- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #8.021
olur tabii tatlım, zaten biz de sizin gibiyiz böyle çocuklar gibiyiz, öyle olmasak ben de bebek ayakkabısı almazdım. ama bak siz de öyle olduğunuzdan babalar gününü kutlaman hiç de abes olmaz. hatta bu bana da fikir oldu. aslında ben de babalar gününde hediye alabilirim. üstelik bizim başka yönden de uyuyo, babam yok ama onurun babammış gibi üzerimde hakkı çok fazladır. babalar günü haziranın ilk pazarı mıydı :26:ay canım ne güzel hediyelerr
Şu bebek ayakkabısının aynısını ben yapmıştım, Ama sadece "babacım ben gelene kadar bunu saklar mısın?" yazmıştım. Senin yazdıkların da çok tatlı ya, ileriki hediyelerim için 2. bebek kıyafeti hediyemde çalabilirim kuzum
Benimkinin doğum günü 10 ağustos'ta ama şimdiden yaşadıklarımızı günlük tutmaya başladım, duygu ve düşüncelerimle tabiionunla birlikte o ara ihtiyacı olan birşeyi de alırım, öyle veririm diye düşünüyorum ama bakalım..
Bir de ben babalar gününde de hediye alsam mı diye düşünüyorum. Olur mu ki:26:
Gerçi şöyle bir ayrıntı var, biz bazen birbirimize çocuklarımızın ağzından konuşuyoruzmesela o oğlumuzun ağzından "annecim babamın karnı acıkmış, hadi 3ümüz birlikte sofrayı hazırlayalım" yazıyor. Ben de kızımızın ağzından "babacımm çok korktum, aranızda yatabilir miyim " falan yazıyorum. Bu konuşmalardan dolayı artık kızımız ve oğlumuz var gibi konuşmaya başladık , ama çok tatlı oluyor ya,Rabbim o minikleri nasip etsin inşallah hepimizee Bir de geçen ay 2 tişört almıştı, biri benim için, diğeri de bana aldığının aynısının minicik olanı, kızımız için gerçi anneler günü hediyesi değildi ama "annelik" faktörü vardı sonuçta, o yüzden babalar gününde hediye almam saçma olmaz dimi :26:
olur tabii tatlım, zaten biz de sizin gibiyiz böyle çocuklar gibiyiz, öyle olmasak ben de bebek ayakkabısı almazdım. ama bak siz de öyle olduğunuzdan babalar gününü kutlaman hiç de abes olmaz. hatta bu bana da fikir oldu. aslında ben de babalar gününde hediye alabilirim. üstelik bizim başka yönden de uyuyo, babam yok ama onurun babammış gibi üzerimde hakkı çok fazladır. babalar günü haziranın ilk pazarı mıydı :26:ay canım ne güzel hediyelerr
Şu bebek ayakkabısının aynısını ben yapmıştım, Ama sadece "babacım ben gelene kadar bunu saklar mısın?" yazmıştım. Senin yazdıkların da çok tatlı ya, ileriki hediyelerim için 2. bebek kıyafeti hediyemde çalabilirim kuzum
Benimkinin doğum günü 10 ağustos'ta ama şimdiden yaşadıklarımızı günlük tutmaya başladım, duygu ve düşüncelerimle tabiionunla birlikte o ara ihtiyacı olan birşeyi de alırım, öyle veririm diye düşünüyorum ama bakalım..
