- 19 Nisan 2012
- 1.364
- 167
- 173
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #5.241
ben öyle bişey yapsam varya ertesi gün sizde semiramise veda partisi yaparsınız arkamdannn
kybele senınkı kac yasında bacım ve sen kac yasındasın
sen az değilsin zatennn ben anlamıştımmm kuzummmkocan olacakk şanslıı valla ne diyelimmmm
İşte bunu kocadan "dansöz çağırdık" şeklinde saklamak da var.
evet canım arada kendini özleteceksinnnn dmi amaakızım ben fingirdeklikten yanayım her türlü cilveden oynaşmadan fantaziden de yannayım
lakinnn az yapmak taraftarıyım işte çok birlikte olmak şimdiden zor geliyor bana
yap sonra git banyo et kremlen yeni çamaşır giy bisrürü bakım yap saçını kurut kremle bilmem ne zor geliyor işte bunlar bana sık sevişip tekrarlamak yani
evet canım arada kendini özleteceksinnnn dmi amaa
kocadan bişi saklanmaz
işte adam seni ondan almıyo demek kiciveleksin azıcık
şaka yapıyorum ha alınma sakın
güzeller bende çıkayım yatayım artık baya geç olmuss iyi geceler hepinizee görüşürüz
kızlar bende kacıyorum opuldunuzzz acayıp uykum geldı artık muckk
bende yatıyorum canlar iyi gecler baş baş çok uykum geldi:95:
kızlar ben bu yıl lise kpss ine girmeye karar verdim, öğretmenliğin sonu hiç belli değil
hem onur da gircek, belki ikimiz de atanırız.
mantıklı aslında canm hem daha kolay olur
merhaba canımiyiyim, hava çok güzell, insana pozitif enerji veriyo valla sen nasılsın?
ben iyiyim tatlım, sen nasılsın
kıyamam yaa, ama ikamet ettiği yer seninle aynı ilse görüşmeniz daha rahat olur. ailesi başka ilde olursa daha zor olurHahaha daha şimdi bakabildim topiğe yeni gördüm cevaplarınızı. Bende iyiym kızlar. Sevgilim hafta sonu buradaydı gezdik tozduk bi güzelde kollarım amele gibi yandıBu sabah tekrar üniw. okuduğu şehre geri döndü ama Şimdi 1 ay bekle bakalım yine gelmesini..
Bende bu gruba dahildim 6-7 yıllık ilişki sahibi olarak tabi 2 gün öncesine kadar artık ayrıldık. Bir yanım koptu ama sonumuzun olmayacağını biliyorum.
sevindim kuzum inşallah hayırlısı olur ikiniz içindekızlar ben bu yıl lise kpss ine girmeye karar verdim, öğretmenliğin sonu hiç belli değil
hem onur da gircek, belki ikimiz de atanırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?