- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #4.841
Eveet arkadaşlar yeni modeller buldum bunlar daha çok hoşuma gitti bunlar da bedesten mobilya :) bende beyaz takıntısı var :)
Eveet arkadaşlar yeni modeller buldum bunlar daha çok hoşuma gitti bunlar da bedesten mobilya :) bende beyaz takıntısı var :)
canım bunlar çok şık yaa, bayıldımm.
evet canım benimkinin de 110 leveli olmuştu, para kazancam diyodu, ben kızıyodum oyundan haram diyodum, ben ona çok emek veriyorum diyodu, ki gerçekten de veriyodu. demiştim ona satcaksan sat artık diye, yok şu levele geleyim, diye diye uzattı baya. en sonunda gördü şimdi. bi de benim msn adresimle oynuyodu. yani bi de o çalan kişinin ancak benim msn adresimden şifreyi değiştirmesi lazım. benim maillerime baktık, orda da bişey yok. gerçi şifreyi değiştirip mailleri silmiştir zaten
her şey gitti
canım onuru unutmak için başkalarıyla deniceksen hiç deneme derim. kızma bana ama öyle düşünüyorum, çünkü bu işe yaramaz. bunu sadece zaman geçirir tatlım, o yüzden ben derim ki hiç bulaşma o çocuğa, ama yine sen bilirsin.
kızlar size bişey önericem. biz çok yararını gördük, o yüzden tavsiye ediyim dedim. bi kitap aldık. adı ''150 soruda evlilik okulu'' içinde 150 tane soru var. ve soruların altında yazarın görüşleri, eşinin görüşleri ve soruyla ilgili başından olay geçen tanıdıklarının görüşleri var. biz de sırayla soruyu okuyoruz. sonra 2 ayrı kağıda soruyu yazıp altına cevaplarımızı yazıyoruz. sonra kağıtları değiştirip birbirimizin cevaplarını okuyoruz. yazdıklarımızı yorumluyoruz, en son kitaptakini okuyoruz ve diğer soruya geçiyoruz. hem eğlenceli oluyo hem evlilik yolunda bilinçlenmiş oluyoruz. imkanlarınız olduğunca siz de yapın, sevgililerinizle uzaktaysanız, ayrı ayrı kitaplar alıp yapın. vakti olmayanlar bile günde 2 soru cevaplasanız, birbirinize maille atsanız yarım saatinizi almaz. ve 2,5 aya kadar biter, ama çok şey kazanırsınız.
canlarim cikmazlardayim..nasil anlatsam nerden baslasam bilmiorumki ama kisadan ozetliym,
cocuklukdan okul arkadasim benim bi arkadasimla cikiyordu ayrildilar,ama o kizla cocukluk arkadasimin sayesinde tanimistim tesadufen ve kizla iyi arkadas oldum.. aradan bir sene gecti oglan benimle konusuyo ama bndwn hoslanio beni aradi o kiz arkadasimdan bahsetti fln ama sonuc itibariyle ben ne yapacagmi sasirdim hayatta basima gelmiycek sey basima geldi .. onuru unutym diye onume baskalari cikiyo ama onlarda boyle kopuk insanlar,simdi bem o kizla arkadas olmasaydim belkide bambaska seyler olucakdi.. ne yapacagmi bilemiyorum..
evet canım benimkinin de 110 leveli olmuştu, para kazancam diyodu, ben kızıyodum oyundan haram diyodum, ben ona çok emek veriyorum diyodu, ki gerçekten de veriyodu. demiştim ona satcaksan sat artık diye, yok şu levele geleyim, diye diye uzattı baya. en sonunda gördü şimdi. bi de benim msn adresimle oynuyodu. yani bi de o çalan kişinin ancak benim msn adresimden şifreyi değiştirmesi lazım. benim maillerime baktık, orda da bişey yok. gerçi şifreyi değiştirip mailleri silmiştir zaten
her şey gitti
canım onuru unutmak için başkalarıyla deniceksen hiç deneme derim. kızma bana ama öyle düşünüyorum, çünkü bu işe yaramaz. bunu sadece zaman geçirir tatlım, o yüzden ben derim ki hiç bulaşma o çocuğa, ama yine sen bilirsin.
ben de bunları daha çok beğendim tatlım. beyazdan şaşmıcaksın, sıkılırsan istediğin renkle kombinleyebilirsin deben de yatağıma cibinlik istiyorum yaa :84:
ben de bunları daha çok beğendim tatlım. beyazdan şaşmıcaksın, sıkılırsan istediğin renkle kombinleyebilirsin deben de yatağıma cibinlik istiyorum yaa :84:
bence en doğru kararı vermişsinCok dogru soyledin arkadasim bulasmicam ztn sadece arkadasim .. bunun ilerisi gerisi olmaz olmicakda..
yok canım onun arkadaşlarından biri yapamaz. çünkü benim msn imin şifresini bilmesi lazım. olsa olsa benim arkadaşlarımdan biri olabilir ki zaten benim çok fazla arkadaşım yok, olanlar da o kadar yakın değil, onurun silkroad oynadığını bile bilmezler.kuzum ben bu fikre bayıldım. gördüğüm ilk kitapçıda bakacağım, sevgilime söyleyeyim o da baksın. buluruz inşallah.
