Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

bu şişme bebek kadın mı erkek mı ben anlamadım yani kadın olsa karısı neden daha cok ateşlensinki demekki erkek :26:

işte erkek beyni kızım zannediyor ki o orda şişime bebekle oynaşırken karısı dahada azıcakta sanki ateşi ona katlanıcak sanıyor
böyle şeyleri ancak bir erkek düşünür ha

bende aksine hiç oynak değilimdir yani
belkide kocam bana striptiz yapar ne malum bakar bende tık yok
hahhahh tabi adam oynar karşındaa ay cok komik olur ama yaa düşünemiyorummm yaparsın kızz her kadının içinde vardır bencee azda olsaa bir iki kıvırırsın iştee

hahhahh tabi adam oynar karşındaa ay cok komik olur ama yaa düşünemiyorummm yaparsın kızz her kadının içinde vardır bencee azda olsaa bir iki kıvırırsın iştee

kim kardashian gibi kalçalarım olsa iki çeviririm de yok anam ne edelim
yaparım bee aman herkes yapıyor ben mi yapamıcam

yaparsın yaparsın sende o ışığı gördüm bennnn

bak gaza geldim
bende gördüm şuan kendimde o ışığı
soyunmaya bi başlıcam adam işten gelince karşısında yatak odasına kadar giderim
bende hürremland gibi mutfak,banyo araba artık ALLAH nereleri verdiyse heryerde fafink

sen az değilsin zatennn ben anlamıştımmm kuzummm kocan olacakk şanslıı valla ne diyelimmmm

Ama adı üstünde bekarlığa veda yani.Masumane duygularla izlenen bir dans ... :26:

senin karşında elalemin adamı dans ediyor çıplak ama masumane dans oluyor öyle mi
bana ters
hatta recona ters aga yani
ben sevmem öyle hatta ben tvdeki dansözlere bile bakarken kocamı incelerim bakalım çok iştahlı mı bakıyor yoksa öylesine mi bakıyor
eğer ağzının suyu akarak bakaıyorsa yandı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…