfteymiş hepsi boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…