biz nt den almıştık canım, nt mağazalarına bakabilirsiniz
canım sakın bir kişiye karşı bir şey hissetmeden, veya eski sevgilini unutamadan, onu unutmak için bir ilişkiye başlama, hem kendine hem karşı tarafa hem de bahsettiğin kız arkadaşına yazık edersinolacaksa bile senin duyguların bahsettiğin kişiye karşı kesinleştikten sonra olsun
ay yazık ya, üzücü ama gerçekten. hırsızlık resmen yani. tanıdık biri yapmış olamaz di mi:26:
canım koyduğun resimdeki yatak odası takımında yatağı çevreleyen tül var ya o cibinlik.. onun açılmışını düşün mesela, harikacibinlik ne canım :)
canım koyduğun resimdeki yatak odası takımında yatağı çevreleyen tül var ya o cibinlik.. onun açılmışını düşün mesela, harika
bence en doğru kararı vermişsinzaten gün gelicek, o zaman bu çocukla veya başka biriyle farketmez, o zaman aklın karışmıcak bile, bu yola girsem mi girmesem mi diye düşünmiceksin, net olucaksın. çünkü o zaman hayatında yeni kişi rolündeki çocuk eskisinin bıraktığı kırıntıları süpürüp yok edicek.
yok canım onun arkadaşlarından biri yapamaz. çünkü benim msn imin şifresini bilmesi lazım. olsa olsa benim arkadaşlarımdan biri olabilir ki zaten benim çok fazla arkadaşım yok, olanlar da o kadar yakın değil, onurun silkroad oynadığını bile bilmezler.
aslında bak şimdi aklıma geldi, bi arkadaşı şifresini gizli soruyu falan biliyodu hatta bazen dönüşümlü oynuyolardı. ama o arkadaşının da çarı var, o da baya ilerledi, yapsa bile niye yapmış olabilir ki :44:
bak şimdi içime kurt düştü :26:
selammm kızlarr ,
bu gün gene annemle bir züccaciyenin altından girip üstünden çıktık bissürü şey aldık seviyorum alışverişi ya bakayım aldıklarımın netten resmini bukabilirsem koyarım
aleyküm selam hosgeldin canım hayırlı uğurlu olsun aldıkların
ben de istiyorum canım, ama her yatakta ve her yatak odasında güzel durmuyor ya, baya araştırmak lazım. aklında var mı yatak odası takımı veya tasarımı
Ben de bu yatak odasına bayıldımm. Çok şeker
çok çocuksu, hiç bi seksiliği yok diyor annem ama napıyım artık ben kapatırım o açığı bi şekilde:23:
Eki Görüntüle 399116
Eki Görüntüle 399117
Eki Görüntüle 399118
canım bi kaç beğendiğim var, ama tam olarak bu olmalı dediğim yok, beyaz sevdiğim için şu örnekleri gösteriyim arşivimden. ama en çok country tarzı beğeniyorum.
Eki Görüntüle 399124 Eki Görüntüle 399125 Eki Görüntüle 399126 Eki Görüntüle 399127 Eki Görüntüle 399128 Eki Görüntüle 399129 Eki Görüntüle 399130
ayneeenn ayrı bi havası oluyohımmm evet canım ben de cibinlik istiyorum demek çok tatlı bir şey bence yaa padişah yatağı gibiii :))
tatlım sordum şimdi o olabilir mi diye, olamaz, zaten bu levele gelmemde onun çok yardımı dokundu diyo :44: bilmiyorum artık kim çaldıysa onun da çarını ondan çalsınlarcanım ben de tanımadan kimsenin günahını almak istemem tabi ama aklıma direk tanıdık biri olabileceği fikri geldi. yani şifresini bilmesi lazım. şifre değiştirmek de kolay bişey değil ki, dediğin gibi senin msn şifreni kıracak da oradan değiştirecek de falan:26:
bu oyunların manyağı olan insanlar yapabilir canım hırs uğruna, belki de para uğruna:26:
ama tabiki arkadaşı bunu yapabilecek biri değilse kötü düşünmemek lazım
koy tatlımm bize de fikir oluyoselammm kızlarr ,
bu gün gene annemle bir züccaciyenin altından girip üstünden çıktık bissürü şey aldık seviyorum alışverişi ya bakayım aldıklarımın netten resmini bukabilirsem koyarım
bunlar çok şeker yaa, bayılıyorum country tarzına, işte benim koyduğum modelleri geçen yıl beğeniyodum, düşün tarzların 1 yıl içinde ne kadar değiştiğiniBen de bu yatak odasına bayıldımm. Çok şeker
çok çocuksu, hiç bi seksiliği yok diyor annem ama napıyım artık ben kapatırım o açığı bi şekilde:23:
Eki Görüntüle 399116
Eki Görüntüle 399117
Eki Görüntüle 399118
1. harika canım country tarzı çok tatlı çok şekerrr :) diğerleri de çok şık :)
Ben de bu yatak odasına bayıldımm. Çok şeker
Eki Görüntüle 399116
Eki Görüntüle 399117
Eki Görüntüle 399118
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?