Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ay evet canımm, ilk baştaki country tarzı çok hoşmuş yaa, renkler mükemmel. ilk sıradakilerin hepsini çok beğendim, çok şık ve huzur vericiler. ama country daha ağır basıyor tabi.
çok sağol canım.
hani şu yazının rengini değiştirdiğimiz butonun altında simgeler var, orada üzerinde tablo resmi olan bir buton var. "insert image" yazıyor üzerine gelince. oradan koyuyorum ben resimleri

canım bence de çok şekerler, ben bunları görünce artık diğerlerini beğenemiyorum. biz ikeayı adam akıllı 1.5 sene önce falan gezmiştik, orada var bu tarz şeyler, bence şimdi daha da ağırlık kazanmıştır, çünkü son zamanlarda daha bir moda oldu. ama ikeayı gezince içim gidiyor benim yaa artık gezmeden alacağım birşey varsa alıp hemen çıkıyorum

selammm kızlarr ,
bu gün gene annemle bir züccaciyenin altından girip üstünden çıktık bissürü şey aldık seviyorum alışverişi ya bakayım aldıklarımın netten resmini bukabilirsem koyarım

canım hoşgeldin
oooo sen bu aralar iyice alışveriş cini oldun, hepimizden önce çeyizini tamamlayıp gideceksin bu gidişle
cicilerinin resmini bulabilirsen koy da görelim, fikir olur

canıımmm ne şanslısın, bizim burda ikea yok, inşallah 1-2 yıl içinde açılır olmadı istanbula gidip seçerim napalım :101:

hoşgeldin snede can
bütün kızlar toplanamadık sanırım bu gece
kızlar bişi sorucam aranızda namaz kılan var mı?
ya da kaç kişiniz kılıyor diyeyim:26:
ben kılmıyorum canım :26:
hosbulduk fıstığımm önerdiğin kitabı gördümm ama benımki sıkıntılı cvplamaz onları

hadi yaa, belki de sarardı kitap onu canım belli mi olur

canıımmm ne şanslısın, bizim burda ikea yok, inşallah 1-2 yıl içinde açılır olmadı istanbula gidip seçerim napalım :101:

gel kuzum gel hem gezmiş olursunuz, daha var bizim evliliklere nasıl olsa, açılır o zamana kadar belki de...

hosbulduk cooooooook iyiyim sen nasılsnnn

ben de iyiyim çok şükür canım. çoooooook iyi olmanın özel bir sebebi mi var yoksa, normal bir çoooook iyilik mi

ben namaz kılmaya karar verdim kızlar sizde kılınsana hadi beraber başlayalım olmaz mı her gün sorarız birbirimize kıldık mı diye falan güzel olur hem sevaba girmiş oluruz hem işlerimizin daha çok yolunda olacağına inanıyorum ben ne dersiniz canım arkadaşlarım

hoşgeldin snede can
bütün kızlar toplanamadık sanırım bu gece
kızlar bişi sorucam aranızda namaz kılan var mı?
ya da kaç kişiniz kılıyor diyeyim:26:

ben bir ara başlamıştım canım, ama kaçtıkça kaçtı, bırakmak zorunda kaldım sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…