Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

evet güzelim haklısın ben cok uyumlu bi insanımdır yani kolay kolay sinirlenmem bağırmam hep sakinimdir zaten benımle anlaşamayan insanda kesin bi sorun vardır kendimi övmek gibi asla düşünme çevremden cok duyuyorum inşallah kayınvalidemlerlede çok iyi anlaşırızz

kızlar gecenin sorusunu sorayım sizleree sizce kendini ağırdan satmak ne demek nasıl yapılır sizler böyle misiniz ? (hiç sevmiyorum bu sözü ama halk dilinde böyle geçiyor napalm)

inşallah canım, bi de ben anlaşamasam da sevgilimle mutluysam çok takmam, saygımı korurum yeter diye düşünüyorum ama benimki çok iyi anlaşmamızı çok önemsiyo, birlikte gezin makyaj malzemesi alın falan diyo, eltimle de çok iyi olmamızı istiyodu, aramız limoniyken falan o kadar üzülüyodu ki, ama baktı gördü onunla ne annesi ne babası ne ben anlaşıyorum, sonra takmamaya başladı. ama onurdaki annesiyle olan hayalleri bi duysan koparsın seninki de çok önemsiyo mu iyi anlaşmanızı?

Yani şöyle ki karşı taraf Allah'ın emri ile diye lafa girdiğinde...benden bi verdim gitti ya da evet mevet çıkar yani.

ayy ne meraklıymışsın evlenmeye yaa
kız evi naz evi olur azıcık naz yap gerdan kır ne bilim biiler yap
kahveni dağıt otur pturduğun yerde sus kır bacağını otur terlik geliyuo bak ha

neden lafı sen tamamlarsın diye korkuyorsun lafı

kızlar gecenin sorusunu sorayım sizleree sizce kendini ağırdan satmak ne demek nasıl yapılır sizler böyle misiniz ? (hiç sevmiyorum bu sözü ama halk dilinde böyle geçiyor napalm)

kendını agırdan satmak demek yeterınce sevmemek demek yada karsıdakının sewgısınden emın olup nasıl olsa benım deyıp şımarmak ıstedıgı kaprısı yapmak demek...
ben onaylamıyorum aşkta taktıkten hiç hoşlanmam ama bazı erkekler bundan anlıyor...

ne gecesi kızım sabah oluyor artıkkk
bence sabahın sorusu de
ya da sabah sabah seda sayan de

ayy komiğim geldi bu gece ya

naz yapmak demek. kaçmak demek. her söylediğine tamam dememek demek. istesen de araya biraz zaman koyman demek. hiç beceremediğim bi olay, o yüzden yardımcı olamıcam kuzum.

bu gece de
ben seni güldürdüm ALLAH 'ta beni güldürsün dimii şekerim

O dikkat edilmesi gereken bişey.Doğal davranma falan yok.Yani planlayarak kendi programlayarak hareket edemem ben sevgilimin yanında ki.

ya annesiyle iyi anlaşmamız hosuna gidiyo tabii mesela herkese benı annesi söyledi gelinim diye ama onun dışında pek değil saygıya önem verir bi tek bi keresinde ailemle aynı iilde bile olmucaz büyük ihtimalle dedii. çok düşkün değil sanki ailesine ya bilmiyorum insan hisseder anlar az çok ya ben öyle hissettim özellikle askerden geldiğinden beri dahada uzak oldugunu düşünüyorum ailesine nedense..ama mesela bana demişti şunu unutma kendi ailesini takmayan saygı duymayan erkekten sana hayır gelmesini asla bekleme sonuçta suanda onlar benım ailem ama ilerde benım ailem sen olacaksın ben aileme saygı duymazsam sanada duymam bu böyledir demişti.. doğru söylüyo ama

amınnn sekerım bugun korkunc bır gundu ama suan kafam super dagınık valla sakınlestırıcıde çaktıydım gercı ama senle de cila oldu.
Allah ta senı guldursun beybım

sağol bebbbbb
aslında bazen bende sakinleştiriciye ihtiyaç duduyorum hatta eczaneden aldım bitkisel şurup hani isim vermeyeyim ama işte ondan sonra annem izizn vermedi içmeme ve bende cesaret edemedim aslında çok ihtiyacım vardı sevgilimle ayrılınca aldım çok kafam bozuktu bi milyon olmak istedim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…