Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Tünaydiin canlariim..
Bugün ne kadar positif bi güne uyanmak istesemde, yine morelimin alt üst oldugu yalanlarda dolu dünyaya uyanmis oldumm..

kızlar selam herkes çeyizciklerini gösteriyor ben de doğtaş mobilya sitesine girdim kendi çapımda oturma odası-salon-yatak odası takımı yaptım ya ben evde bir bütünlük olmasını istiyorum o yüzden oturma odası-salon-yatak odası takımı aynı model adı mystic model sizinle bir paylaşayım :)

Eklentiler

• $oturma odası 2.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 80
  • $salon.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 71
  • $yatak odası 2.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 290
Tünaydiin canlariim..
Bugün ne kadar positif bi güne uyanmak istesemde, yine morelimin alt üst oldugu yalanlarda dolu dünyaya uyanmis oldumm..
tatlım güne uyandığında pozitif olmak istiyosan çiçeklerini kokla, sula, kendine bi kahve yap. kafanı dağıt olumlu yönde.. sonra alışkanlık haline gelir sabahları mutsuz uyanmak

çok güzel canııımmm özellikle dolabın çok amaçlı olmasını sevdim. benim mesela çok kıyafetim var, giysi odamız olsa hiç fena olmaz hani, dolaba nasıl sığdırcam bilemiyorum

çok üzüldüm ya, kötü bir ayrılık olmuş. sevgilin pişman olacak bence istanbul hevesi geçince. ayrıca pişman olmazsa bile kendini üzmemeye çalış, nasıl biri olduğunu görmüş oldun. çok zordur unutmak eminim ama inşallah hakkınızda hayırlısı neyse o olur.

ay canım ben bile üzüldüm valla. erkekler için oyunlar çok önemli ya, herşey gerçekmiş gibi oynuyorlar çünkü. hatta bunlardan para kazananlar falan oluyor. kim yapmış olabilir ki acaba:26: geçmiş olsun mu denir şimdi bilemedim:26:

Tünaydiin canlariim..

hayırdır canım ne oldu:26:

canım koltuk takımı benim pek tarzım değil ama çok şık duruyor masa dolap falan.

çarın onca kıyafeti kasası falan gitti tabi ...

kızlar size bişey önericem. biz çok yararını gördük, o yüzden tavsiye ediyim dedim. bi kitap aldık. adı ''150 soruda evlilik okulu'' içinde 150 tane soru var. ve soruların altında yazarın görüşleri, eşinin görüşleri ve soruyla ilgili başından olay geçen tanıdıklarının görüşleri var. biz de sırayla soruyu okuyoruz. sonra 2 ayrı kağıda soruyu yazıp altına cevaplarımızı yazıyoruz. sonra kağıtları değiştirip birbirimizin cevaplarını okuyoruz. yazdıklarımızı yorumluyoruz, en son kitaptakini okuyoruz ve diğer soruya geçiyoruz. hem eğlenceli oluyo hem evlilik yolunda bilinçlenmiş oluyoruz. imkanlarınız olduğunca siz de yapın, sevgililerinizle uzaktaysanız, ayrı ayrı kitaplar alıp yapın. vakti olmayanlar bile günde 2 soru cevaplasanız, birbirinize maille atsanız yarım saatinizi almaz. ve 2,5 aya kadar biter, ama çok şey kazanırsınız.

kzılar aynı msjda birden fazla alıntıyı nasıl yapıyorsunuz? bunu bir öğreneyim de sizlere cevap yazayım

canım yazdığımız mesajların sağ alt köşesinde alıntı ile cevapla seçeneğinin yanında bir kutucuk var, alıntı yapmak istediğin mesajlardaki o kutucukları işaretle sonra da konuya cevap ver, oluyor

canlarim cikmazlardayim..nasil anlatsam nerden baslasam bilmiorumki ama kisadan ozetliym,
cocuklukdan okul arkadasim benim bi arkadasimla cikiyordu ayrildilar,ama o kizla cocukluk arkadasimin sayesinde tanimistim tesadufen ve kizla iyi arkadas oldum.. aradan bir sene gecti oglan benimle konusuyo ama bndwn hoslanio beni aradi o kiz arkadasimdan bahsetti fln ama sonuc itibariyle ben ne yapacagmi sasirdim hayatta basima gelmiycek sey basima geldi .. onuru unutym diye onume baskalari cikiyo ama onlarda boyle kopuk insanlar,simdi bem o kizla arkadas olmasaydim belkide bambaska seyler olucakdi.. ne yapacagmi bilemiyorum..

