Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Bende bu gruba dahildim 6-7 yıllık ilişki sahibi olarak tabi 2 gün öncesine kadar artık ayrıldık. Bir yanım koptu ama sonumuzun olmayacağını biliyorum.
hosgeldın canım cok üzüldüm ya belki barışırsınız onca emek sevgi kolayca yıkılmaz bence tabi çok geçerli bi neden yoksaa :26:

kızlar ben bu yıl lise kpss ine girmeye karar verdim, öğretmenliğin sonu hiç belli değil
hem onur da gircek, belki ikimiz de atanırız.

canım çok mantıklı, ben de düşünmüyorum değil. hatta keşke geçen sene girseydim falan diyorum..

anladım kuzum güzeller gerçektenn tek taşında ayrı bi güzel zatennnn
canım benim çok teşekkür ederimm, daha güzelleri senin olsun inşallah

kuzum aslında birilerinin demesinden ziyade düz ve ince alyanslar tek taşla güzel durmuyor. söz için olabilir aslında. sözde tek taş takılmıyordu di mi. benimkinin durumu da belli değil aslında, önümüzdeki yıl atanırsa çalışıyor olacak, o zaman alabilir. ama benmki sözlendiğimizde çalışmıyor olursa tam tur baya kasabilir. sözdeyken ayrıyeten alyans alıp, evlenirken o alyansı değiştiriyor muyuz ki normalde:26:

fıstıklarım muhteşem yüzyılı izleyip gelicem biraz moralimde bozuk gelince anlatırımm

canım çok mantıklı, ben de düşünmüyorum değil. hatta keşke geçen sene girseydim falan diyorum..
ben de bugün karar verdim, hatta aklıma sen geldin. yahu biz sevgililerimize gir diyoruz da kendimi hiç düşünmüyoruz ya biz niye girmeyelim ki, belki de atanıcaz, belki de onlar da atanıcak. bi de onlarla aynı şehirleri tercih ederiz, onlarla aynı ya da yakın yerlere atandığımızı düşünsene :119: tabii bu sadece hayal :103: ama her 2 tarafın da çalışması demek evliliğe yol yakın demek atanamasak bile bişey kaybetmeyiz canım, nasılsa okuyoruz, bi de öyle bi rahatlığı var yani
kuzum aslında birilerinin demesinden ziyade düz ve ince alyanslar tek taşla güzel durmuyor. söz için olabilir aslında. sözde tek taş takılmıyordu di mi. benimkinin durumu da belli değil aslında, önümüzdeki yıl atanırsa çalışıyor olacak, o zaman alabilir. ama benmki sözlendiğimizde çalışmıyor olursa tam tur baya kasabilir. sözdeyken ayrıyeten alyans alıp, evlenirken o alyansı değiştiriyor muyuz ki normalde:26:[/QUOTE]

canım normalde bi alyans takılır, başka alınmaz, isteğe göre alınır. ama bizim sözle nişan arasında baya uzun zaman olucağı için 2 farklı takalım istiyoruz. benim söz de nişan da çok kalabalık olcak, mesela nişanda sözdekini çıkarıp yeniden takmak çok abes olur bizde.. sözde tektaş takılır. hatta sözlenmeden önce evlenme teklifi edicek ya, onu eder tektaşını takar, sonra söz gününde sen o tektaşını çıkarıp ona verirsin, bu kez herkesin gözü önünde takar. yani bizde böyle olur

selam kızlar o kadar yorgunum ki anlatamamm bugün balkonumuzu yıkadım temizledim yaza açılışımı yaptım
ayrıca bugün hava ne kadar güzeldi sanki ilkbaharda değil de yaz aylarında gibiyiz değil mi kızlar

aynen bende böyle düşünüyorum
bende şöyle istiyorum mesela evlenme teklif ederken altın bi tektaşla etsin bana sevgilim sonra sözde ben çıkarıp ona vereyim tekrar takılsın söz gecesinde sonra bi ay kadar sonra nişan olsun o zamanda alyanslar takılsın
4-5 ay sonrada düğün istiyorum ama bakalım nasip

