Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

olur tabii tatlım, zaten biz de sizin gibiyiz böyle çocuklar gibiyiz, öyle olmasak ben de bebek ayakkabısı almazdım. ama bak siz de öyle olduğunuzdan babalar gününü kutlaman hiç de abes olmaz. hatta bu bana da fikir oldu. aslında ben de babalar gününde hediye alabilirim. üstelik bizim başka yönden de uyuyo, babam yok ama onurun babammış gibi üzerimde hakkı çok fazladır. babalar günü haziranın ilk pazarı mıydı :26:

olur tabii tatlım, zaten biz de sizin gibiyiz böyle çocuklar gibiyiz, öyle olmasak ben de bebek ayakkabısı almazdım. ama bak siz de öyle olduğunuzdan babalar gününü kutlaman hiç de abes olmaz. hatta bu bana da fikir oldu. aslında ben de babalar gününde hediye alabilirim. üstelik bizim başka yönden de uyuyo, babam yok ama onurun babammış gibi üzerimde hakkı çok fazladır. babalar günü haziranın ilk pazarı mıydı :26:

semiramisçim sözleşmemizi tarayıcıdan geçirdim canım, bak şu.. bunu onur yazdı, ben de ona aynısını yazdım. onun el yazısıyla yazdığı bende duruyor, benim el yazımla yazdığım onda duruyor.

onun için günlük tutup okutma cuzdan atkı parfüm saat vs hariç diğerlerini yapsam bebek patisi yada karne falan benımkı dalga geçer güler herhalde,ne zaman büyüceksin der bana kesın

onun için günlük tutup okutma cuzdan atkı parfüm saat vs hariç diğerlerini yapsam bebek patisi yada karne falan benımkı dalga geçer güler herhalde,ne zaman büyüceksin der bana kesın

hahah herkesin düşüncesi farklı tabii ki.. benimki beni sürekli çocuğu gibi düşünüp öyle görüyor, bunlar ona çocukça bile gelmiyor. onun bana yaptıkları daha da çocukça, sanki çocuğuna süprizler yapıyo gibi

6 senelik ilşkimz var, ben 21 erkek arkadaşım 23 yaşında, kısa dönem askere gtti ve haftaya gelicek, benm okulum war, ewlilik için 3-4 yıl weryorum bize :)) kızlar süpersnz ya hepnzn gönlüne göre olsunnn

6 senelik ilşkimz var, ben 21 erkek arkadaşım 23 yaşında, kısa dönem askere gtti ve haftaya gelicek, benm okulum war, ewlilik için 3-4 yıl weryorum bize :)) kızlar süpersnz ya hepnzn gönlüne göre olsunnn

amin canım, mutluluklar dilerim. erkek arkadaşın ne güzel askerden de geliyomuş, onun okul engeli de yok anladığım kadarıyla, o zaman işiniz daha kolay

aa babalar gününde hediye almak banada güzel fikir olduuu ay inşallah okumaz bu topiğiii zaten hediye alabileceğim kimse yok onun dışındaa o benım herşeyim ailem sevdiğim arkadasm bebegımın babası haziranın ilk pazarı mı az kalmışşş yupiiii :118:

cok tatlısınız yaa nazar değdiricem diye korkuyorumm buarada aşkım yarın geliyooo patron yarın izin vermişşş çooooooooook heyecanlıyımmm bulusmada ne giyeceğime karar verdımmm rahat spor olucam kot pantolon beyaz sandalet beyaz tişört giyicemm zaten makyaj falan olucak saçlarımı fönlücem abartıya gerek yok giyimde diye düşündümm

aslında seçimin hoş
sadece ben sandalet yerine topuklu giyerdim
hoşuma gidiyor o yüzden

ay evet kuzum sizin için daha bir anlamlı olurr. Bence de yapalım o zaman
Aslında ben sevgilimin fikrini çalmak istiyorum, baba-oğul aynı kıyafeti giyince çook tatlı geliyor gözüme bir de oğlumuz veya kızımız ağzından güzeel bir mektup yazarım süper olur. sen de bu tarz birşey yapabilirsin istersen kuzum.
Bu arada babalar günü haziran ayının 3. pazarıymış

hosgeldin güzelimm bu babalar günü fikrini bende tuttum hem bende üzülmemiş olucam herkes babasına hediyeler alırkenn bende aşkıma aldımm dicemm bebegımın babasına aldım dicemm hıhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…