- 19 Nisan 2012
- 1.364
- 167
- 173
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #5.161
senin ki neden almıyor seni söyle bakalım naz mı yapıyor yoksa
sakinleştirici kolay ya git eczanedeye alırsın hopp balık balık bakarsın
bende hiç beceremiyorumm yaanaz yapmak demek. kaçmak demek. her söylediğine tamam dememek demek. istesen de araya biraz zaman koyman demek. hiç beceremediğim bi olay, o yüzden yardımcı olamıcam kuzum.
ayy kızlar kafayı yedim nette nisanlık bakmakdan ay biz kızlar niye boyleyiz ya
bende bi ara öyleyimm hatta aşkıma gösteriyodum begendıgım modellerii ama artık bakmıyorumm cünkü daha nişanın n sini bile göremem bennnayy kızlar kafayı yedim nette nisanlık bakmakdan ay biz kızlar niye boyleyiz ya
ben nişanlanmadam bakıyorum seninki yakında çok normal yani
hatta ben gelinlik içine giyiceğim iç çamaşırını bilem seçtim kendi kendim gelin güvey oldum çoktan
iyi geceler tatlım.
kızlar ben de çıkayım, yarın sabahın köründe stajım var, hepinize iyi sohbetler
Canımcım biz gayet normal çiftler gibi mutlu mesut yaşarken qnet diye bi iş girdi hayatımıza.Ek iş olarak yapıyodu, ama ek işten çok kendi işi gibi.görüşemiyoruz.Sadece telde görüşüyoruz.O da uyumadan yakalarsam... 10 yılda zengin olma hayalleri kuruyo bu işle.aöf den lisans tamamlıyoruz biz ama onun son senesi.Okul bitince hemen kısa dönem askerliğini yapıp gelicekti, nişanlanıcaktık...Çok da beklemiycektik.Ama artık böyle demiyo.Uzatabildiği kadar uzatacak adam okulu. 5 yıl da olsa inadım inat...Her yolu deniycem...
ya yarın gidicem gezicem carsıda modellere bakıcam giycem giycem cıkarcam
ic camasırı olayına giremedim hic valla takım olarak begencem onu gecelik sabahlık cart curt takımlar varya haniama gelinligin icine jartiyer falan giyemem ben ya rahat edemem oyle giyenler oluyo ya
bende bi ara öyleyimm hatta aşkıma gösteriyodum begendıgım modellerii ama artık bakmıyorumm cünkü daha nişanın n sini bile göremem bennn
ay sen nişanlanıyo musuuuunn
ya yarın gidicem gezicem carsıda modellere bakıcam giycem giycem cıkarcam
ic camasırı olayına giremedim hic valla takım olarak begencem onu gecelik sabahlık cart curt takımlar varya haniama gelinligin icine jartiyer falan giyemem ben ya rahat edemem oyle giyenler oluyo ya
cok dertlendım bu gece gene yaa ne güzel üzmüyodum kendimiiCanımcım biz gayet normal çiftler gibi mutlu mesut yaşarken qnet diye bi iş girdi hayatımıza.Ek iş olarak yapıyodu, ama ek işten çok kendi işi gibi.görüşemiyoruz.Sadece telde görüşüyoruz.O da uyumadan yakalarsam... 10 yılda zengin olma hayalleri kuruyo bu işle.aöf den lisans tamamlıyoruz biz ama onun son senesi.Okul bitince hemen kısa dönem askerliğini yapıp gelicekti, nişanlanıcaktık...Çok da beklemiycektik.Ama artık böyle demiyo.Uzatabildiği kadar uzatacak adam okulu. 5 yıl da olsa inadım inat...Her yolu deniycem...
hmmm zor evet
erkek milleti değil mi hepsi aynııı işte
odunlar yapcak bişi yok
yok ki anam şöyle romantik bir erkek kime sorsam hep odun diyo sevgilisine demek ki erkekler hep aynı
yavrum ya senin hakkın bu tabiki onca yıl sabretmişsin beklemişsin inşallah ciddi bi adım atarsınızzay canım benim ben 7 seneden beri ilk defa boyle yaklastım bu olaylara senide anlayabiliyorum ama emin ol zamanı gelince olur bu isler belli degil belki ben nisanlanamam sen nisanlanırsın
Vallahi öyle.Ben bazen Kütük olduğunu söylüyorum yüzüne...Tabi sonra da ekliyorum..Ama kütük de olsan seni seviyorum diye...
hahahhhh cok komik ama bu yaa
canım tamamen bıtkısel yatıstırıcı bır hap aldım ben antıdepresan gıbıde deil oyle bır sey kullanabılırsın arada bırsağol bebbbbb
aslında bazen bende sakinleştiriciye ihtiyaç duduyorum hatta eczaneden aldım bitkisel şurup hani isim vermeyeyim ama işte ondan sonra annem izizn vermedi içmeme ve bende cesaret edemedim aslında çok ihtiyacım vardı sevgilimle ayrılınca aldım çok kafam bozuktu bi milyon olmak istedim sanırım
canııııım bosweeeer uzme kendını yaaaa kurma bak ortada bır sorun yok sımdı sırası deil sadece o yuzden yoksa senı sewmedıgınden değil ki takılma tamam mı bak yakında buluscakmıssınız araya soğukluk gırmesıncok dertlendım bu gece gene yaa ne güzel üzmüyodum kendimiihangi yol işe yarar bilmiyorumm acaba ben mi evlenmek istemiyorum desemm belki ozaman kaybedeceğinden korkupp ısrar ederr
insallah canım mayısın sonu gibi dusunuyoruz kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?