Yorumun için teşekkür ederim canımm :)

canım koltuk takımı benim pek tarzım değil ama çok şık duruyor masa dolap falan.

Sana da yorumun için teşekkür ederim canım :)

Canım yaa süper bi tavsiye ben de yapacağım cidden çoook sağol :)

teşekkür ederim canım :)

evet canım benimkinin de 110 leveli olmuştu, para kazancam diyodu, ben kızıyodum oyundan haram diyodum, ben ona çok emek veriyorum diyodu, ki gerçekten de veriyodu. demiştim ona satcaksan sat artık diye, yok şu levele geleyim, diye diye uzattı baya. en sonunda gördü şimdi. bi de benim msn adresimle oynuyodu. yani bi de o çalan kişinin ancak benim msn adresimden şifreyi değiştirmesi lazım. benim maillerime baktık, orda da bişey yok. gerçi şifreyi değiştirip mailleri silmiştir zaten
çarın onca kıyafeti kasası falan gitti tabi ...
her şey gitti

canım onuru unutmak için başkalarıyla deniceksen hiç deneme derim. kızma bana ama öyle düşünüyorum, çünkü bu işe yaramaz. bunu sadece zaman geçirir tatlım, o yüzden ben derim ki hiç bulaşma o çocuğa, ama yine sen bilirsin.

Yorumun için teşekkür ederim canımm :)

Sana da yorumun için teşekkür ederim canım :)

Canım yaa süper bi tavsiye ben de yapacağım cidden çoook sağol :)

teşekkür ederim canım :)

rica ederim canım ne demek, aklıma geldi sizlere de söliim dedim. inan insan tanıdım dediği kişide bile çok farklı özelliklerini görebiliyo. ayrıca ilerde tartışma konusu olabilecek sorular var. bunların evlenmeden önce cevaplanması da bi avantaj. mesela bi kaç örnek soru: ''evliliğin amacı nedir, düğün alışverişleri nasıl olmalı, düğünde takılan takılar hakkında ne düşünüyorsunuz, eşlerin birbirlerinin akrabalarıyla ilişkileri sizce nasıl olmalı, erkek ve kadının bakımı ne kadar önemli? vs..''

yazık olmuş gerçekten
çok çıktı bu çar çalma olayları 110 level yapmak kolay olmuyor gece gündüz nerdeyse emek isteyen bi oyun

Ya inanır mısın buna benzer bir şey arıyordum ben yaa en kısa sürede alacağım kitabı :)

yazık olmuş gerçekten
çok çıktı bu çar çalma olayları 110 level yapmak kolay olmuyor gece gündüz nerdeyse emek isteyen bi oyun

evet canım, silkroad kumam gibi olmuştu artık. geceleri uyanıp oynadığı zamanlar oluyodu. sinir oluyodum, ama ne yalan söliim çok üzüldüm. benim çarım çok güzeldi deyip deyip gözleri doluyo yaa

Eveet arkadaşlar yeni modeller buldum bunlar daha çok hoşuma gitti bunlar da bedesten mobilya :) bende beyaz takıntısı var :)

Eklentiler

• $bedesten salon.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 26
  • $bedesten tv ünitesi 2.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 21
  • $bedesten tv ünitesi.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 23
  • $bedesten yatak odası 2.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 22
  • $bedesten yatak odası 3.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 23
  • $bedesten yatak odası 4.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 25
  • $bedesten yatak odası.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…