- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #2.741
kızlar gecenin sorusuuuu kaç çocuk yapmayı planlıyosunuzzzz bakalımmm
hehehcanım benimki 7. yelekten sonra ara verdi, patiklere geçti şimdi o yolda yüksek lisans yapıyo ben de diyorum ki belki bebişim olmıcak diyorum. aa ne biçim o laf deme öyle diyo yine örmeye devam
canım etle ilgili sahtekarlık muhabbetı varya bakanlık acıkladı bimde bunların arasındaymıs
sen bendensin gerçi ben 4 tane istemiyorumda 2 veya 3 olabilirrr
sen bendensin gerçi ben 4 tane istemiyorumda 2 veya 3 olabilirrr
içime doğdu bak senın 2 tane çocuğun olucakk1 tane istiyorum ben ama bensevdiceğim, annem, müstakbel kayınvalidem vs.. en az 2 istiyolar
söz kız yapınca sana söylicem nasıl olduğunu zaten eğer hazırlar gibi olmazsa ben beğenmem
yani bu arada ben de çiğ köfteye bayılırım
doğurucam tabi evimin kadını çocuklarımın anası olucammmuuu belli oldu sen fırt fırt çocukları doldurucaksın ha
bimden büyük alışveriş yapmıyoruz zaten biz ki diğer büyük marketlerden yapıyoruz ama bi kaç ürününü beğeniyoruz ailecek onları alıyoruz yani hem et ürünleri hiç almadık daha ordan
bi kaç favori ürünüm var bimin süperrr hmmm
sağol kuzum, ben de her yerde yiyemiyorum bile, bazıları ne kadar güzelse, bazıları da hiçbir şeye benzemiyo
bi de ben eskiden çiğköfteden nefret eden bi insandım. bi kere sevgilimle kavga etmiştik. hani bayanlar böyle durumlarda saçlarını keserler, yada boyatırlar, ne biliim alışverişe vururlar kendilerini. ya da sigaraya içkiye.. çiğköfteden iğrenen ben çifköfte yemiştim o zaman. yiyiş o yiyişbi vuruldum ki sorma
içime doğdu bak senın 2 tane çocuğun olucakk
bimin dost yoğurdunu tek geçerim başka da yoğurt yiyemem
Ay ben de varım ben de varımmmmmm
3buçuk yıldır çıkıyoruz ama daha benim okulum onun askerliği vs vs çookkkkk yolumuz var
Acelem de yok gerçi ama arada bahsi de geçse fena olmaz sanki
hoşgeldin kader arkadaşım
doğurucam tabi evimin kadını çocuklarımın anası olucammm
aa sen beni anlattın şimdi bak
işte ben ayırlınca saçımı kestim upuzun saçlarımı hemde 1 ay o kadar çok alışveriş ettim ki anlatamam öyle böyle değil
rahatladım mı biraz hayır
depresyona girdim falan keşke bende çiğ köfte yeseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?