- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #4.961
hosgeldin sende canımbenim 4 senelik bi ilişkim var benim ailem gecen sene ögrendi babam hariç herkes bilio onun aileside bilio beni ama hala henüz söz veya nişan olmadı o okuo gelecege dair cok büyük korkular yasio maddi açıdan durumumuzun kötü olacagından korkuo mesleği cok iyi halbuki :S finansman muhasebeci kendisi askere bile gitmedi daha 27 yasında bende 23 önümüzdeki sene nişan yapmayı planlıyoruz ama ne olur bilmiorum annemde durmadan fazla uzatma deyip duruo :S askere gitmeden evlenmeyi düşünüoruz off keşke herşey istediğim gibi olsaydı
olur mu hiç canım birbirimizin derdini mutluluğunu dinlemek için burdayızzammavelakın gordum sımdı canm senı masallah cok guzelsın
neyse kızlar ben derdımle tadımızı kacırmıyım ee sızler napıyorsunuz
bence 2. canım en sade ve gzel olan o
tmm fıstıgım bu arada araştırmanın özel bi nedeni var mı yoksa sadece meraktan mıııyolladım maille kodları fiyat alcam bakiyim ne kadarmıs
tmm fıstıgım bu arada araştırmanın özel bi nedeni var mı yoksa sadece meraktan mııı
coooooook sevindim senın adına kuzumminsallaaaahh olucakya mayıs sonunda nisan o bakımdan belki yanıma geldiginde alırız ondan bi bakıyım dedim
hosgeldın canım ne güzel nişan konusu konuşuluyomuş en azındannayy bura tam bana göre 5.yılımıza gircez daha evlilik yok
ama nişan konusu konuşuluyor
coooooook sevindim senın adına kuzummsedefle senın nisan tarihleriniz belli az cokk ahhh bide benımki belli olsaaa
ooo bıze anlatırsın artık bebiş nasıl gectıgınıolur mu hiç canım birbirimizin derdini mutluluğunu dinlemek için burdayızziyiyim ben buluşmamıza az kaldı o yüzden mutluyumm
insallaaaahh olucakya mayıs sonunda nisan o bakımdan belki yanıma geldiginde alırız ondan bi bakıyım dedim
inşallah kuzum yaa bakalm bizimki ne zaman açıcak o konuları sonsuza dek açmayacakmış gibime geliyoohayırlısı cnm insallah aksilik cıkmazsenin de o gunlerin gelir cnmmmmmmm insallahhh
anlatmam mı kız anlatırım tabiiiooo bıze anlatırsın artık bebiş nasıl gectıgını
hadı canm ınsallah havadıslerını beklıyoruz siftahı yap
tatlım kitap bu, ama benimkinin dışı koyu pembeydi, o da sanırım yayın yılından kaynaklanıyodur. bak bendeki şu, ama içi aynıdır herhalde :44:
150 Soruda Evlilik Okulu - Kitap - Hepsiburada.com
tatlım bak bu sitedeki gibi benimki hem bu sitede daha uygun fiyatı burdan alın
test derken mesela düğünde takılan altınlar hakkında ne düşünüyosunuz ? evlilik alışverişi hakkında ne düşünüyosunuz ? vs vs gibilerınden sorular varmış 150 tane onlara cvp veriyosun böylece karşndaki insanı daha iyi tanımış oluyosunn bunu bizde yapıcaz bakalm nasıl cevaplar cıkacakkbu kitabı alınca noluyor onu anlamadım napıcaksınız sevgililerinizi test falan mı ediyorsunuz:26:
kızlar ben de geldımmm
dun gece yoktum malesef siz ne yaptınız dun
korkunc bır gun gecırdım arkadaslar....annemle cok buyuk kavga ettık cok fecii,sinirler gerildi benı ewden kovdu bana beddua ettı bende bavulumu hazırlanıp gıtmeye karar verdım..düşündümki ablamda arkadaslarımda kalırım falan ama sonra dedım kendı kendıme ailem olmazsa sokak kızı gıbı olursam hiç yuvam olmayabılır perişan olabılırımbabam sakınlestrdı bende vazgectım
butun boğazlarım patladı bagrırken sınır krızı gecırdım
çok kotuydu
sebebıne gelınce bırıkım dıyelım uyusmazlıklar psıkolojık sorunlar...
off kızlar hayat cok zor.
ciddi ciddi evı terketmek ıstedım gelecegımı sokaklarda ıntıharın eşiğinde olarak hayal ettım kaderıme ısyan ettım cok kotuydu
bi an delirdim sandım
hımm gerçekten cok pahalı yaaaleen bu islerde zor he alyanların cifti 1500 lira yuh diyorum ben
hımm gerçekten cok pahalı yaaa
benim 4 senelik bi ilişkim var benim ailem gecen sene ögrendi babam hariç herkes bilio onun aileside bilio beni ama hala henüz söz veya nişan olmadı o okuo gelecege dair cok büyük korkular yasio maddi açıdan durumumuzun kötü olacagından korkuo mesleği cok iyi halbuki :S finansman muhasebeci kendisi askere bile gitmedi daha 27 yasında bende 23 önümüzdeki sene nişan yapmayı planlıyoruz ama ne olur bilmiorum annemde durmadan fazla uzatma deyip duruo :S askere gitmeden evlenmeyi düşünüoruz off keşke herşey istediğim gibi olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?