Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

yok artık olurmu ya direkt dugun 2 ay ara falan farketmez nisan olmalı bnce

ben her şeyi anlatıyorum doğru mu yanlış mı bilmiyorum, ilerde kafama kakar mı onu da bilmiyorum. ama ona anlatmazsam rahatlıyamam. bi sevgiliye anlatır gibi değil de en yakın arkadaşıma anlatır gibi anlatıyorum. seninki de sana şakasına takılmıştır bence. ama ciddi ciddi bi laf sokma durumu yaşasaydım anlatmayı keserdim. bi de benimki öyle anlattıklarımı öğüt vermeden dinler, yargılamaz. mesela o bana anlatınca ben bi başlıyorum yorumlara.. eyvahh çok korkuyo, böyle yaparsan anlatmam, aileme karşı önyargılı olmanı istemiyorum diyo. çenemi tutmaya çalışıyorum o yüzden.

yok artık olurmu ya direkt dugun 2 ay ara falan farketmez nisan olmalı bnce

bencede olmalı nişan hayallerimiz var heralde dimi
bende sözde ayrı nişanda ayrı alyansa karşıyım noluyor işte tak iki görevide görsün
birde isteme olayı çok heyecanlı olur ya sakinleştirici mi alsak acaba

valla bende soz degil direkt nisan olsun dedim hem isterler hemde yuzuk takarlar nisanlanırız soz nisan ayrı ayrı masraf ugras bir suru

ben de çok çok kısa süre nişanlı kalmak istiyorum okul askerlik iş bulma derdi hepsi bitsin öyle nişan olsun ki bizi bekletecek bir şey kalmasın hemencecik bitsin o sancılı dönem

sen benim kayınpederim gibi istiyosun bi de biz onurla öyle istesek. biz de onca yıldan sonra söz nişan dönemlerini ağır ağır atlatmak istiyoruz. bazı engeller de var o yüzden sözü erken istiyoruz, ee sonrasında gelen engeller için de beklemek zorundayız, mecburen uzun sürcek bu süreç

aslında ben şöyle yaparım ailemle ilgili herşeyi sevgilime anlatırım paylaşırım üzüntülerimi sevinçlerimi
ama sevgilimle ilgili herşeyi aileme anlatmama çünkü onlar hemen yadırgıyorlar yargılıyorlar sevgilimi kıyamıyodum yani benim bilmem daha iyi
aileler ufacık tartışmalarıda büyütüyorlar gözlerinde ve beni mutlu edemicek gibi duruma geliyorlar hemen

Kesinlikle. ben de özeniyorum nişana

Ben lafı kendim tamamlarım falan diye korkuyorum babamın yerine...

Son düzenleme:
evet kuzum cok doğru yazmışsınn ya biz anlaşmıştık aslında ama annesi arayıp birden öyle deyince şaşırdım zaten insanın eli ayağına dolaşıyoo..ama dedıgın gibi erkek cok önemli aradaki dengeyi kurmalı ve kendi fikirlerinden ödün vermemeleri lazımm tabi saygı çerçevesinde..bi kerede askım askerdeyken annesi aradı cok şakacı bi kadın ama o aksam söylediklerinin ben şaka oldugunu anlamadım bana dedi fatihle evlenince dışarı çıkmadan önce banada soracaksın,ben ızın verirsem çıkarsın hatta bensiz çıkamazsın falan gibilerinden bende cok bozuldum sinirlendım bana kocamdan başkası karışamaz çünkü sonra fatihe anlattım bunları o da kızdı sana ben karışırm ancak ki karışmıyorum hem güveniyorum hmde ne yapıp yapmadıgını biliyorum dur anneme sorayım dedi sormuş annesine hatta kızmış biraz sanırım annesi şaka yaptım ben gerçek mi sandı demiş sonra söyleyince üzüldüm tabii..ama bunu iyiki yaşadık çünkü ben fatihin benı nasıl korudugunu ve aramızdaki dengeyi nasıl sağladıgını gördümm yani annem haklı karışır sana gelinisin deyip susmadı bu cok hosuma gitmişti