fıstıklarım muhteşem yüzyılı izleyip gelicem biraz moralimde bozuk gelince anlatırımm
üff benimki de onu izliyo, çok açık sahneler varsa söyle kulağını çekeyim
gelince anlat kuzum, sıkma canını

ayy ne iyi etmişsin, ben de en çok evde balkonumu seviyorum, bir sürü çiçek aldık annemle, menekşe, küpeli, patunya, sümbül, kaktüs.. cıvıl cıvıl oldu, bi de annem balkonun duvarına çiçek boyadı, yer gök çiçek oldu. bayılıyorum

aynen çok mantıklı, eğer biz de böyle çok uzatmadan nişan yapabilirsek, eğer bi engelimiz vs olmazsa ben de böyle yapardım

aynen çok mantıklı, eğer biz de böyle çok uzatmadan nişan yapabilirsek, eğer bi engelimiz vs olmazsa ben de böyle yapardım

inşallah canım hiç belli olmaz belkide böyle olur sizinde uzun olmaz yani herşey ya nasip demişler
bir de bişi duymuştum şu hayatta;
doğduğun gün,ölüceğin gün,hayat boyu kazanacağın rısk,evlenceğin kişi ve hangi gün ve yıl evleneceğin değişmeyen yazılarmış
yani hepimizin ne zaman evleneceği ve kiminle evleneceği yazılmış alnımıza aslında boşa konuşuyoruz yani

canım normalde bi alyans takılır, başka alınmaz, isteğe göre alınır. ama bizim sözle nişan arasında baya uzun zaman olucağı için 2 farklı takalım istiyoruz. benim söz de nişan da çok kalabalık olcak, mesela nişanda sözdekini çıkarıp yeniden takmak çok abes olur bizde.. sözde tektaş takılır. hatta sözlenmeden önce evlenme teklifi edicek ya, onu eder tektaşını takar, sonra söz gününde sen o tektaşını çıkarıp ona verirsin, bu kez herkesin gözü önünde takar. yani bizde böyle olur [/QUOTE]

canım çok mantıklı gerçekten. kaybedeceğimiz bir şey yok, ama kazanırsak da süper olur. hem diğer kpss'ye de çalışıyoruz. böylece lise kpss'sine de hazırlık yapmış oluruz.

evet canım sözde tek taş takılıp, nişanda alyans takılması mantıklıymış. dün annemle konuştuk. o babam gibi düşünmüyor Allah'tan. okulun biter bitmez söz yaparsınız falan dedi. nasıl sevindim bilemezsin. öyle olursa bizim de söz ve nişan arası baya uzun olacak gerçi.. Ama geç olsun güç olmasın tabii
Bu arada bugün kitabı aldık kuzum, en yakın zamanda ilk soruyla başlayacağız

iyi yapmışsın. sorma canım yaa, bugün resmen yazdan kalma bir gün gibiydi. Şimdi havalar bu kadar sıcaksa yazın nasıl olur tahmin bile edemiyorumm. zaten bu yazın çok sıcak ve kurak geçeceğine dair söylentiler var Allah yardımcımız olsun valla.:18:

Son düzenleme:

aynen ya ama geçen yılda çok sıcaktı yani ALLAH o günlerimizi aratmasınbu yıl daha sıcak olmasın bunalmayalım ya
geçen yıl tüm vücudumun terlediği günleri bilirim böyle tshirtüm sırılsıklam boxerım şortum falan öyle sıcaklar oldu yani sizede oldu mu öyle yoksa bizim burası mı çok sıcaktı
makyaj yapamadım aktı hep yüzümden

sen nerde oturuyorsun canım. ben ist.dayım. aynen dediğin gibi nemli yapış yapış bir hava oluyor istanbulda yazın.
bu kış çok soğuk geçtiği için yaz da çok sıcak geçecek diyorlar tırsıyorum. yani nisan böyleyse temmuz'u düşünemiyorum.:26: Karadeniz'e kaçabilsek yazın süper olur valla.

