Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

hiç denemedim canım, bi bakarım bakalım. aslında acı severim ve yerim ama benim de reflüm var, acısı normal olması daha iyi
evet tatlım ayyyyy cok canm çekti gece gece ortalığı kemircem okadar yememe rağmen nasıl dobiş olmuyorum hayret edıyorum valla

bizim burdaki gece 2 ye kadar açık canım, keşke burda olsaydın kıyamam

evet tatlım, ben de bu topiği görmeden önce bu kadar çok olduğumuzu tahmin etmemiştim. şimdi bir sürü kaderdaşımız oldu.

Benim de teyzem ikizlere hamile kalmıştı, benim de olur belki bi umut :)

ikiz çocuk bakmak çok zor ya, kuzenlerim ikiz oradan biliyorum az çok. gerçi olsunlar da bi hayırlısıyla, olduktan sonra gözümüz gibi bakarız o ayrı.

ahh canım benim kadar dert çekmeye gör yeni çıktım ilişkiden ve kavga gürültü ohoww ne ararsan vardı
aşk mı tövbe durumları yani

Öyle deme canım belli olmaz hiççç Allah gönlüne göre verir inşallahhh, hepsi aynı olacak
değil yaaa. Senin için hayırlı olanı bulunca unutursun gider bu dedikleriniiii

bak görürsün her zaman benım içime doğmaz bişeyler ara sıra doğar ama genelde olurr yakın olursakk gelirim bebişlerini sevmeyee

uzak olsak da gel canım her zaman 2 olcaksa madem bi kız bi erkek olsun. ay sanki sipariş ediyorum tövbe tövbe allah ne verirse

uzak olsak da gel canım her zaman 2 olcaksa madem bi kız bi erkek olsun. ay sanki sipariş ediyorum tövbe tövbe allah ne verirse
bende öyle istiyorum gerçi hayırlısı ama bi oğlum bi de kzım olsunn küçükken kardeş isterdm hep annemden annemde pastaneden sipariş edelim mi diyodu hep herkese annem hamile benım diyodum babamlada ayrılar düşün yanii ay ne safmışımmm

aynen valla canım çekti benımdee kızlar bimin çiğköftesini tavsiye ederimm eğer cok acı yiyemiyosanızz ben yiyemıyorum ama biminkisi tam normal süper
aa denemeli onu şart oldu
bende 30 umdan sonra düşünüyorum çocuğu tabi brudan atıp tutmak kolay yani bakalım ALLAH nasıl uygun görücek
rabbim en zaman isterse artık bizim için hayırlısı neyse o olsun ne edelim

amin canım

evet tatlım ayyyyy cok canm çekti gece gece ortalığı kemircem okadar yememe rağmen nasıl dobiş olmuyorum hayret edıyorum valla
sorma canım ya, başka bişey olsa bu kadar uğraşmam, iki saattir açık çiğ köfteci arıyorum aşersem nasıl olacam Allah bilir artık.

bizim burdaki gece 2 ye kadar açık canım, keşke burda olsaydın kıyamam

sağolasın kuzum benim artık çiğ köfte krizimi sabaha erteledim, şimdi cips yiyorum. gelsin kilolarr.

abbowwwwww olabilir de tabi kaderi kimse bilemez bende dahil buna
o zmanda yardıma gelirsiniz bana hepiniz birine baksanız o gün rahat ederim bende
benım aşkımın dediği gibi gelirim altını almaya yardım ederim bacaklarını tutar kaldırırm ama başka bişey yapmam

ehh yerini tutmaz ama idare edivericen gari

benim çikolata krizlerim cok tutuyo yaa bi gece ağladıgımı bilirm çikolata yok evde diyeee

ilahi canım yaa çok güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…