ay bnm sevgılımde ılk dogum gunumu unutmustu cok uzulmustum ben onun dogum gununde hedıye bıle almıstım ustelık
cok cok bozuldum ama aradıgında unuttum özür dılerım dıye onemlı değil demiştim ama tabı sogukluk ve kırgınlık oldu deger werılmedıgımı hıssedıp çekmiştim bıraz kendımı...
2. doğum gunumde ise ayrıydık o donem we ben unutmus gorunuyordum aramıyordum sormuyordum oda kıskanıyordu bnı baska erkeklerden o donem, bu sefer ona yangın dusmustu.ilk sene unutan adam 2.sene ayrı olmamıza ragmen saat 12 yi vurur vurmaz aradı kutlamak ıcın bıde yemege cıkarmak ıstedıgını soyledı benı aman aman bi gorun
vallah kızlar kacan kovalanıyo keske ozamanları daha ıyı değerlendırseydım daha cok süründürseydım

aynen, mesela benim sevgilim öss yi ilk girişte kazanamamıştı, ben de öğretmenlik kazanmıştım o yıl. annem de ''sen öğretmen olcaksın, onur daha kazanamadı, yollarınızı ona göre düşünün artık'' falan demişti. mesela ben çok üzülmüştüm bunu duyunca, havalanmaya ne gerek var yani, al bak öğretmenler atanamıyo, 4-5 kere kpss ye girenler var. belki de onur benden sonra mezun olmasına rağmen benden önce iş bulucak ve belki de ben hala atanamıyo olucam. hayat bu yani..

canım normalde pek anlatmamak lazım bence ama eşe gore de değişir cok guwendıgın emın oldugun senı seven bır erkekse anlatılabılır bence

ay ewet sewgılımı aileme bende anlatmam hemen düşman bellıyorlar ben 2. gun ıyı oluyorum ama onlar kin beslıyor

yok öyle bişey olamazz belki bizi düşündüde söyledi zorlanacağımızı falan ama ben aç kalırım gerekirse tarlaaya bile giderim iş bulamazsam ama genede aynı evde yaşamamm zaten konusu açılırsa tekrar fatih ve ben aynı evde yaşamak istemiyoruz herkes için zor olurr ev ev üstüne olmaz zaten dicem eğer bizim zorlanacağımız konusunda ısrar ederlerse annemın evi olacak benım madem öyle fatih annem ve ben yaşarızz derimm hem daha mantıklıı bi annem var zatenn ondan çekinmeyizz hemde zorlanmayızz

evet her şeyde bi hayır vardır canım, bence de iyi bi tecrübe olmuş bu senin için. annesi de şakasının dozunu bilsin canım, insanın yüreğine indircek onlar rahat konuşuyolar bi de, ama biz kendimizi kasıyoruz, çok heyecanlanıyoruz falan.. o yüzden de ağızlarından çıkan her lafı düşünüyoruz. zamanla huyumuza suyumuza alışcaz, alıştırcaz inş

aferin sen annenden daha olgun düşünüyorsun bak işte
hep böyle olursun umarım hayatında
ne gerk var evet kendi meziyetleriyle gururulananlara sinir oluyorum
hayat bu hiç belli olmaz nolacağı ne ce okumuşlar işsiz sürünüyorlar bunlarıda annene söyle bence
yanlış anlaşılmasın sürünüyorlar derken üzülüyorlar iş bulamıyorlar nalamında deidim yani

sonradan o da pişman oldu zaten canım. hatta onur okurken kpss ye giriyo mesela atanırsa lise mezunu olcak ve buna takılmıyo annem artık, çok seviyo onu belki de ondan fikirleri değişti, ama ne olursa olsun hayatın ne getireceği hiç belli olmaz. sağlık da bunun içinde. ayrıca ben de ne okumuşlar gördüm. ailemizin içinde de var, sözde doçent ama kafa cahilll okumakla adam olunsaydı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…