Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Eveet arkadaşlar yeni modeller buldum bunlar daha çok hoşuma gitti bunlar da bedesten mobilya :) bende beyaz takıntısı var :)

ben de bunları daha çok beğendim tatlım. beyazdan şaşmıcaksın, sıkılırsan istediğin renkle kombinleyebilirsin de ben de yatağıma cibinlik istiyorum yaa :84:

canım bunlar çok şık yaa, bayıldımm.

Bunlar country tarzı canım ben de bayılıyorum yaşadığım şehirde böyle tarzları kullananlar yok büyük şehirde olanlar yaa sıktı artık bu modeller diyebiliyorlar ama dediğim gibi benim küçük şehrimde kullanılmıyor :)

2. fotodaki koltuk komidin birleşimi harika ya :)

Son düzenleme:

Cok dogru soyledin arkadasim bulasmicam ztn sadece arkadasim .. bunun ilerisi gerisi olmaz olmicakda..

kuzum ben bu fikre bayıldım. gördüğüm ilk kitapçıda bakacağım, sevgilime söyleyeyim o da baksın. buluruz inşallah.

canım sakın bir kişiye karşı bir şey hissetmeden, veya eski sevgilini unutamadan, onu unutmak için bir ilişkiye başlama, hem kendine hem karşı tarafa hem de bahsettiğin kız arkadaşına yazık edersin olacaksa bile senin duyguların bahsettiğin kişiye karşı kesinleştikten sonra olsun

ay yazık ya, üzücü ama gerçekten. hırsızlık resmen yani. tanıdık biri yapmış olamaz di mi:26:

ben de bunları daha çok beğendim tatlım. beyazdan şaşmıcaksın, sıkılırsan istediğin renkle kombinleyebilirsin de ben de yatağıma cibinlik istiyorum yaa :84:

ben de istiyorum canım, ama her yatakta ve her yatak odasında güzel durmuyor ya, baya araştırmak lazım. aklında var mı yatak odası takımı veya tasarımı

Cok dogru soyledin arkadasim bulasmicam ztn sadece arkadasim .. bunun ilerisi gerisi olmaz olmicakda..
bence en doğru kararı vermişsin zaten gün gelicek, o zaman bu çocukla veya başka biriyle farketmez, o zaman aklın karışmıcak bile, bu yola girsem mi girmesem mi diye düşünmiceksin, net olucaksın. çünkü o zaman hayatında yeni kişi rolündeki çocuk eskisinin bıraktığı kırıntıları süpürüp yok edicek.
yok canım onun arkadaşlarından biri yapamaz. çünkü benim msn imin şifresini bilmesi lazım. olsa olsa benim arkadaşlarımdan biri olabilir ki zaten benim çok fazla arkadaşım yok, olanlar da o kadar yakın değil, onurun silkroad oynadığını bile bilmezler.
aslında bak şimdi aklıma geldi, bi arkadaşı şifresini gizli soruyu falan biliyodu hatta bazen dönüşümlü oynuyolardı. ama o arkadaşının da çarı var, o da baya ilerledi, yapsa bile niye yapmış olabilir ki :44:
bak şimdi içime kurt düştü :26:

canım ben de tanımadan kimsenin günahını almak istemem tabi ama aklıma direk tanıdık biri olabileceği fikri geldi. yani şifresini bilmesi lazım. şifre değiştirmek de kolay bişey değil ki, dediğin gibi senin msn şifreni kıracak da oradan değiştirecek de falan:26:
bu oyunların manyağı olan insanlar yapabilir canım hırs uğruna, belki de para uğruna:26:
ama tabiki arkadaşı bunu yapabilecek biri değilse kötü düşünmemek lazım

selammm kızlarr ,
bu gün gene annemle bir züccaciyenin altından girip üstünden çıktık bissürü şey aldık seviyorum alışverişi ya bakayım aldıklarımın netten resmini bukabilirsem koyarım

Ben de bu yatak odasına bayıldımm. Çok şeker
çok çocuksu, hiç bi seksiliği yok diyor annem ama napıyım artık ben kapatırım o açığı bi şekilde:23
:

ben de istiyorum canım, ama her yatakta ve her yatak odasında güzel durmuyor ya, baya araştırmak lazım. aklında var mı yatak odası takımı veya tasarımı

canım bi kaç beğendiğim var, ama tam olarak bu olmalı dediğim yok, beyaz sevdiğim için şu örnekleri gösteriyim arşivimden. ama en çok country tarzı beğeniyorum.

ayyy ben bayıldım tatlım ya çok güzelll :)

ya bu arada ben foto yüklediğimde hep eklentilerin öz izlemesi olarak çıkıyor ama ben öyle olsun istemiyorum senin yüklediğin gibi görünsün fotolar istiyorum ama yapamıyorum :S

hımmm evet canım ben de cibinlik istiyorum demek çok tatlı bir şey bence yaa padişah yatağı gibiii :))
ayneeenn ayrı bi havası oluyo
tatlım sordum şimdi o olabilir mi diye, olamaz, zaten bu levele gelmemde onun çok yardımı dokundu diyo :44: bilmiyorum artık kim çaldıysa onun da çarını ondan çalsınlar
selammm kızlarr ,
bu gün gene annemle bir züccaciyenin altından girip üstünden çıktık bissürü şey aldık seviyorum alışverişi ya bakayım aldıklarımın netten resmini bukabilirsem koyarım
koy tatlımm bize de fikir oluyo
bunlar çok şeker yaa, bayılıyorum country tarzına, işte benim koyduğum modelleri geçen yıl beğeniyodum, düşün tarzların 1 yıl içinde ne kadar değiştiğini artık countryden başkalarını gözüm tutmuyo
1. harika canım country tarzı çok tatlı çok şekerrr :) diğerleri de çok şık :)

canım valla countrylerin hepsi çok şeker yaa dediğin gibi diğerleri klasik şık, ama contrynin şekerliliği diğerlerini bastırıyo valla. bizim zamanımıza çok büyük değişimler olmazsa evimi pudra tonlarında country mobilyalarla düzmek istiyorum. ikeada mı var bu tarz mobilyalar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…