Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ay canım çok güzell maşallah biz de böyle değil de, her aklımıza geldiğinde gelecekte yapmak istediğimiz veya o an yapmak isteyip yapamadığımız birşeyi kağıda yazıp söz veriyoruz,o kağıtları da sevgilim saklıyor
"birlikte her yıl dönümümüzde ortaköy'e (ilk kutladığımız yere) gideceğiz, çocuklarımız olduktan sonra da, torunlarımız olduktan sonra da...:)"
"Fenerbahçe şampiyon olunca seni kadıköy'e götüreceğim, ben eğlenemesem de sabaha kadar eğlenmeni izleyeceğim"(bunu sevgilim yazdı tabi)
Bu tarz şeyler ve altında da imzalarımız var, sizin imzaları da görünce çok tanıdık geldi canım
Ama tabi bizimkiler imkanlar dahilinde olacak şeyler, sizinki daha bi hoşmuş.

oo süper o zaman kuzum, hep birlikte cici şeyler alalım babacıklarımızaa:13:

iyi düşünmüşsün canım, hem rahat hem spor hem de şık bir seçim olmuş, ben bile heyecanlandım sizin adınıza yaa

hosgeldin güzelimm bu babalar günü fikrini bende tuttum hem bende üzülmemiş olucam herkes babasına hediyeler alırkenn bende aşkıma aldımm dicemm bebegımın babasına aldım dicemm hıhh

hoşbulduk canımm. evet ya çok güzel oldu, neler alacağımızı da buradan konuşuruz

oo süper o zaman kuzum, hep birlikte cici şeyler alalım babacıklarımızaa:13:

iyi düşünmüşsün canım, hem rahat hem spor hem de şık bir seçim olmuş, ben bile heyecanlandım sizin adınıza yaa
evet yaa bebek patikleri hem ilgimi çekerdii Hayal 'e alayım bitanee patikk evet günlerdir düşünüyodum ama zaten makyaj yapıcam saçlarımı yapıcam giyimde süslü olursa düğüne gider gibi bi imaj yaratabilirim diye düşündümm

evet canım, çok da abartı olursa abes durabilirdi, en iyisini yapmışsın yarın nerelere gideceksiniz, neler yapacaksınız, ne kadar süre birlikte olabileceksiniz belli mi

evet canım, çok da abartı olursa abes durabilirdi, en iyisini yapmışsın yarın nerelere gideceksiniz, neler yapacaksınız, ne kadar süre birlikte olabileceksiniz belli mi
yemek falan yeriz cafede otururuz el ele dolaşırız belki sinemaya giderizz tam karar vermedık ama böyle geçer diye düşünüyorum valla 1 bucuk gibi burda olacak önceki gelişlerinde 7-8 arası gidiyodu genelde yine öyle olur sanırımm yani 7 saat falan birlikte olucaz ama su gibi geçecek..keske kalma ihtimali olsaydıı iki gün bulussaydıkk

evet hem ben hayal adına babasına nasıl mektup yazıcam onu anlayamadım inşallah dalga geçmez ve bu yazdıklarımı okumazz işin sürprizi kaçar sonraa :13:

evet okumazlar inşallah yoksa süprizleri kaçar, yok ya dalga geçmez canım, hafif çocuksu bir fikir gelebilir bazılarına ama bence çok tatlıı ben sevgilime sadece "babacım bunu ben doğana kadar saklar mısın" yazdığımda bile cebinden ayırmıyordu, bebiş giyemeden kirlenmiş patiğimiz mektup çok daha hoşlarına gider. sedef'in yazdığı tarzda birşey düşünüyorum ben canım, mektupları da yazdıktan sonra birbirimize de yazalım fikir olur

olsun canım, az ama öz bir buluşma olsun dolu dolu yaşayın inşallah, çok kıymetli olur o saatler

gerçi benım sevgiliminde içinde bi çocuksuluk varr önceden camda konusurken bebek gibi dudaklarını büküyodu ben kızıncaa evet mektup güzel olurr önce patikleri alayımdaa pembe pembee

gerçi benım sevgiliminde içinde bi çocuksuluk varr önceden camda konusurken bebek gibi dudaklarını büküyodu ben kızıncaa evet mektup güzel olurr önce patikleri alayımdaa pembe pembee

o zaman kesin beğenir kuzum, özellikle de patikleri, benim aldığım ilk patik de pembişti, ayy heyecanlandım bak şimdi. tepkilerini merak ediyorum

semiramis
bi gece kalma imkanı yok mu peki ?
daha iyi olurdu bol bol hasret giderirdiniz 3 ay görmemek :44: ben en uzun 3 hafta görmemiştim buluşunca ayrılmak istemedim
seni düşünemiyorum

Son düzenleme:
semiramis
bi gece kalma imkanı yok mu peki ?
daha iyi olurdu bol bol hasret giderirdiniz 3 ay görmemek :44: ben en uzun 3 hafta görmemiştim bulunca ayrılmak istemedim
seni düşünemiyorum
yok canım ya çalışıyo o yüzden kalamazz evett doyamıcaz birbirimize ama napalımm

canım benim çok teşekkür ederim ama moralim öyle bozuk, öyle kötüyüm ki .. bugün ayrıldık ve gözlerim kan çanağı :'( tam 10 saattir ne sesini duydum ne de bi haberini aldım. nasıl dayanıcam bilmiyorum :''''(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…