- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #8.041
semiramisçim sözleşmemizi tarayıcıdan geçirdim canım, bak şu.. bunu onur yazdı, ben de ona aynısını yazdım. onun el yazısıyla yazdığı bende duruyor, benim el yazımla yazdığım onda duruyor.
Eki Görüntüle 409963
oo süper o zaman kuzum, hep birlikte cici şeyler alalım babacıklarımızaaaa babalar gününde hediye almak banada güzel fikir olduuu ay inşallah okumaz bu topiğiiizaten hediye alabileceğim kimse yok onun dışındaa o benım herşeyim ailem sevdiğim arkadasm bebegımın babası haziranın ilk pazarı mı az kalmışşş yupiiii :118:
iyi düşünmüşsün canım, hem rahat hem spor hem de şık bir seçim olmuş, ben bile heyecanlandım sizin adınıza yaacok tatlısınız yaa nazar değdiricem diye korkuyorummbuarada aşkım yarın geliyooo patron yarın izin vermişşş çooooooooook heyecanlıyımmm bulusmada ne giyeceğime karar verdımmm rahat spor olucam kot pantolon beyaz sandalet beyaz tişört giyicemm zaten makyaj falan olucak saçlarımı fönlücem abartıya gerek yok giyimde diye düşündümm
hosgeldin güzelimmbu babalar günü fikrini bende tuttum hem bende üzülmemiş olucam herkes babasına hediyeler alırkenn bende aşkıma aldımm dicemm bebegımın babasına aldım dicemm hıhh
evet yaa bebek patikleri hem ilgimi çekerdii Hayal 'e alayım bitanee patikkoo süper o zaman kuzum, hep birlikte cici şeyler alalım babacıklarımızaa:13:
iyi düşünmüşsün canım, hem rahat hem spor hem de şık bir seçim olmuş, ben bile heyecanlandım sizin adınıza yaa
evet hem ben hayal adına babasına nasıl mektup yazıcam onu anlayamadım inşallah dalga geçmez ve bu yazdıklarımı okumazz işin sürprizi kaçar sonraa :13:hoşbulduk canımm. evet ya çok güzel oldu, neler alacağımızı da buradan konuşuruz
evet yaa bebek patikleri hem ilgimi çekerdii Hayal 'e alayım bitanee patikkevet günlerdir düşünüyodum ama zaten makyaj yapıcam saçlarımı yapıcam giyimde süslü olursa düğüne gider gibi bi imaj yaratabilirim diye düşündümm
yemek falan yeriz cafede otururuz el ele dolaşırız belki sinemaya giderizz tam karar vermedık ama böyle geçer diye düşünüyorumevet canım, çok da abartı olursa abes durabilirdi, en iyisini yapmışsınyarın nerelere gideceksiniz, neler yapacaksınız, ne kadar süre birlikte olabileceksiniz belli mi
evet hem ben hayal adına babasına nasıl mektup yazıcam onu anlayamadım inşallah dalga geçmez ve bu yazdıklarımı okumazz işin sürprizi kaçar sonraa :13:
yemek falan yeriz cafede otururuz el ele dolaşırız belki sinemaya giderizz tam karar vermedık ama böyle geçer diye düşünüyorumvalla 1 bucuk gibi burda olacak önceki gelişlerinde 7-8 arası gidiyodu genelde yine öyle olur sanırımm yani 7 saat falan birlikte olucaz ama su gibi geçecek..keske kalma ihtimali olsaydıı iki gün bulussaydıkk
gerçi benım sevgiliminde içinde bi çocuksuluk varr önceden camda konusurken bebek gibi dudaklarını büküyodu ben kızıncaaevet okumazlar inşallah yoksa süprizleri kaçar, yok ya dalga geçmez canım, hafif çocuksu bir fikir gelebilir bazılarına ama bence çok tatlıı ben sevgilime sadece "babacım bunu ben doğana kadar saklar mısın" yazdığımda bile cebinden ayırmıyordu, bebiş giyemeden kirlenmiş patiğimiz mektup çok daha hoşlarına gider. sedef'in yazdığı tarzda birşey düşünüyorum ben canım, mektupları da yazdıktan sonra birbirimize de yazalım fikir olur
hemde nasıll saat geçmesin diyee dua ediyodum heppolsun canım, az ama öz bir buluşma olsun dolu dolu yaşayın inşallah, çok kıymetli olur o saatler
ayyyyyyyyy sonuncuya bayıldımmmmmmmmmmmçok tatlı değiller mii
Eki Görüntüle 410223
Eki Görüntüle 410224
özellikle de bu
Eki Görüntüle 410226
gerçi benım sevgiliminde içinde bi çocuksuluk varr önceden camda konusurken bebek gibi dudaklarını büküyodu ben kızıncaaevet mektup güzel olurr önce patikleri alayımdaa pembe pembee
aynen canımm bnde merak edıyorummo zaman kesin beğenir kuzum, özellikle de patikleri, benim aldığım ilk patik de pembişti, ayy heyecanlandım bak şimdi. tepkilerini merak ediyorum
yok canım ya çalışıyo o yüzden kalamazz evett doyamıcaz birbirimize ama napalımmsemiramis
bi gece kalma imkanı yok mu peki ?
