Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

hosgeldin sende canım benımkide öyle geleceğe dair endişeleri fazla erkekler bu konularda daha ayrıntılı düşünüyolar herşeyii aslına bakarsan haklılarda askerden önce evlenmek cok zor olur canım yaa yine sen bilirsin ama ben askerden gelmesini bekle derimm

ammavelakın gordum sımdı canm senı masallah cok guzelsın
neyse kızlar ben derdımle tadımızı kacırmıyım ee sızler napıyorsunuz
olur mu hiç canım birbirimizin derdini mutluluğunu dinlemek için burdayızz iyiyim ben buluşmamıza az kaldı o yüzden mutluyumm

olur mu hiç canım birbirimizin derdini mutluluğunu dinlemek için burdayızz iyiyim ben buluşmamıza az kaldı o yüzden mutluyumm
ooo bıze anlatırsın artık bebiş nasıl gectıgını
insallaaaahh olucakya mayıs sonunda nisan o bakımdan belki yanıma geldiginde alırız ondan bi bakıyım dedim

hadı canm ınsallah havadıslerını beklıyoruz siftahı yap

bu kitabı alınca noluyor onu anlamadım napıcaksınız sevgililerinizi test falan mı ediyorsunuz:26:
test derken mesela düğünde takılan altınlar hakkında ne düşünüyosunuz ? evlilik alışverişi hakkında ne düşünüyosunuz ? vs vs gibilerınden sorular varmış 150 tane onlara cvp veriyosun böylece karşndaki insanı daha iyi tanımış oluyosunn bunu bizde yapıcaz bakalm nasıl cevaplar cıkacakk

ahhh canım benim yaa çok üzüldüm adına ama annlerle olur öyle benim annemde sinirlenince bazen herşey söylüyor bana ama sonra unutuyoruz anne sonuçta içtenlikle söylediğine inanmıyorum ben en çok seven kişi seni
atlatırsınız inşallah

anaa aynı benim gibisin kız benimde 4 ,5 yıllık ilişkim vardı ve babam haricinde herkes adını madını herşeyini biliyordu ama biz ayrıldık tabisi
neden askere gitmeden evleniyorsunuz ki bence askerliğini yapsın öyle evlenin ne aceleniz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…