Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

bende öyleyım yaa genelde bu yüzden siyah oje sürüyorumm her kıyafete uyum sağlıyoo evet ayaklarımdada ojesiz hayatta gezmem çok itici buluyorumm ojesiz nedensee
evet en güzeli siyah oje ben kışın bile ayaklarıma sürüyorum canım, çopilerimi gene çıkardığım yok ayağımdan ama seviyorum işte
biliyorum yaa, biz de teknosadan pembe aldık, ama bozulmadı daha bozulsa da o ayıcıklılardan alsak
bak yine kıyamamış sana ben bi kere dandik olduğunu bile bile pahalı bi turuncu mp4 almıştım, 1 ay kullandın mı diye sorsana sonra başımın etini yemişti, boşuna kazıklandık renk takıntın yüzünden diye ben salladım bile mp4 ü çoktaan. ama o dert edinmişti şimdi çok güzel bi mouse gördüm. mouse da hani 1 milyoncular var ya orda 1 milyon değil ama sonuçta orda ne kadar kalitelidir bilinmez. ama çok güzeldi kırmızı kalpler vardı üzerinde. bazen touchpad ile zor oluyo, o yüzden aklım şimdi o mouse da

Son düzenleme:
aynen bendede kışın hep oje oluyoo bi kadının ayağınında güzel olması gerekiyo bence o yüzden cok dikkat ediyorumm

aman boşver kuzum al gitsin, onlar erkek halleriyle bizi anlayamazlar benim laptop'um da pembe, bi keresinde onunki bozuldu, rapor yazması gerekiyordu staj için. benimkini verdim almıyor eşşek alt tarafı evde yazı yazacak kimse görmeyecek laptopu. gazeteyle kaplarım falan diye dalga geçmişti. bilmiyorum yaptı mı
kırmızı,pembe kızlar için doğuştan gelen bir tutku bencee

aynen bendede kışın hep oje oluyoo bi kadının ayağınında güzel olması gerekiyo bence o yüzden cok dikkat ediyorumm
aynen tatlım
benim laptop ta pembe olcaktı ama pembesi kalmamış, beyaz aldık. o yüzden benim eşek beyazı çok rahat kullanıyo, ee tabii onun açısından iyi
ama bazı erkekler var pembe tişört giyiyolar, öyle olmasınlar da böyle olmalarına razıyım

bence 3. tatlım

kızlar ben de geldımmm
dun gece yoktum malesef siz ne yaptınız dun
korkunc bır gun gecırdım arkadaslar....annemle cok buyuk kavga ettık cok fecii,sinirler gerildi benı ewden kovdu bana beddua ettı bende bavulumu hazırlanıp gıtmeye karar verdım..düşündümki ablamda arkadaslarımda kalırım falan ama sonra dedım kendı kendıme ailem olmazsa sokak kızı gıbı olursam hiç yuvam olmayabılır perişan olabılırım babam sakınlestrdı bende vazgectım
butun boğazlarım patladı bagrırken sınır krızı gecırdım
çok kotuydu
sebebıne gelınce bırıkım dıyelım uyusmazlıklar psıkolojık sorunlar...
off kızlar hayat cok zor.
ciddi ciddi evı terketmek ıstedım gelecegımı sokaklarda ıntıharın eşiğinde olarak hayal ettım kaderıme ısyan ettım cok kotuydu
bi an delirdim sandım

hahah aynen canım geçen genç bi çocuk kot pantolon giymişti bildiğin cırtlak pembe ve simliydi. ıyy ben kız olduğum halde asla giymezdim o pantolonuu
böylelerini görünce zaten benimkinin pembe takıntısına şükrediyorum

ay canım kıyamam yaa neler olmuş öyle
canım kavganın sebebini tam anlayamadım biraz daha açabilir misin:26: ama gitmekten vazgeçmekle iyi yapmışsın bence, böyle kararlar geri dönüşü olmayan yıkımlara yol açabiliyor.
annen elbet pişman olur bence. üzme kendini

cok uzuldum canım ya annenle anlasamıyormusunuz neden problem oluyor

kuzum yaa cok üzüldümm annende yanlış yapmıs ama insan kendi kızını evden kovar mı ama sinirden söylemiştir onları bence gerçekten yürekten isteyerek dememiştirr inşallah bi daha kavga etmessinizz canım üzme kendinii

eger gıdersem dönüşü olmaz aile parcalanır dıye kaldım zaten canım öfkeyle alınacak kararlar deil ama ciddi bir kavgaydı kırgınlıkların gecmesı cok zor...Annem ablamdan yana dertlı onla tartıstı reddetti onu bugun ewden kovdu.ona karsı yıllardır ofkelı ama ortada yapmıs oldugu bır şey yok bende ablama hak verdım ona kızdım oda bana actı agzını yumdu gozunu zaten son zamanlarda cok gergındık ben ona arkadasının yanında ne biçim annesın demıstım ozamandan berı bana düşman gıbı...(ama haksız yere demedım senın süründüğünü gormek ıstıyorum tarzı bı laf ettı oyle dedım)
annem ev hanımı ve sureklı her şeyi kafasında kuran takıntı halıne getıren etrafa saldıran bı kadın.yarın ılac baslayacak umarım onu sakınlestırır ve artık bıze huzur werır

benim 4 senelik bi ilişkim var benim ailem gecen sene ögrendi babam hariç herkes bilio onun aileside bilio beni ama hala henüz söz veya nişan olmadı o okuo gelecege dair cok büyük korkular yasio maddi açıdan durumumuzun kötü olacagından korkuo mesleği cok iyi halbuki :S finansman muhasebeci kendisi askere bile gitmedi daha 27 yasında bende 23 önümüzdeki sene nişan yapmayı planlıyoruz ama ne olur bilmiorum annemde durmadan fazla uzatma deyip duruo :S askere gitmeden evlenmeyi düşünüoruz off keşke herşey istediğim gibi olsaydı

ammavelakın gordum sımdı canm senı masallah cok guzelsın
neyse kızlar ben derdımle tadımızı kacırmıyım ee sızler napıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…