- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #5.221
hahahhhhnapıyım ya seviyorum adamı iştee onun için herşeyi yaparım vallaha
bu şişme bebek kadın mı erkek mı ben anlamadım yani kadın olsa karısı neden daha cok ateşlensinki demekki erkek :26:
bu şişme bebek kadın mı erkek mı ben anlamadım yani kadın olsa karısı neden daha cok ateşlensinki demekki erkek :26:
hahhahhbende aksine hiç oynak değilimdir yani
belkide kocam bana striptiz yapar ne malum bakar bende tık yok
Yok yavrucum sarışın bir bayan bebekmiş...Hani onunla kıskandırmak tarzında falan yani.
aa ben o şişme bebegın saçını başını yolarımmm vallaaişte erkek beyni kızım zannediyor ki o orda şişime bebekle oynaşırken karısı dahada azıcakta sanki ateşi ona katlanıcak sanıyor
böyle şeyleri ancak bir erkek düşünür ha
hahhahhtabi adam oynar karşındaa ay cok komik olur ama yaa düşünemiyorummm yaparsın kızz her kadının içinde vardır bencee azda olsaa bir iki kıvırırsın iştee
bende aksine hiç oynak değilimdir yani
belkide kocam bana striptiz yapar ne malum bakar bende tık yok
ne bileyim kızz erkektir diye düşündümm hiç aklıma gelmedii baska kadınla sevişirken kadının ateşleneceğiiikoptummmmmmmm
aa ben o şişme bebegın saçını başını yolarımmm vallaa
yaparsın yaparsın sende o ışığı gördüm bennnnkim kardashian gibi kalçalarım olsa iki çeviririm de yok anam ne edelim
yaparım bee aman herkes yapıyor ben mi yapamıcam
Benim bekarlığa veda partisi yapıp bir striptizci tutasım vartabi boxer ını çıkarmıycak...
Benim bekarlığa veda partisi yapıp bir striptizci tutasım vartabi boxer ını çıkarmıycak...
yaparsın yaparsın sende o ışığı gördüm bennnn
senin kocan olmak istemezdim o an ağız göz dalardım heralde
erkek dansçı haa
ben öyle bişey yapsam varya ertesi gün sizde semiramise veda partisi yaparsınız arkamdannnBenim bekarlığa veda partisi yapıp bir striptizci tutasım vartabi boxer ını çıkarmıycak...
sen az değilsin zatennn ben anlamıştımmm kuzummmbak gaza geldim
bende gördüm şuan kendimde o ışığı
soyunmaya bi başlıcam adam işten gelince karşısında yatak odasına kadar giderim
bende hürremland gibi mutfak,banyo araba artık ALLAH nereleri verdiyse heryerde fafink
Ama adı üstünde bekarlığa veda yani.Masumane duygularla izlenen bir dans ... :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?