Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

anladım tatlım ahh saçlarım bi uzasalar belime kadar daha ne isterim kiiiii :84:

uzarlar canım merak etme ya, kısa kestirme artık iç. uçlarından çok az aldır kırık olursa, bi de çok iğrenç gelebilir ama annem saçları uzasın diye şu kemiklerin arasında ilik oluyor ya, onu yiyor işe yarar mı bilmiyorum ama miden kaldırırsa denemeye değer

tatlım kitap bu, ama benimkinin dışı koyu pembeydi, o da sanırım yayın yılından kaynaklanıyodur. bak bendeki şu, ama içi aynıdır herhalde :44:
150 Soruda Evlilik Okulu - Kitap - Hepsiburada.com
tatlım bak bu sitedeki gibi benimki hem bu sitede daha uygun fiyatı burdan alın

benımki giyim konusunda fazla açık giyinmediğim sürece sesini çıkarmıyoo gebzeye gittiğimde bi tişört giymiştim annemle almıştık normalde açık durmuyo ama giyince kolları hep omuzlarımdan düştüü benımkide kızdı birazcıkk hep toparlamakla uğraştık zaten bende bi rahat edemedim bilsem daha önce giyer bi gezerdım bakalım rahat mı diyee bordo külotlu çorap mı giymiştin ona mı güldü kuzum

iliği bende bugun kasaba gidip söyledim getirtecekler ama ben suna dumanlıkayanın tarifi için ısmarladım saça sürüp bekletiyosunn annenın saçları nasıl peki uzun mu :26:

Yok canım etkisi olmazz...Hımm anladım :) o zaman biraz bal eklerimm :) teşekkürler cnm yardmc oldgn içn

iliği bende bugun kasaba gidip söyledim getirtecekler ama ben suna dumanlıkayanın tarifi için ısmarladım saça sürüp bekletiyosunn annenın saçları nasıl peki uzun mu :26:

hayır canım annem baya kısa kestirmişti hani zar zor toplanıyor, toplayınca yanlardan çıkıyor falan. ama bir türlü uzamadı kestirdikten sonra, halbuki onla saçlarımız çok benzer, çok çabuk uzardı, saç küsmesi denen birşey var gerçekten ya o da yemeye başladı bakalım işe yarayacak mı:26:

insanların yaşı geçtikçe saçları falan kötüleşiyo canım mesela annemle aynı bakımları yapıyoruz saçlarımıza benım saçlarım değişiyo anneme hiç etki etmiyoo annemde diyo hatta sana etki ediyo bana etmiyo diye hücrelerden falan kaynaklanıyo sanırım bizim hücrelerimiz hep yenileniyo ama annelerimizin artık bizim gibi değildirr

ayy canım omzu düşen bluzlar hiç rahat olmuyor gerçekten. ikinize de yazık öyle giyince bi de bu aralar çok rüzgar var, etek elbise falan giyersen de öyle uçuş uçuş olmıcak kumaşlardan tercih et, bu sefer yürürken rahatsız olursun tatlım.
canım gri şort giydim,şortumda ince bordo çizgiler var. şortun üzerine gri-pudra rengi bi bluz giydim. üstüme pudra rengi hırka giydim, altıma da pudra rengi babet giydim. ee gri ve pudra yeterince baydı, azcık canlansın diye hem şortumda da ince bordo çizgiler var diye bordo çorap giydim. vay efendim bordo ne alakaymış çizgileri gösterdim. o çizgiler çok inceymiş,zaten gözükmüyomuş, başka bi çorapla kombin etseymişim. nasıl sinir oldum. başıma hakan akkaya kesildi. ama intikamım kötü oldu geçen gün benimki siyah keten pantolon giymiş, üzerine kırmızılı sşyahlı tişört giymiş. üzerine siyah deri ceketini giymiş. tamam buraya kadar güzel. ama o beyaz ayakkabıları tam bi fiyaskoydu üstelik bi tane siyah ayakkabısı var, üzerinde kırmızı çizgileri var, tam giydiklerine uygun olan. ama sen git beyaz olanı giy ben de o gün çok güldüm ona

evet canım o da doğru saç çok önemli bi bayan için gerçekten.
Dün saçımda 2. beyazımı gördüm içim gitti resmen

evet kuzum anneme özellikle elbisenın eteğini dar diktirdim yanı rüzgarda asla açılmaz sende de benım gibi uyum hastalığı var mı yaa benimde illa üstümdeki herşey bi uyum içerisinde oluyoo olmayınca cok rahatsız oluyorummm hakan akkaya benzetmene cok güldümmm iyi yapmıssın tahmın edebiliyorum beyazın nasıl durdugunuu

aa süpersin canım çok sağoll hem bunun rengi daha güzelmiş

hahah biz kızlar hepimiz aynıyız, kitapta bile renge önem veren bi ben varım sanıyodum mesela ben pc olsun kulaklık olsun bu gibi şeylerde de pembiş isterim. benimki onların daha dandik olduğunu bi türlü kas kafama anlatamadı mesela teknolojik aletlerde, gösteriyo bana siyahları, onları öneriyo, benim aklım renklilerde kalıyo. sonra renkli bozuluyo, onunkilere bişey olmuyo sonra ben onunkini alıyorum, o kulaksız kalıyo falan bu böyle bi döngü

o kot elbisen çok güzeldi canım hem de hiç açılmıcak gibiydi. yaa harbiden çok rüküştü yaniii ben ojelere takıntılıyım. mesela o gün giydiğim kıyafetlerin rengine uyumu olmalı. bi de el tırnaklarında hangi renk oje varsa ayak tırnaklarında da öyle olmalı diye düşnüyorum. haa bi de ruj pembe oje kırmızı, o da itici geliyo. oje konusunda uyum manyağıyım canım

bende öyleyım yaa genelde bu yüzden siyah oje sürüyorumm her kıyafete uyum sağlıyoo evet ayaklarımdada ojesiz hayatta gezmem çok itici buluyorumm ojesiz nedensee

haha aynen canım geçen avmdeydik. kulaklığımı evde unutmuştum ama ona laptoptan bişey izletmem gerekiyordu, teknosaya gidip alayım dedi. pembe al diye başının etini yedim, pembe alamam utanırım erkek halimle pembe kulaklık almaya falan dedi ama dayanamamış almış ve hakkaten şu an 1i bozuldu daha 1 ay bile olmadı alalı. ama napalım çok güzeller
bi de şimdi bu kulaklıkların ayıcıklıları falan çıkmış çok şekerler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…