Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

öyle tabikii kadınlar bile izliyooo yaniii bende izliyorum bazennn erkeklere mi kızıcaz benımkinin öyle hayalleri var zatenn kelepçe bile alıcaz biz kızımmmm

zaten bence kocasıda hamile olduğu için bence izlemişsin napsın adam ilgisiz mecburen hamilelik karısına dokunamıyor kendini böyle tatmin ediyor göz zevkini işte
kızım hamılelıgın son ayına kadar yapılabılıyor
Kesinlikle... evli bi arkadaşımın kocası fanzezi amaçlı şişme bebek almış mesela..

ooyy oyy oyyy pek bi renklılermıs ayol onlarda:122::118:

sen varya sen ahhh sen ne fenasın
doktor civanım yandı seninle evlenince
adam iğne ipliğe döner sayende

ahahahahyyy kızım oyle dedıgıme bakma bende tık yok kızzzzz.bunalımdayım oyle seyler aklıma bıle gelmıyo streslı donemdeyım bacım yaaaa herıfı opemıyom bıle ateslı ateslı zaten yakında bırakcak benı bu soguklugumdannnn

Kesinlikle... evli bi arkadaşımın kocası fanzezi amaçlı şişme bebek almış mesela..

kocam bana da her boy ve ebatta vibratör çeşitlerini alıcaksa kendine de şişme kadın alabilir tövbee tövbee yaa
sinirlendim bu nasıl fantaziymiş böyle
ALLAH akıl fikir versin diye boşa demiyorlar

öyle tabikii kadınlar bile izliyooo yaniii bende izliyorum bazennn erkeklere mi kızıcaz benımkinin öyle hayalleri var zatenn kelepçe bile alıcaz biz kızımmmm

sen ne diyorsun ben striptiz direği alıcam öyle çıkıcam adamın karşısınadermişim ayy hayatta yapamam heralde striptiz falan ama belkide yaparım ha evlenince bakarız denemeden yorum yapmıyım şimdi,kelepçe mi
vayy sizi gidi gidi

Kelepçe....Striptiz direği...Aromatik Kokular...Mum Işığı...

ben yaparm ya oynağımdır birazz oryanteli falan iyi beceririmmm

niye öpemiyorsun ateşli ki
geçen gece dudaklarını şişirririm öperken ben öyle seviyorum diyorsun ya

bu şişme bebek kadın mı erkek mı ben anlamadım yani kadın olsa karısı neden daha cok ateşlensinki demekki erkek :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…