- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #4.881
hosbulduk canım kılmıyorum hiç kılmadım çünkü duaların çoğunu unuttumm
kuzum güzel olurduda konularda din konuşmak yasakk uyarı almayalım bence başka konularda görmüştüm çünküüben namaz kılmaya karar verdim kızlar sizde kılınsana hadi beraber başlayalım olmaz mı her gün sorarız birbirimize kıldık mı diye falan güzel olur hem sevaba girmiş oluruz hem işlerimizin daha çok yolunda olacağına inanıyorum ben ne dersiniz canım arkadaşlarım
Kızlaar ben geldimm... Canım çok sıkkınn :26: sizler n'apıyosunuz?
bugün aşkımla konuştukk ne zaman bulusuyoruz dedimm maaşını ayın 5 inde alacakmış sonra ilk izin gününde gelicekmişşş bunun heyecanı ve mutluluğu var içimde bi de kendimi cok süper hissediyorum yaa yeni saç rengimde cok begenildi ya insana ayrı bi güven geliyo buna artı olarak havalarda sıcacıkkgel kuzum gel hem gezmiş olursunuz, daha var bizim evliliklere nasıl olsa, açılır o zamana kadar belki de...
ben de iyiyim çok şükür canım. çoooooook iyi olmanın özel bir sebebi mi var yoksa, normal bir çoooook iyilik mi
ben bir ara başlamıştım canım, ama kaçtıkça kaçtı, bırakmak zorunda kaldım sonra
hoşgeldin canım, ben iyiyim çok şükür. hayırdır neyin var?:26:
hosgeldın tatlım neyin var :26:Kızlaar ben geldimm... Canım çok sıkkınn :26: sizler n'apıyosunuz?
hosgeldın tatlım neyin var :26:
kuzum güzel olurduda konularda din konuşmak yasakk uyarı almayalım bence başka konularda görmüştüm çünküü
gel kuzum gel hem gezmiş olursunuz, daha var bizim evliliklere nasıl olsa, açılır o zamana kadar belki de...
canım zaten burada hiçbir şey yok, ben mesela söz kıyafeti için bile istanbula gidicem büyük ihtimal. değil mobilya kıyafet bile yokama yine de inş ikea açılır çok sevinirim valla
ben de iyiyim çok şükür canım. çoooooook iyi olmanın özel bir sebebi mi var yoksa, normal bir çoooook iyilik mi
canım ne kadar güzel düşünmüşsün. ben de bi ara kılmayı çok istiyodum. nerdeyse 1 yıldır sabah ezanlarında gün atlamadan uyanıyodumben namaz kılmaya karar verdim kızlar sizde kılınsana hadi beraber başlayalım olmaz mı her gün sorarız birbirimize kıldık mı diye falan güzel olur hem sevaba girmiş oluruz hem işlerimizin daha çok yolunda olacağına inanıyorum ben ne dersiniz canım arkadaşlarım
noldu kuzum :26: anlat rahatlarsınKızlaar ben geldimm... Canım çok sıkkınn :26: sizler n'apıyosunuz?
sor bakalım eniştemizebilmemki dur bi sorayım msjla bakalım ne dicekk
canım ne kadar güzel düşünmüşsün. ben de bi ara kılmayı çok istiyodum. nerdeyse 1 yıldır sabah ezanlarında gün atlamadan uyanıyodumiçimden öyle çok geldi ki, 1 kere denedim. ama gerisini getiremedim. bazı özel sebepler diyelim..
noldu kuzum :26: anlat rahatlarsın
Canım sklıyo cnm yaa..onun dşnda yk bşey
bugün aşkımla konuştukk ne zaman bulusuyoruz dedimm maaşını ayın 5 inde alacakmış sonra ilk izin gününde gelicekmişşş bunun heyecanı ve mutluluğu var içimde bi de kendimi cok süper hissediyorum yaa yeni saç rengimde cok begenildi ya insana ayrı bi güven geliyo buna artı olarak havalarda sıcacıkk
yok yanlıs anlama güzel bişey tabiki sadece ben hangi topikte din konusunda birisinin bişey yazdıgını gördüysem hep uyarı geliyodu o yüzden söyledimne yani sadece namaz kılalım demek mi yasak mış
ben din konusunda tartışmalara girmek yasak sanıyorum yani
ben sadece öneri sundum yapmak istediğimi yani diğer şeyleri konuştuğumuz gibi bunuda fikirimi beyan ettim yani ne var ki
canım ne kadar güzel düşünmüşsün. ben de bi ara kılmayı çok istiyodum. nerdeyse 1 yıldır sabah ezanlarında gün atlamadan uyanıyodumiçimden öyle çok geldi ki, 1 kere denedim. ama gerisini getiremedim. bazı özel sebepler diyelim..
noldu kuzum :26: anlat rahatlarsın
Canım sklıyo cnm yaa..onun dşnda yk bşey
bazen bana da öyle oluyo tatlım yaa, havalardan sanırım :26:
bugün aşkımla konuştukk ne zaman bulusuyoruz dedimm maaşını ayın 5 inde alacakmış sonra ilk izin gününde gelicekmişşş bunun heyecanı ve mutluluğu var içimde bi de kendimi cok süper hissediyorum yaa yeni saç rengimde cok begenildi ya insana ayrı bi güven geliyo buna artı olarak havalarda sıcacıkk
hımmm insana oluyo böyle arada kuzum ya bunalımda gibi oluyoHoşbulduk tatlımm..Canım sıkılıyo ya bende bilmiyorumm :26:
]
hadi ya emin misin sadece havalarla ilgili olduğuna:26: aslında hava tam yaz havası, kıpır kıpır olman gerekir bu havada kuzumHoşbulduk canımm...Bilmiyorum ya bi sıkkınlık var :S Bu havalar mahvetti beni
bende aslında iki üç yıl önce kılıyordum sonra ihmal ettim ama tekrar kımak istiyorum aslında sende başka canım benimle kılalım işte topikce ne güzel olur
bazen bana da öyle oluyo tatlım yaa, havalardan sanırım :26:
Evet canım yaa bide regl oldum onun da etkisi var..
aynen kuzumm ne giyceğim konusunda cok kararsızım yaaa bi gün bütün giymeyi düşündüğüm kıyafetlerle fotoğraf yapayım albümde sizde söylersiniz çoğunluk neyi söylerse benımde içime sinerse tabi onu giyerimmm :81:
oo çok sevindimyaşasın heyecanlı günler seni bekliyo :81:
ben de benimkini bugün keşana uğurladım. cuma gelcek :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?