daha iyi olurdu bol bol hasret giderirdiniz 3 ay görmemek :44: ben en uzun 3 hafta görmemiştim bulunca ayrılmak istemedim
seni düşünemiyorum
yok canım ya çalışıyo o yüzden kalamazz evett doyamıcaz birbirimize ama napalımm
aynen bol bol sarılıcammm onaao zaman en güzel şekilde geçirin saatlerinizi
böyle dolu dolu olsun
yanyanayken öyle oluyo canım yaa olsun napalım şimdilik bununla idare ediver, sözlenince çanta gibi taşırsın onu da hep yanında, ben öyle yapmayı planlıyorum
canım benimkinin de doğumgünü 13 mayıs. hediyesini hazırladım bile. minik bi bebiş ayakkabısı aldım. bi de not yazdım, şöyle:
''Babişim bu papişleri ben gelene kadar saklar mısın? Bekle bekle, az kaldı gelmeme, sen bugün 22 yaşına girdin, 8 yıl sonra bana kavuşacaksın. Şarkıların 3 ü bir arada muhteşem bir ahenk oluyor. Biz de muhteşem üçlü olucaz, sen annem ve ben..Babacım ben sizin meyvenizim =) anneciğimi hamiş bıraktığında ona çok iyi bak tamam mı? Ben tekme attığımda kulağını anneciğimin karnına daya, İyi dinlemek için annemin karnına bardak koyabilirsin mesela, iyi duy beni ki Çünkü tekme attığım zamanlar canım hambuş çekebilir, anneme bi iletiverirsin. =) tekme atmadığım zamanlar da annemin karnını dinle. Bazı şeyler aramızda kalabilir dimi =) sana sır veririm. Mesela annem karnından çok gıdıklanıyor ve kendini kasıyor. Rahatsız oluyorum, ama ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda? He, sorarım size? Ama nerden duyacaksınız, işiniz gücünüz kız mı oğlan mı diye düşünmek.. =) neyse son olarak sana 8 sene ilerisinden %100 kesin olacak olan bişey söylicem. Annem seni çok seviyo ve hep sevicek babacım. Hadi beni bekleyin canlarım baaayyyy.''
böyle yazdım. bi de cüzdan aldım, cüzdanı yırtılmıştı, artık atılcak hale gelmişti, o yüzden cüzdan aldım. bunları vericem, bakalım beğenicek mi
onun dışında bugüne kadar yaptıklarım: kırmızı kalp şeklinde kutu alıp içine seni seviyorum çünkü ile başlayan cümleler yazıp katlayıp koydum. içine kalpli jelibonlar koydum. her kağıdı açışında bi jelibon ağzına atmıştı, çok hoşuna gitmişti =)
bi de ben günlük tutarım neler yaşadığımız falan orada yazıyor, o günlükle duygularımı birleştirip kitap gibi bişey yazmıştım, onu dosyalayıp ona vermiştim. saatlerce okumuştu bitirene kadar, bitirdiğinde ağlıyordu, onda çok duygulanmıştı..
bi kere sevgililer günü karnesi yapmıştım, kağıdı karne şeklinde düzenleyip üzerine aldığı notları yazmıştım. şöyle:
Eki Görüntüle 409713
anahtarlık yaptırmıştım. üzerine adlarımızı ve çıkmaya başladığımız tarihi yazdırmıştım.
bi kere masal yazmıştım. bizim hayalimiz bi kızımız olursa onun adını masal koymak istiyoruz. ''masalımız'' isimli bi masal yazmıştım ben de.. yaşadıklarımızı bir varmış bir yokmuş şeklinde yazmıştım. tabii ilerde yaşayacaklarımızı da yazmıştım. son olarak da onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine gökten 3 elma düştü biri sedefe biri onura biri de masala diye bitirmiştim. ne zaman geceleri uyuyamasam arayıp bana masalımızı okuyor. bu hediye benim de işime yaradı yani =)
bi de bizim yıldönümümüz kışa denk geliyor, o zaman hediyemin yanına atkı örüyorum bazen. bi de ihtiyacı olduğu zamanlar tişört saat parfüm vs.. alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?