Bir de ben babalar gününde de hediye alsam mı diye düşünüyorum. Olur mu ki:26:
Gerçi şöyle bir ayrıntı var, biz bazen birbirimize çocuklarımızın ağzından konuşuyoruzmesela o oğlumuzun ağzından "annecim babamın karnı acıkmış, hadi 3ümüz birlikte sofrayı hazırlayalım" yazıyor. Ben de kızımızın ağzından "babacımm çok korktum, aranızda yatabilir miyim " falan yazıyorum. Bu konuşmalardan dolayı artık kızımız ve oğlumuz var gibi konuşmaya başladık , ama çok tatlı oluyor ya,Rabbim o minikleri nasip etsin inşallah hepimizee Bir de geçen ay 2 tişört almıştı, biri benim için, diğeri de bana aldığının aynısının minicik olanı, kızımız için gerçi anneler günü hediyesi değildi ama "annelik" faktörü vardı sonuçta, o yüzden babalar gününde hediye almam saçma olmaz dimi :26:
yanyanayken öyle oluyo canım yaa olsun napalım şimdilik bununla idare ediver, sözlenince çanta gibi taşırsın onu da hep yanında, ben öyle yapmayı planlıyorum
canım benimkinin de doğumgünü 13 mayıs. hediyesini hazırladım bile. minik bi bebiş ayakkabısı aldım. bi de not yazdım, şöyle:
''Babişim bu papişleri ben gelene kadar saklar mısın? Bekle bekle, az kaldı gelmeme, sen bugün 22 yaşına girdin, 8 yıl sonra bana kavuşacaksın. Şarkıların 3 ü bir arada muhteşem bir ahenk oluyor. Biz de muhteşem üçlü olucaz, sen annem ve ben..Babacım ben sizin meyvenizim =) anneciğimi hamiş bıraktığında ona çok iyi bak tamam mı? Ben tekme attığımda kulağını anneciğimin karnına daya, İyi dinlemek için annemin karnına bardak koyabilirsin mesela, iyi duy beni ki Çünkü tekme attığım zamanlar canım hambuş çekebilir, anneme bi iletiverirsin. =) tekme atmadığım zamanlar da annemin karnını dinle. Bazı şeyler aramızda kalabilir dimi =) sana sır veririm. Mesela annem karnından çok gıdıklanıyor ve kendini kasıyor. Rahatsız oluyorum, ama ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda? He, sorarım size? Ama nerden duyacaksınız, işiniz gücünüz kız mı oğlan mı diye düşünmek.. =) neyse son olarak sana 8 sene ilerisinden %100 kesin olacak olan bişey söylicem. Annem seni çok seviyo ve hep sevicek babacım. Hadi beni bekleyin canlarım baaayyyy.''
böyle yazdım. bi de cüzdan aldım, cüzdanı yırtılmıştı, artık atılcak hale gelmişti, o yüzden cüzdan aldım. bunları vericem, bakalım beğenicek mi
onun dışında bugüne kadar yaptıklarım: kırmızı kalp şeklinde kutu alıp içine seni seviyorum çünkü ile başlayan cümleler yazıp katlayıp koydum. içine kalpli jelibonlar koydum. her kağıdı açışında bi jelibon ağzına atmıştı, çok hoşuna gitmişti =)
bi de ben günlük tutarım neler yaşadığımız falan orada yazıyor, o günlükle duygularımı birleştirip kitap gibi bişey yazmıştım, onu dosyalayıp ona vermiştim. saatlerce okumuştu bitirene kadar, bitirdiğinde ağlıyordu, onda çok duygulanmıştı..
bi kere sevgililer günü karnesi yapmıştım, kağıdı karne şeklinde düzenleyip üzerine aldığı notları yazmıştım. şöyle:
Eki Görüntüle 409713
anahtarlık yaptırmıştım. üzerine adlarımızı ve çıkmaya başladığımız tarihi yazdırmıştım.
bi kere masal yazmıştım. bizim hayalimiz bi kızımız olursa onun adını masal koymak istiyoruz. ''masalımız'' isimli bi masal yazmıştım ben de.. yaşadıklarımızı bir varmış bir yokmuş şeklinde yazmıştım. tabii ilerde yaşayacaklarımızı da yazmıştım. son olarak da onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine gökten 3 elma düştü biri sedefe biri onura biri de masala diye bitirmiştim. ne zaman geceleri uyuyamasam arayıp bana masalımızı okuyor. bu hediye benim de işime yaradı yani =)
bi de bizim yıldönümümüz kışa denk geliyor, o zaman hediyemin yanına atkı örüyorum bazen. bi de ihtiyacı olduğu zamanlar tişört saat parfüm vs.. alıyorum.
