Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

senin ki neden almıyor seni söyle bakalım naz mı yapıyor yoksa
sakinleştirici kolay ya git eczanedeye alırsın hopp balık balık bakarsın

Canımcım biz gayet normal çiftler gibi mutlu mesut yaşarken qnet diye bi iş girdi hayatımıza.Ek iş olarak yapıyodu, ama ek işten çok kendi işi gibi.görüşemiyoruz.Sadece telde görüşüyoruz.O da uyumadan yakalarsam... 10 yılda zengin olma hayalleri kuruyo bu işle.aöf den lisans tamamlıyoruz biz ama onun son senesi.Okul bitince hemen kısa dönem askerliğini yapıp gelicekti, nişanlanıcaktık...Çok da beklemiycektik.Ama artık böyle demiyo. Uzatabildiği kadar uzatacak adam okulu. 5 yıl da olsa inadım inat...Her yolu deniycem...

ben nişanlanmadam bakıyorum seninki yakında çok normal yani
hatta ben gelinlik içine giyiceğim iç çamaşırını bilem seçtim kendi kendim gelin güvey oldum çoktan

ya yarın gidicem gezicem carsıda modellere bakıcam giycem giycem cıkarcam
ic camasırı olayına giremedim hic valla takım olarak begencem onu gecelik sabahlık cart curt takımlar varya hani ama gelinligin icine jartiyer falan giyemem ben ya rahat edemem oyle giyenler oluyo ya

hmmm zor evet
erkek milleti değil mi hepsi aynııı işte
odunlar yapcak bişi yok
yok ki anam şöyle romantik bir erkek kime sorsam hep odun diyo sevgilisine demek ki erkekler hep aynı

ay sen nişanlanıyo musuuuunn

bende bi ara öyleyimm hatta aşkıma gösteriyodum begendıgım modellerii ama artık bakmıyorumm cünkü daha nişanın n sini bile göremem bennn

ay canım benim ben 7 seneden beri ilk defa boyle yaklastım bu olaylara senide anlayabiliyorum ama emin ol zamanı gelince olur bu isler belli degil belki ben nisanlanamam sen nisanlanırsın

kızım sabahlık takımları genelde üçlü takım oluyor içinde olmuyor ki sütyeni falan
bende bistüyeri eve gidince giyicem içime normal beyaz takım iç çamaşırı ve beyaz jartiyer çorap giyicem

cok dertlendım bu gece gene yaa ne güzel üzmüyodum kendimii hangi yol işe yarar bilmiyorumm acaba ben mi evlenmek istemiyorum desemm belki ozaman kaybedeceğinden korkupp ısrar ederr

hmmm zor evet
erkek milleti değil mi hepsi aynııı işte
odunlar yapcak bişi yok
yok ki anam şöyle romantik bir erkek kime sorsam hep odun diyo sevgilisine demek ki erkekler hep aynı

Vallahi öyle.Ben bazen Kütük olduğunu söylüyorum yüzüne...Tabi sonra da ekliyorum..Ama kütük de olsan seni seviyorum diye...

ay canım benim ben 7 seneden beri ilk defa boyle yaklastım bu olaylara senide anlayabiliyorum ama emin ol zamanı gelince olur bu isler belli degil belki ben nisanlanamam sen nisanlanırsın
yavrum ya senin hakkın bu tabiki onca yıl sabretmişsin beklemişsin inşallah ciddi bi adım atarsınızz bu gece cok umutsuzluğa kapıldım belkide bu geceye özel değil bu bilinç altım git gide umutsuzluğa kapılıyodu ama bu gece ortaya çıkardı bunu

Vallahi öyle.Ben bazen Kütük olduğunu söylüyorum yüzüne...Tabi sonra da ekliyorum..Ama kütük de olsan seni seviyorum diye...

söyle bencede bilsin odunluğu bende derim odunluk yaptıysa odun,öküz diye
ama extradan öküz odun olsanda seni yinede seviyorum demem çünkü o anda ona tekme tokat dalasım vardır muhtemelen
bilsin odunluğunu yapmasın bir daha
acaba desemiydim la bende seni yinede seviyorum diye aman sanki o bilmiyordu yinede sevdiğimi hıhh
odun napalım yani yalan mı

kızlar odundan kütükten konusunca aklıma geldiii geçende kuzenlerımde kaldım ya erkek kuzenm var bitane 17 yasında erkek parfümleri hakkında konusurken odundan yapılıyo erkek parfumleri dedii bende ee tabi odundan yapılacak sizin hammaddenız odun zaten dedimmmm bozuldu biraz ama baya güldükk

canım tamamen bıtkısel yatıstırıcı bır hap aldım ben antıdepresan gıbıde deil oyle bır sey kullanabılırsın arada bır
cok dertlendım bu gece gene yaa ne güzel üzmüyodum kendimii hangi yol işe yarar bilmiyorumm acaba ben mi evlenmek istemiyorum desemm belki ozaman kaybedeceğinden korkupp ısrar ederr
canııııım bosweeeer uzme kendını yaaaa kurma bak ortada bır sorun yok sımdı sırası deil sadece o yuzden yoksa senı sewmedıgınden değil ki takılma tamam mı bak yakında buluscakmıssınız araya soğukluk gırmesın
Eki Görüntüle 399364

Böyle bi evlenme teklifi olsa da razıyım ben

bnmkı kesın etse etse boyle eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…