- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #8.061
yanyanayken öyle oluyo canım yaa olsun napalım şimdilik bununla idare ediver, sözlenince çanta gibi taşırsın onu da hep yanında, ben öyle yapmayı planlıyorum
canım benimkinin de doğumgünü 13 mayıs. hediyesini hazırladım bile. minik bi bebiş ayakkabısı aldım. bi de not yazdım, şöyle:
''Babişim bu papişleri ben gelene kadar saklar mısın? Bekle bekle, az kaldı gelmeme, sen bugün 22 yaşına girdin, 8 yıl sonra bana kavuşacaksın. Şarkıların 3 ü bir arada muhteşem bir ahenk oluyor. Biz de muhteşem üçlü olucaz, sen annem ve ben..Babacım ben sizin meyvenizim =) anneciğimi hamiş bıraktığında ona çok iyi bak tamam mı? Ben tekme attığımda kulağını anneciğimin karnına daya, İyi dinlemek için annemin karnına bardak koyabilirsin mesela, iyi duy beni ki Çünkü tekme attığım zamanlar canım hambuş çekebilir, anneme bi iletiverirsin. =) tekme atmadığım zamanlar da annemin karnını dinle. Bazı şeyler aramızda kalabilir dimi =) sana sır veririm. Mesela annem karnından çok gıdıklanıyor ve kendini kasıyor. Rahatsız oluyorum, ama ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda? He, sorarım size? Ama nerden duyacaksınız, işiniz gücünüz kız mı oğlan mı diye düşünmek.. =) neyse son olarak sana 8 sene ilerisinden %100 kesin olacak olan bişey söylicem. Annem seni çok seviyo ve hep sevicek babacım. Hadi beni bekleyin canlarım baaayyyy.''
böyle yazdım. bi de cüzdan aldım, cüzdanı yırtılmıştı, artık atılcak hale gelmişti, o yüzden cüzdan aldım. bunları vericem, bakalım beğenicek mi
onun dışında bugüne kadar yaptıklarım: kırmızı kalp şeklinde kutu alıp içine seni seviyorum çünkü ile başlayan cümleler yazıp katlayıp koydum. içine kalpli jelibonlar koydum. her kağıdı açışında bi jelibon ağzına atmıştı, çok hoşuna gitmişti =)
bi de ben günlük tutarım neler yaşadığımız falan orada yazıyor, o günlükle duygularımı birleştirip kitap gibi bişey yazmıştım, onu dosyalayıp ona vermiştim. saatlerce okumuştu bitirene kadar, bitirdiğinde ağlıyordu, onda çok duygulanmıştı..
bi kere sevgililer günü karnesi yapmıştım, kağıdı karne şeklinde düzenleyip üzerine aldığı notları yazmıştım. şöyle:
Eki Görüntüle 409713
anahtarlık yaptırmıştım. üzerine adlarımızı ve çıkmaya başladığımız tarihi yazdırmıştım.
bi kere masal yazmıştım. bizim hayalimiz bi kızımız olursa onun adını masal koymak istiyoruz. ''masalımız'' isimli bi masal yazmıştım ben de.. yaşadıklarımızı bir varmış bir yokmuş şeklinde yazmıştım. tabii ilerde yaşayacaklarımızı da yazmıştım. son olarak da onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine gökten 3 elma düştü biri sedefe biri onura biri de masala diye bitirmiştim. ne zaman geceleri uyuyamasam arayıp bana masalımızı okuyor. bu hediye benim de işime yaradı yani =)
bi de bizim yıldönümümüz kışa denk geliyor, o zaman hediyemin yanına atkı örüyorum bazen. bi de ihtiyacı olduğu zamanlar tişört saat parfüm vs.. alıyorum.
neden ayrıldınız kii cnmmm :26:canım benim çok teşekkür ederim ama moralim öyle bozuk, öyle kötüyüm ki .. bugün ayrıldık ve gözlerim kan çanağı :'( tam 10 saattir ne sesini duydum ne de bi haberini aldım. nasıl dayanıcam bilmiyorum :''''(
slm cnm hosgeldınslmmmm
yorgunum, uykum var ama en çok sesini duyasım var
canım benim çok teşekkür ederim ama moralim öyle bozuk, öyle kötüyüm ki .. bugün ayrıldık ve gözlerim kan çanağı :'( tam 10 saattir ne sesini duydum ne de bi haberini aldım. nasıl dayanıcam bilmiyorum :''''(
selam kızlar , forumda bir konu aramak için arama kısmına bir kelime yazdım ve cıkan sonuclardan ilk bu topik ilgimi çekti aradığım şeyle uzaktan yakından alakası yok ama benim şuaralar en çok muzdarip olduğum konu ' Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :) ' bukadar mı beni anlatır bir cümle ....