Hoşbulduk canım kesinlikle çok ayrıntılı düşünüyorlar ve cok endişeli oluyorlar bense bu kadar zor olacagını düşünmüorum annelerimiz babalarımız ellerinde 0 varken evlenmişler ve ne günler atlattıp bu zamana gelmişler biz suan onlardan daha sanslı ve avantajlı durumdayız aslında cok abarttıgını düşünüorum çünkü bende calışıorum oda :S

ben geldim kızlarr..teyzeme kızgınım ya kendi kızına lafını geçiremiyo laf söyleyemiyo direk küfürü yiyiyo çünkü ama bana kol gibi laflar söylüyo geçen ay onlarda kaldıgım bi aksam bana dedi dalga geçer gibi fatihle ne zamandır görüşmüyosunuz seni sevse gelir gerekirse yemez içmez seni görmek istese gelirdi falan dedi bende kızdım tabi alakası yok maddi sorunları var dedim sonra kocasının zenginliğinden bahsetmeye başladı bende teyze yapma allah aşkına ilk evlendiğinizde limon satıyomuş pazarda eğer miras olmasaydı zengin olamazdınız hem zenginlik önemli değil önemli olan değer vermesi dedimm (geçmişte eniştemden cok dayaklar yemişti ayrıca eniştem hala içiyo ve kendisinden 16 yaş büyük ) ben dalga geçmek için değil ama kendisi mükemmel olsa neyse ama yaşamadıgı kalmadı bu durumda bana laf söylemeye hakkı yok...bana dedi hiç mutlu olamayacaksın sen görürsün bak falan bende öyle demesene nerden biliyosun ben inanıyorum mutlu olacağıma hem Allah bilir dedim içine öyle doğuyomuş görcekmişim ben okulumu dondurmuşum devam edemeyecekmişim bende devam edicem bu yıl dondurmak zorunda kaldım biliyosun yaşadıklarımı sen bari yapma hem bakalım aytaç liseyi bile okuyabilecek mi dedim ertesi sabah diyo oğlum okursan oku ama okuyamazsan baban bize triplexler alacak onlarla süper geçinirsiniz siz falan dedi bende ya sabır çektim sustum neyse...bugunde teyzemle bi kadına oturmaya gittik kadın fal bakıyomuş banada baktı cok iyi çocuk senınle ciddi düşünüyo falan dedi hatta bu cocugun isminde f harfi var mı dedi şaşırdım kaldım 1-2 yıla sizin iş olacak dedi..sonra sordu nerde oturuyo falan diye gebzede dedim teyzem hemen aman köy gibi yer hiç güzel değill yaşanmazmış orda falan demeye başladı bende bana gittiğim gördüğüm yerimi anlatıyosun köyle hiç alakası yok bizim burdan daha güzel daha gelişmiş dedim..sonra kadın falda dedi sana herkes laf söylüyo ya dedi bende bana laf söylemeyen mi var dedim hemen teyzem bak ne diyo ya ne dedım ben şimdi falan dedi..sonra ordan çıktık diyo ben masus dedim falda görsün bakalım nerde oturacaksın falan diye ondan dedım diyo..bu kadın ona fal bakmış demiş seni bi genc kız cok kırmış demiş sanki kendisi bana laf söylemedi o lafları söylediğindede anneme şaka yaptım semiramise hemen kızıyo demiş dönek resmen ya ne dediği belli değil..ama dün aksam rüyamda teyzeme kızmıştım bana diyodu insanların hakkını yemeyi seviyorum falan diye dayımda kızıyodu semiramisin hakkını yeme diye ertesi günde gerçekten kızdım yanii..uzun oldu kızlar kusura bakmayın cok kızgınım teyzeme bide teyzemın yanında asla başka bi erkeği övemezsin hemen kendi kocasının mükemmelliklerınden bahsedıyo fatihi övemiyorum çenesi açılmasın diye neden böyle bilmiyorum