onun için günlük tutup okutma cuzdan atkı parfüm saat vs hariç diğerlerini yapsam bebek patisi yada karne falan benımkı dalga geçer güler herhalde,ne zaman büyüceksin der bana kesın
6 senelik ilşkimz var, ben 21 erkek arkadaşım 23 yaşında, kısa dönem askere gtti ve haftaya gelicek, benm okulum war, ewlilik için 3-4 yıl weryorum bize :)) kızlar süpersnz ya hepnzn gönlüne göre olsunnn
aa babalar gününde hediye almak banada güzel fikir olduuu ay inşallah okumaz bu topiğiiiolur tabii tatlım, zaten biz de sizin gibiyiz böyle çocuklar gibiyiz, öyle olmasak ben de bebek ayakkabısı almazdım. ama bak siz de öyle olduğunuzdan babalar gününü kutlaman hiç de abes olmaz. hatta bu bana da fikir oldu. aslında ben de babalar gününde hediye alabilirim. üstelik bizim başka yönden de uyuyo, babam yok ama onurun babammış gibi üzerimde hakkı çok fazladır. babalar günü haziranın ilk pazarı mıydı :26:
cok tatlısınız yaa nazar değdiricem diye korkuyorummsemiramisçim sözleşmemizi tarayıcıdan geçirdim canım, bak şu.. bunu onur yazdı, ben de ona aynısını yazdım. onun el yazısıyla yazdığı bende duruyor, benim el yazımla yazdığım onda duruyor.
Eki Görüntüle 409963
cok tatlısınız yaa nazar değdiricem diye korkuyorummbuarada aşkım yarın geliyooo patron yarın izin vermişşş çooooooooook heyecanlıyımmm bulusmada ne giyeceğime karar verdımmm rahat spor olucam kot pantolon beyaz sandalet beyaz tişört giyicemm zaten makyaj falan olucak saçlarımı fönlücem abartıya gerek yok giyimde diye düşündümm
sandaletlerım topuklu kuzummm düz giymem zatenn boyu uzun sevgiliminaslında seçimin hoş
sadece ben sandalet yerine topuklu giyerdim
hoşuma gidiyor o yüzden
sandaletlerım topuklu kuzummm düz giymem zatenn boyu uzun sevgilimin
sağol canım evet güzel olduu günlük ve spor bi şıklık yakaladım ay ama cok heyecan var bende bu gece nasıl uyurum bilmem :122:o zaman tamamdır canım
sade ve şık bi görüntün olur süper
sağol canım evet güzel olduu günlük ve spor bi şıklık yakaladım ay ama cok heyecan var bende bu gece nasıl uyurum bilmem :122:
en son askerden geldiğinden beri gelememişti maddi sorunlardan 3 ay falan olmuşşişte orası zor olur
en son ne zaman görüştünüz ?
slm cnm iyiyim heyecanlıyım mutluyum sen nasılsınnSelam kızlar nasılsınız??
olur tabii tatlım, zaten biz de sizin gibiyiz böyle çocuklar gibiyiz, öyle olmasak ben de bebek ayakkabısı almazdım. ama bak siz de öyle olduğunuzdan babalar gününü kutlaman hiç de abes olmaz. hatta bu bana da fikir oldu. aslında ben de babalar gününde hediye alabilirim. üstelik bizim başka yönden de uyuyo, babam yok ama onurun babammış gibi üzerimde hakkı çok fazladır. babalar günü haziranın ilk pazarı mıydı :26:
hosgeldin güzelimmay evet kuzum sizin için daha bir anlamlı olurr. Bence de yapalım o zaman
Aslında ben sevgilimin fikrini çalmak istiyorum, baba-oğul aynı kıyafeti giyince çook tatlı geliyor gözümebir de oğlumuz veya kızımız ağzından güzeel bir mektup yazarım süper olur . sen de bu tarz birşey yapabilirsin istersen kuzum.
Bu arada babalar günü haziran ayının 3. pazarıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?