şöyle okuyayım dedim nerde anacım 800 küsür sayfa martta açılmış olmasına rağmen, ne çok aynı duyguları paylaşan kişi vamış dedim bende kendi kendimi bunaltıyordum çevremde hiç yok çünkü.....
birlikte olduğum insan ilk aşkım! onu ilk tanıdığımda ilk vurulduğumda demek daha doğru 8 yıl önceydi şuan 23 yaşındayım oda benimle yaşıt vede bende onun ilk aşkıyım. o bana daha önceden vurulmus bir kaç ay öncesinden gizli gizli izliyormus beni neyse.... araya ayrılıklar girdi o staj için antalyaya gitti ben üniv uzaktan yürüttük bazen , bazende aileler yüzünden ayrılıklar yaşadık. en son bundan iki sene önce askere gideceği gün tamam bundan sonra ayrılık yok kimse ayıramaz bizi deyip tekrar başladık askere gitti on bes ay bekledim geldi 9 ay düzgün iş bulmasını bekledim, bir ay oldu iş buldu hala bekliyorum ömrüm onu beklemekle geçti anlayacagınız halada bekliyorum...
off ne dolmusum ya kimseyle konusamıyorum anlamıyorlarki halden yaşamayan bilmiyorki
yazayım en azından birazcık rahatlayım istedim
slm canımm evett gerçekten bizim gibi okadar cok kader arkadasımız var kiii..bu topiği acmadan önce bende çevremde olmadıgı ıcın tek başımayım diye üzülüp bunalıma giriyodumselam kızlar , forumda bir konu aramak için arama kısmına bir kelime yazdım ve cıkan sonuclardan ilk bu topik ilgimi çekti aradığım şeyle uzaktan yakından alakası yok ama benim şuaralar en çok muzdarip olduğum konu ' Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :) ' bukadar mı beni anlatır bir cümle ....
şöyle okuyayım dedim nerde anacım 800 küsür sayfa martta açılmış olmasına rağmen, ne çok aynı duyguları paylaşan kişi vamış dedim bende kendi kendimi bunaltıyordum çevremde hiç yok çünkü.....
birlikte olduğum insan ilk aşkım! onu ilk tanıdığımda ilk vurulduğumda demek daha doğru 8 yıl önceydi şuan 23 yaşındayım oda benimle yaşıt vede bende onun ilk aşkıyım. o bana daha önceden vurulmus bir kaç ay öncesinden gizli gizli izliyormus beni neyse.... araya ayrılıklar girdi o staj için antalyaya gitti ben üniv uzaktan yürüttük bazen , bazende aileler yüzünden ayrılıklar yaşadık. en son bundan iki sene önce askere gideceği gün tamam bundan sonra ayrılık yok kimse ayıramaz bizi deyip tekrar başladık askere gitti on bes ay bekledim geldi 9 ay düzgün iş bulmasını bekledim, bir ay oldu iş buldu hala bekliyorum ömrüm onu beklemekle geçti anlayacagınız halada bekliyorum...
off ne dolmusum ya kimseyle konusamıyorum anlamıyorlarki halden yaşamayan bilmiyorki
yazayım en azından birazcık rahatlayım istedim
hoşgeldin canımmöncelikle maşallah 8 senelik ilişkinize ne güzel askerliğini bitirip işe de girmiş, bizim durum daha vahim canım, daha okullar bile bitmedi , siz zor kısımları atlatmışsınız, maddi açıdan biraz rahatlayın sözünüz olur, sonra da devamı gelir zaten
hoşbulduk tatlım, askerdeyken gelince hemen evlenelim diye evliliği benim aklıma sokan oydu ama , bana maddiyat demiyorki şuan evlenmememizin nedeni maddiyat değilmi onbun hazır hissetmemesiymiş kendini
slm canımm evett gerçekten bizim gibi okadar cok kader arkadasımız var kiii..bu topiği acmadan önce bende çevremde olmadıgı ıcın tek başımayım diye üzülüp bunalıma giriyodumbu 800 küsür sayfalık konusmalarda yerine göre güldük,ağladık dert yandıkk..bu topik sayesinde yalnız olmadıgımı anladım gördüğü ilgidende hep cok mutlu oldumm herkese benı yalnız bırakmadıkları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum 8 yıl dile kolayy maşallah diyeyimm aradaki sevgi gerçekten güçlüymüşş benım sevgilimde askerden 3 ay oldu geleli iş buldu suanda ama geçici olarakk bankaya geçmeyi düşünüyo kpss düşünüyo yanı bizimde daha cooook yıllarımız var gibi duruyo..asıl sorumluluk askerden sonra başlıyo zatenn bide erkekler hayata atıldıklarından dolayıı evliliğe biraz daha mesafeli bakmaya başlıyolar..hepimiz sevdiklerimize kavuşuruz inşallahh..