semiramis teyzeni bi kızı bi oğlu mu var?
hem nerden biliyormuş teyzen senin mutlu olamayacağını ALLAH'tan başka kimse geleceği bilemez kimse kimseyi küçümsemesin yarınımızın garantisi yok
bi senet mi var sağlığımıza ya da servetimize sonuçta yani insanız herşey bizler için
kim bilir belkide sen onun kızından daha mutlu olucaksın hem mutluluk öyle bir triplexle olmuyor insanın sağlığı ya da huzuru mutluluğu olmadıktan sonra istersen dolmabahçe sarayında yaşasın genede orası ona kümes gibi gelir
hani bir laf var bilirmisin altın leğenim vaar ne kıymeti var içine kan kustuktan sonra
diyeceğim şu ki belkide sen hayatında çok mutlu olucaksın fatihle ve seni çok seven değer veren bir kocan olucak ve ALLAH yürü ya kulum dicek ve çok rahat yaşıcaksın belki ukala teyzen bunları nerden biliyormuş
hem ayrıca görüşemiyo olmanız birbirinizi sevmiyosunuz demek değil deli gibi aşık olan insana mesafeler tın gelir tırıst gider yani
ve siz haster çektikce inanaıyorum ki ben birbirinize evlenince daha çok bağlı olucaksınız bence üzülme canım
herkes hakettiğini yaşar

Son düzenleme:

canım teyzen diye çok ağır konuşmak istemem ama "seni kıskanıyor" desek yeridir yani bu yazdıklarından sonra.
hani yarası olan gocunur derler ya, aynen öyle bir şey olmuş. evliliği mutsuz,istemedikleri gibi giden kıskanç insanlar genelde etraflarında mutlu bir çift görmeye dayanamazlar. onların da mutsuz olacağına inanıp, hemen kendi ilişkilerinin ve eşlerinin iyi yönlerinden bahsetmeye başlarlar. ki senin eniştenin de teyzene göre tek iyi yönü zenginlikmiş sanırım,sürekli zenginliğinden dem vurduğuna göre...
buna benzer bir iki ufak şey ben de yaşadım çünkü. hani kendileri ve ilişkileri 4-4lük olup da laf söyleseler oturur bir düşünürsün acaba haklı mı diye ama kendin de söylüyorsun ki öyle değil canım. hiç takma o yüzden. inşallah Allah nasip eder de mutlu mesut günlerinizi görüp bu söylediklerine pişman olur.. üzme kendini

teyzemın 2 kızı 1 oğlu var..büyük kızı 18 yasında ama afedersin o.ospu bile diyo annesine teyzemde ona diyodu kucuklugunden beri ordan alışkınlar küfüre yanii..bende senın gibi düşünüyorum kımın ne olacağı asla belli olmazz bu dünyada malına asla güvenmeyeceksinn..annem diyo ben fatihle senin arkandayım her konuda diyo annem böyle derken ona ne oluyo onu anlamıyorum..bikere dedim fatih cok değer veriyo beni mutlu edıyo dedim hemen enişten kadar iyisini bulamazsınız kötüsünü bulursunuz eniştende cok değer veriyo falan demeye başladı yani niye eniştemle benım sevgilimi kıyaslıyo bukadar anlayamıyorumm aklıma bi tek acaba bizim aileye eniştemden daha iyi bi erkek gelipte o sevilir diyemi korkuyo çünkü eniştemi kımse sevmiyo bizim akrabalarda hanzo gibi anca içki içer

aynen dediğin gibi kendisini 4/4 lük olupta söylese tmm dicem..daha önceki tartışmamızda 1 ay gitmedim onlara cok ağlattı benii fatihe bile parladım o aksam Allahtan o da kızmıyo hiç ben olsamm valla demediğimi bırakmazdım böyle teyzeye..bilmiyorum kuzum ne yapmam lazımm zaten teyzem ve dayım dışında benı yerden yere vuran başka kimse yokk bunların susması için bana laf söylememeleri için nasıl davranmam gerekiyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…