- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #2.781
Bu arada kızlar erkeğin ailesinde ikiz geçmişi olmasının hiç bir etkisi yok "kızın annesi annanesi teyzesi bunlarda ikiz geçmişi olması lazım"
Hoşbuldum tatlımmmm
Bunu dert etme güzelim biz neleeeerrrrrleeee uğraşıyoruz bir bilsen var yaaaaa uhuuuuu
:
evet tatlım ayyyyy cok canm çekti gece gece ortalığı kemircem okadar yememe rağmen nasıl dobiş olmuyorum hayret edıyorum vallahiç denemedim canım, bi bakarım bakalım. aslında acı severim ve yerim ama benim de reflüm var, acısı normal olması daha iyi
neeeeeeeeeeeee
benim ananemin ikiz bebekleri olmuş hatta ananemin kardeşinin de ikiz çocukları varr
ya benimde olursaaa annecimm
ay bu arada gece gece çiğ köfte krizimi getirdiniz kızlar
2 saattir netten çiğ köfteci no'larına bakıp arıyorum, ama getirmiyorlar alçaklar, bu saatte getiremezlermiş.
çiğ köfte asıl bu saatte yenir be
bi geliyomuşum 5 çocuklu bi atractive buluyomuşum karşımdaa biri de karnındaa ayy cok gülerim
Hoşbuldum tatlım teşekkür ederimmAçıkçası ben de çok meraklı değilim bu yaşımda (23 )
evliliğe ama biz kızlar biraz garanticiyiz,, eğer erkek arkadaşımızla geleceğimiz yoksa işi uzatmak istemeyiz
doğal olarak rahatsız oluruz. Ama onlar için pek de sorun olmuyor,, bu yüzden kaçıp duruyorlar evlilik fikrinden
Hoşbuldum tatlımmmm
Bunu dert etme güzelim biz neleeeerrrrrleeee uğraşıyoruz bir bilsen var yaaaaa uhuuuuu
Hoşbuldummmm canımmmmmNe çok kader ortağım varmışşşş mutluoldum bu topiği bulduğumaaa
Benim de teyzem ikizlere hamile kalmıştı, benim de olur belki bi umut :)
ahh canım benim kadar dert çekmeye gör yeni çıktım ilişkiden ve kavga gürültü ohoww ne ararsan vardı
aşk mı tövbe durumları yani
bak görürsün her zaman benım içime doğmaz bişeyler ara sıra doğar ama genelde olurr yakın olursakk gelirim bebişlerini sevmeyee
bende öyle istiyorum gerçi hayırlısı ama bi oğlum bi de kzım olsunnuzak olsak da gel canım her zaman2 olcaksa madem bi kız bi erkek olsun. ay sanki sipariş ediyorum tövbe tövbe allah ne verirse
aa denemeli onu şart olduaynen valla canım çekti benımdee kızlar bimin çiğköftesini tavsiye ederimm eğer cok acı yiyemiyosanızz ben yiyemıyorum ama biminkisi tam normal süper
bende 30 umdan sonra düşünüyorum çocuğu tabi brudan atıp tutmak kolay yani bakalım ALLAH nasıl uygun görücek
rabbim en zaman isterse artık bizim için hayırlısı neyse o olsun ne edelim
sorma canım ya, başka bişey olsa bu kadar uğraşmam, iki saattir açık çiğ köfteci arıyorumevet tatlım ayyyyy cok canm çekti gece gece ortalığı kemircem okadar yememe rağmen nasıl dobiş olmuyorum hayret edıyorum valla
bizim burdaki gece 2 ye kadar açık canım, keşke burda olsaydın kıyamam
benım aşkımın dediği gibi gelirim altını almaya yardım ederim bacaklarını tutar kaldırırm ama başka bişey yapmamabbowwwwww olabilir de tabi kaderi kimse bilemez bende dahil buna
o zmanda yardıma gelirsiniz bana hepiniz birine baksanız o gün rahat ederim bende
sorma canım ya, başka bişey olsa bu kadar uğraşmam, iki saattir açık çiğ köfteci arıyorumaşersem nasıl olacam Allah bilir artık.
sağolasın kuzum benimartık çiğ köfte krizimi sabaha erteledim, şimdi cips yiyorum. gelsin kilolarr.
bende öyle istiyorum gerçi hayırlısı ama bi oğlum bi de kzım olsunnküçükken kardeş isterdm hep annemden annemde pastaneden sipariş edelim mi diyodu hep herkese annem hamile benım diyodum babamlada ayrılar düşün yanii ay ne safmışımmm
dene tatlım ben yarın alıcam valla bi tarafım şişecek yoksaaaa denemeli onu şart oldu
amin canım
benım aşkımın dediği gibi gelirim altını almaya yardım ederim bacaklarını tutar kaldırırm ama başka bişey yapmam
benim çikolata krizlerim cok tutuyo yaa bi gece ağladıgımı bilirm çikolata yok evde diyeeesorma canım ya, başka bişey olsa bu kadar uğraşmam, iki saattir açık çiğ köfteci arıyorumaşersem nasıl olacam Allah bilir artık.
sağolasın kuzum benimartık çiğ köfte krizimi sabaha erteledim, şimdi cips yiyorum. gelsin kilolarr.
benım aşkımın dediği gibi gelirim altını almaya yardım ederim bacaklarını tutar kaldırırm ama başka bişey yapmam
bende öyle istiyorum gerçi hayırlısı ama bi oğlum bi de kzım olsunnküçükken kardeş isterdm hep annemden annemde pastaneden sipariş edelim mi diyodu hep herkese annem hamile benım diyodum babamlada ayrılar düşün yanii ay ne safmışımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?