- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #4.861
canım bi kaç beğendiğim var, ama tam olarak bu olmalı dediğim yok, beyaz sevdiğim için şu örnekleri gösteriyim arşivimden. ama en çok country tarzı beğeniyorum.
Eki Görüntüle 399124 Eki Görüntüle 399125 Eki Görüntüle 399126 Eki Görüntüle 399127 Eki Görüntüle 399128 Eki Görüntüle 399129 Eki Görüntüle 399130
çok sağol canım.ayyy ben bayıldım tatlım ya çok güzelll :)
ya bu arada ben foto yüklediğimde hep eklentilerin öz izlemesi olarak çıkıyor ama ben öyle olsun istemiyorum senin yüklediğin gibi görünsün fotolar istiyorum ama yapamıyorum :S
canım bence de çok şekerler, ben bunları görünce artık diğerlerini beğenemiyorum. biz ikeayı adam akıllı 1.5 sene önce falan gezmiştik, orada var bu tarz şeyler, bence şimdi daha da ağırlık kazanmıştır, çünkü son zamanlarda daha bir moda oldu. ama ikeayı gezince içim gidiyor benim yaaayneeenn ayrı bi havası oluyo
tatlım sordum şimdi o olabilir mi diye, olamaz, zaten bu levele gelmemde onun çok yardımı dokundu diyo :44: bilmiyorum artık kim çaldıysa onun da çarını ondan çalsınlar
koy tatlımm bize de fikir oluyo
bunlar çok şeker yaa, bayılıyorum country tarzına, işte benim koyduğum modelleri geçen yıl beğeniyodum, düşün tarzların 1 yıl içinde ne kadar değiştiğiniartık countryden başkalarını gözüm tutmuyo
canım valla countrylerin hepsi çok şeker yaadediğin gibi diğerleri klasik şık, ama contrynin şekerliliği diğerlerini bastırıyo valla. bizim zamanımıza çok büyük değişimler olmazsa evimi pudra tonlarında country mobilyalarla düzmek istiyorum. ikeada mı var bu tarz mobilyalar?
selammm kızlarr ,
bu gün gene annemle bir züccaciyenin altından girip üstünden çıktık bissürü şey aldık seviyorum alışverişi ya bakayım aldıklarımın netten resmini bukabilirsem koyarım
hosbulduk kuzum nasılsınnHosgelsin cnm..
ben turkuaza bayılıyorum canım. hem çok huzur verici hem de bir çok renkle kombin yapılabiliyor, sen de beğeniyorsan yapabilirsin benceAy bu supeer simdiki odama renk dusunuodum uygulasammi acaba?
ben geldimmmmmmm
ben burdayımmmmmkızlar nerdesinizzzz
ay evet canımm, ilk baştaki country tarzı çok hoşmuş yaa, renkler mükemmel. ilk sıradakilerin hepsini çok beğendim, çok şık ve huzur vericiler. ama country daha ağır basıyor tabi.
aynen katılıyorum tatlım :13:
canım bence de çok şekerler, ben bunları görünce artık diğerlerini beğenemiyorum. biz ikeayı adam akıllı 1.5 sene önce falan gezmiştik, orada var bu tarz şeyler, bence şimdi daha da ağırlık kazanmıştır, çünkü son zamanlarda daha bir moda oldu. ama ikeayı gezince içim gidiyor benim yaaartık gezmeden alacağım birşey varsa alıp hemen çıkıyorum
hosbulduk cooooooook iyiyim sen nasılsnnnben turkuaza bayılıyorum canım. hem çok huzur verici hem de bir çok renkle kombin yapılabiliyor, sen de beğeniyorsan yapabilirsin bence
hoş geldin canımnasılsın bakalımm
ben burdayımmmmm
hosbulduk fıstığımm önerdiğin kitabı gördümm ama benımki sıkıntılı cvplamaz onlarıhoşgeldin canımmm
hosbulduk canım kılmıyorum hiç kılmadım çünkü duaların çoğunu unuttummhoşgeldin snede can
bütün kızlar toplanamadık sanırım bu gece
kızlar bişi sorucam aranızda namaz kılan var mı?
ya da kaç kişiniz kılıyor diyeyim:26:
ben kılmıyorum canım :26:hoşgeldin snede can
hosbulduk fıstığımm önerdiğin kitabı gördümm ama benımki sıkıntılı cvplamaz onları
canıımmm ne şanslısın, bizim burda ikea yok, inşallah 1-2 yıl içinde açılırolmadı istanbula gidip seçerim napalım :101:
hosbulduk cooooooook iyiyim sen nasılsnnn
bilmemki dur bi sorayım msjla bakalım ne dicekkben kılmıyorum canım :26:
hadi yaa, belki de sarardı kitap onu canım belli mi olur
hoşgeldin snede can
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?