- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #8.121
aa cok değişikkk barbie bebek gbi ama cok tuhaf gerçektenn :26:kızlar sunun tipe bakın yaaa
kızlar sunun tipe bakın yaaa
canım öyle düşünme,olur böyle şeyler ilişkilerde, insan yıllar geçtikçe daha çok deneyim kazanıp olgunlaşıyor, ileride kavgaların dozu da azalır
Şunu anladım ki canım ilerde çocuklar etkilenmesin ailelerimize yansımasın diye kavgaları sineye çekip çabuk barışmak zorunda kalcaz.. Bende olduğu gibi "pikniğe gelmişiz günümüz mahfolmasın" diye barışıp hemen unutmak zorunda kalcaz
gerçek mi ki bu
bir de barbie'nin yaşayan hali diye birşey vardı, o sandım bi an
aa babalar gününde hediye almak banada güzel fikir olduuu ay inşallah okumaz bu topiğiiizaten hediye alabileceğim kimse yok onun dışındaa o benım herşeyim ailem sevdiğim arkadasm bebegımın babası haziranın ilk pazarı mı az kalmışşş yupiiii :118:
gercekmiş canm estetık yaptırmıs barbıe gıbı olan kızda var o baska
ama ıkısıde korkunc bnce
kötü düşünme canım ya, ileride aramızdaki tüm sorunları, tüm meseleleri halletmiş şekilde evlenmiş oluruz ve böyle şeyler yaşamayız inşallah.
Siz neden kavga etmiştiniz ki
cok tatlısınız yaa nazar değdiricem diye korkuyorummbuarada aşkım yarın geliyooo patron yarın izin vermişşş çooooooooook heyecanlıyımmm bulusmada ne giyeceğime karar verdımmm rahat spor olucam kot pantolon beyaz sandalet beyaz tişört giyicemm zaten makyaj falan olucak saçlarımı fönlücem abartıya gerek yok giyimde diye düşündümm
Ya piknik yapalım diye ben ansızın karar değiştirdim canım elimizde ne mangal vardı ne yiyecek bir şey hiçbir şey yoktu yani, ama herkes mangal yapıyodu canım çekti dedim ben buraya yakın kesin mangal satan et satan yerler vardır diye.. Sonra harbiden varmış mangalı gördüm aaaa alalım mangal yapalım izgara maşa kömür her şey satılıyor burda süper filan dedim benimki ne gerek var çok masraf geri nasıl götürcez bana mangal yapalım dememiştin filan dedi öyle öyle büyüdü kavga ettik (ama benim aklımda hep mangal, piknik fikri vardı zaten o bunu bir türlü anlamadı) bizim piknikten kastımız çekirdek çitleyip çimde oturmaktı ama benim aklımda hep mangal da yapsak yaaa fikri geçiyordu işte.. Kötü kavga ettik benim kalbimde aritma var rahatsızladım ben orda ağlamaktan
aman canım dikkat et kendine ya, aranızda bir anlaşmazlık olmuş. böyle küçük şeyler yüzünden üzmeyin birbirinizi...
ay evet kuzum sizin için daha bir anlamlı olurr. Bence de yapalım o zaman
Aslında ben sevgilimin fikrini çalmak istiyorum, baba-oğul aynı kıyafeti giyince çook tatlı geliyor gözümebir de oğlumuz veya kızımız ağzından güzeel bir mektup yazarım süper olur . sen de bu tarz birşey yapabilirsin istersen kuzum.
Bu arada babalar günü haziran ayının 3. pazarıymış
ben de baba oğul kıyafet düşündüm tatlım ama bizim burada bulabilir miyim bilmiyorum :26: neyse daha varmış, araştırmalara başlamak lazım
ay canım çok güzell maşallahbiz de böyle değil de, her aklımıza geldiğinde gelecekte yapmak istediğimiz veya o an yapmak isteyip yapamadığımız birşeyi kağıda yazıp söz veriyoruz,o kağıtları da sevgilim saklıyor
"birlikte her yıl dönümümüzde ortaköy'e (ilk kutladığımız yere) gideceğiz, çocuklarımız olduktan sonra da, torunlarımız olduktan sonra da...:)"
"Fenerbahçe şampiyon olunca seni kadıköy'e götüreceğim, ben eğlenemesem de sabaha kadar eğlenmeni izleyeceğim"(bunu sevgilim yazdı tabi)
Bu tarz şeyler ve altında da imzalarımız var, sizin imzaları da görünce çok tanıdık geldi canım
Ama tabi bizimkiler imkanlar dahilinde olacak şeyler, sizinki daha bi hoşmuş.
gerçi benım sevgiliminde içinde bi çocuksuluk varr önceden camda konusurken bebek gibi dudaklarını büküyodu ben kızıncaaevet mektup güzel olurr önce patikleri alayımdaa pembe pembee
canım inanır mısın biz de önce sizin yaptığınız gibi bişey yapmıştık. o da ayrı bi liste tabii.. ama evet imkan istiyo, evli olunca yapılabilcek şeyler bi de.. onlar olmayınca da bazen üzülüyosun, o yüzden biz de böyle bişey düşündük. ama diğer yaptığımız listeye de arada sırada ekliyoruz bişeyler, hangimizin aklına gelirse o yazıyo. bizde de öyle şuraya buraya gidicez falan var. inşallah onları da gerçekleştiririz bi gün
Neyse canlar ben kaçar hepinize iyi geceler diliyorum
canım benim çok teşekkür ederim ama moralim öyle bozuk, öyle kötüyüm ki .. bugün ayrıldık ve gözlerim kan çanağı :'( tam 10 saattir ne sesini duydum ne de bi haberini aldım. nasıl dayanıcam bilmiyorum :''''(
bana da sevgilim böyle bişiler yapmıştı yeminim başlığı altında verdiği sözler falan yazıyordu bir site yapmıştı ikimize ve aşkımızı anlatan orda duruyordu yemini kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?