askere gidip gelince hayatın gerçekleriyle karşılaşıp daha olgun düşünmeye başlıyor sanırım erkekler. o maddi ve manevi sorumluluğu şu an için kaldıramayacağını düşünüyordur belki canım. oturup adam akıllı konuşsanız bu konuyu, istememe ve kendini hazır hissetmemesinin gerekçeleriyle birlikte...
aynennn canımm benımkide konusunu hiç açmıyooo askerdeyken gelince hemen söz yaparız diyodu ama korkuyo evlilikten sanırımkonuşamıyorum ki açmıyor çünkü hiç bu konuyu o birşey demeyince bende sıkboğaz etmek istemiyorum böyle kendi kendimi yiyorum, annemein ve bababmın ne zaman gelecekler sorularına sürekli cevap vermekten bıktım aynı şekilde çevremedekilerin ve akrabalarımında....her gördüklerin yapmıyonuzmu artık nişan askerdende geldi nekadar zaman oldu bak ne bekliyonuz demelerinden....okuyorum ben diyorum halbuki açıköğretim yani ama tek bahanem bu , diyemiyorum ki benimki evliliğe hazır hissetmiyormus kendini henüz alamazmıs o sorumlulugu üstüne şuan
konuşamıyorum ki açmıyor çünkü hiç bu konuyu o birşey demeyince bende sıkboğaz etmek istemiyorum böyle kendi kendimi yiyorum, annemein ve bababmın ne zaman gelecekler sorularına sürekli cevap vermekten bıktım aynı şekilde çevremedekilerin ve akrabalarımında....her gördüklerin yapmıyonuzmu artık nişan askerdende geldi nekadar zaman oldu bak ne bekliyonuz demelerinden....okuyorum ben diyorum halbuki açıköğretim yani ama tek bahanem bu , diyemiyorum ki benimki evliliğe hazır hissetmiyormus kendini henüz alamazmıs o sorumlulugu üstüne şuan
aynennn canımm benımkide konusunu hiç açmıyooo askerdeyken gelince hemen söz yaparız diyodu ama korkuyo evlilikten sanırım
inşallah tatlım yaa bakalımm elbet bi zamanı vardır herşeyinncanım seninki daha çok maddi kaynaklı bence.. sevgilin kpssyle atansın o zaman evlilik konuşulur işte
semiramisçim sözleşmemizi tarayıcıdan geçirdim canım, bak şu.. bunu onur yazdı, ben de ona aynısını yazdım. onun el yazısıyla yazdığı bende duruyor, benim el yazımla yazdığım onda duruyor.
Eki Görüntüle 409963
canım eğer maddi olarak sıkıntısı yoksa kendini hazır hissetmesini ancak konuşarak halledebilirsiniz, sen ona çevrenden kaynaklanan sıkıntıları da anlat, gerçi çevre baskıları evliliğe sebep olamaz ama siz 8 senenizi vermişsiniz bu ilişkiye. bi zamandan sonra insan artık ilişkiyi yıpratıyor ve evlenme gerekliliği doğuyor gerçekten de...
benım ailemde tutucu canım izin vermezler ezandan sonra eve girmedim adam akıllı ben hemen merak ederler çünkü..ama sevgilinin buna anlayış göstermesi lazımm bende gebzeye 1 kez gittim 2 yıldır o da annem sayesınde o anneanneme göre daha anlayışlı..çalışıyo olsam sık sık giderdimm ama yalanlar uydurarakk malesefbende çalısıyorum oda çalısıyor bundan iki hafta öncesine kadar sadece haftada bir gün 5-6 saat görüşüyoruk çünkü farklı şehirlerde oturuyoruz, artık hafta tatillerimizde farklı çalışma saatlerimiz hiç uymuyor haftada sadece 3 saat görüşebileceğiz ya hiçmi koymaz insana ben okadar üzülüyorum ki görüşemiyeceğiz diye hızlandırmak istiyorum , berbaber vakit geçiremediğimizden okadar cok şikayetci sürekli tartısıyoruz özel zamanlarda birşeyler yapamıyoruz biryerlere gidemiyoruz diye ve şuçlu benim ben kalamıyorum ailem izin vermiyor hiçbiryerde kalmama eve geç gidemiyorum görüşmemiz için çaba sarf etmeyen ben oluyorum onun yanında olmuyorum ....en çokta bunlar beni yoruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?