Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canım öyle düşünme,olur böyle şeyler ilişkilerde, insan yıllar geçtikçe daha çok deneyim kazanıp olgunlaşıyor, ileride kavgaların dozu da azalır

Şunu anladım ki canım ilerde çocuklar etkilenmesin ailelerimize yansımasın diye kavgaları sineye çekip çabuk barışmak zorunda kalcaz.. Bende olduğu gibi "pikniğe gelmişiz günümüz mahfolmasın" diye barışıp hemen unutmak zorunda kalcaz

kötü düşünme canım ya, ileride aramızdaki tüm sorunları, tüm meseleleri halletmiş şekilde evlenmiş oluruz ve böyle şeyler yaşamayız inşallah.
Siz neden kavga etmiştiniz ki

aynen kuzum bizim için gerçekten iyi fikir oldu dimi? onlar bizim babacıklarımız, herşeyimizzz

kötü düşünme canım ya, ileride aramızdaki tüm sorunları, tüm meseleleri halletmiş şekilde evlenmiş oluruz ve böyle şeyler yaşamayız inşallah.
Siz neden kavga etmiştiniz ki

Ya piknik yapalım diye ben ansızın karar değiştirdim canım elimizde ne mangal vardı ne yiyecek bir şey hiçbir şey yoktu yani, ama herkes mangal yapıyodu canım çekti dedim ben buraya yakın kesin mangal satan et satan yerler vardır diye.. Sonra harbiden varmış mangalı gördüm aaaa alalım mangal yapalım izgara maşa kömür her şey satılıyor burda süper filan dedim benimki ne gerek var çok masraf geri nasıl götürcez bana mangal yapalım dememiştin filan dedi öyle öyle büyüdü kavga ettik (ama benim aklımda hep mangal, piknik fikri vardı zaten o bunu bir türlü anlamadı) bizim piknikten kastımız çekirdek çitleyip çimde oturmaktı ama benim aklımda hep mangal da yapsak yaaa fikri geçiyordu işte.. Kötü kavga ettik benim kalbimde aritma var rahatsızladım ben orda ağlamaktan

ayy canım çok sevindim yaa, oo yarın büyük gün bence de iyi düşünmüşsün rahat ol yaa, beyaz da iyi karar, ben çok severim beyazı, saflık masumluk temizlik. hem sana da yakışır beyaz saç rengin de koyu zaten.

aman canım dikkat et kendine ya, aranızda bir anlaşmazlık olmuş. böyle küçük şeyler yüzünden üzmeyin birbirinizi...

ben de baba oğul kıyafet düşündüm tatlım ama bizim burada bulabilir miyim bilmiyorum :26: neyse daha varmış, araştırmalara başlamak lazım

ben de baba oğul kıyafet düşündüm tatlım ama bizim burada bulabilir miyim bilmiyorum :26: neyse daha varmış, araştırmalara başlamak lazım

evet canım var 1 aydan fazla. ben gap'tan almayı düşünüyorum uygun fiyata bulabilirsem,orada oluyor genelde kuzum,tişörtleri genelde tek tip çünkü, başka nerede olur ben de bulamadım. el birliğiyle birşeyler alacağız artık babacıklarımıza

canım inanır mısın biz de önce sizin yaptığınız gibi bişey yapmıştık. o da ayrı bi liste tabii.. ama evet imkan istiyo, evli olunca yapılabilcek şeyler bi de.. onlar olmayınca da bazen üzülüyosun, o yüzden biz de böyle bişey düşündük. ama diğer yaptığımız listeye de arada sırada ekliyoruz bişeyler, hangimizin aklına gelirse o yazıyo. bizde de öyle şuraya buraya gidicez falan var. inşallah onları da gerçekleştiririz bi gün

gerçi benım sevgiliminde içinde bi çocuksuluk varr önceden camda konusurken bebek gibi dudaklarını büküyodu ben kızıncaa evet mektup güzel olurr önce patikleri alayımdaa pembe pembee

ya bence her erkeğin içinde çocuksu bi hal vardır. sadece onu her zaman ortaya çıkarmazlar. ama tatlı tatlı naz yaptıkları hallerini düşünsenize

canım bu kadar olur ya evet haklısın,sizinki yapılabilecek şeyler olduğu için çok daha mantıklıymış.
ben de bazen yazarken korkuyorum kuzum ya olmazsa diye ama bunlar hayallerimiz sonuçta,dua niyetiyle yazalım da olsun inşallah
hatta biz bi kaç keresinde abartıp tarih vermiştik 20.10.2017'de şunu yapcaz 12.08.2019'da şuraya gitcez falan gibi Allah ömür,sağlık,mutluluk,birliktelik verir de tüm hayallerimiz gerçekleşir inşallah

haydaaaaa, noldu ki canım, nerden çıktı bu ayrılık? üzülme, anlat dök içini burda sana yardımcı olmaya çalışalım, çözüm bulalım

bana da sevgilim böyle bişiler yapmıştı yeminim başlığı altında verdiği sözler falan yazıyordu bir site yapmıştı ikimize ve aşkımızı anlatan orda duruyordu yemini kocaman

ne güzel şeyler yapmış canım, site dedin de bana da biri site yapmıştı, (onur değil) o biri dediğim sevgilim olmadı hiç, o beni seviyodu sadece, ama o kadar emek, duygu, düşünce karşısında insan bi garip oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…