Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kuzum öncelikle hakkında hayırlı olan olsun..ama bence barışırsınızz bi anlık sinirine denk gelmiş sevgilininn bukadar sevıyosan madem keske ayrılalım demeseydınn aslında ilişkilerde yapılan büyük bi hata bu 'ayrılalım' kelimesini sarfetmek..öncelikle sinirinin geçmesini bekleseydın keşkee erkekler böyle çünküü ben benımkinin sinirli oldugunu anlayınca susuyorumm

aynen ben siyaha acayip takığım ne varsa hep siyah almışım zatenn uyum konusunda ben hala cok takıntılıyım yaa annem bugun dedi sende ne cok inceleyici oldun iyice dedii ama napıyım engel olamıyorumm ayyyyy desin yaparım vallaaaa ama sonra o da bana yaparr

ahh be canım, zaten morali bozukmuş bak kendin diyosun hastanede sorun çıktı diye, tabii ki sana öyle sokakta bağırmaması gerekmiyodu ama sinirliyken sen beni görsen var ya gerçekten bazı insanlar sinirliyken kendilerine hakim olamayabiliyolar ve sonradan pişman oluyolar. eminim o da olmuştur. ama keşke ayrılalım demeseydin. kızsaydın etseydin ama o lafı demeseydin. zaten kızıp gitseydin 2 saate seni arayıp özür dilerdi. belli ki çok sinirlenmiş. ama seni sevmese hemen tamam ayrıl derdi. ama istememiş. bence ara onu, de ki, ben ayrılmak istememiştim ama sen nasıl başka şeye sinirlenip beni sinirinden kırdıysan ben de senin laflarına kırılıp seni kırdım ayrılalım diyerek de. ikimizin de yaptığı yanlış, ben kendi adıma özür dilerim de. hem ayrılık bu kadar basit mi? ne haller görülüyo.. ayrılık en son nokta. hele ki uzun bi ilişkin varsa öyle ayrılalım bitsin diycen de karşındaki de tamam dicek de biticek.. bu ancak filmlerde olur. sen üzme kendini, birbirinizi de her gün görüyomuşsunuz zaten, en kısa zamanda barışıcağınıza inanıyorum

sustum sustum ama kaç gündür hep sustum otobüse binince mesaj attı bana. yoksa ben ayrılalım yine demezdim . otobüse binerken söylediği sözlerin hepsini mesaj olarak tekrar attı dayanamadım :'( 10 dk bekledi beni diye bu yapılır mıydı. çok kırıldım, kaç zamandır da kırgınım. ama o özür dilemez biliyorum dilemeyecekte. hep kendini haklı görür , eminim ki hala kendini haklı görüyor :'(

canım sevgilinede hak veriyorum ben azda olsa ama tabi ne yaşadıgını en iyi sen bilirsin bizler sadece objektif bakış açımızı söyleriz..ayrılık kelimesini önce sen dile getirmişsin senı sevmese tmm bitsin derdi ama bitmesin diye ısrar etmiş bence bi msj at bu durumda senın ilk adımı atman gerekir çünkü..

hahah benimki bazen amcasının çiftliğinde çalışıyo, gece yanıma geldiğinde kollarım ağrıyo falan yapıyo, ben de kıyamıyorum masaj yapmaya çalışıyorum, pek de beceremem neyse 1 dk geçtiği gibi ben başlıyorum bu sefer ayy kollarım çok ağırdı senin kollarına masaj yapmaktan diyorum. bu sefer o bana yapıyo. o yaparken onunki ağrıyo, ki onunki yapmadan öncede ağrıyo. :26: bizde en iyisi masaj işine girmemek sanırım
ben de lacivertle kahveyi, yeşille karameli, pudrayla taba rengini çok yakıştırıyorum.

hahahahaa ay cok hoşsunuzz döne döne masaj yapın sizz bizdede öpme işi öyle oluyo ya ben onu yanağından öpüyorum o da öpüyo sonra ben tekrar öpüyorum o da tekrar öpüyoo elini öpüyorum o da benımkini öpüyoo evet ben kırmızıyla siyahıda cok yakıştırıyorum yaa

kızlar iki saat önce elektirikler kesildi aşırı korktum yaa babqm geldi hemen korkmıyım diye yanıma ama yarım saat kalbim güm güm yaptı ne korkağım ben yaa
sonrada geldi elektirikler fakat yatmaya azmettim lakin uykum yok dönüyorum dönüyorum uykum yok çok stresliyim de
yarın cilt doktoruna gidicem
çok korkuyorumm pöffff:18:stresim çok fena şimdiden o yüzden uyuyamıyorum

Son düzenleme:

ama söyledim canım moralin bozuk biliyorum ama bak birdaha böyle yapma sorumlu gidip hasta haklarına şikayet etti seni daha dikkatli ol dedim. onun sinirli halini bildiğim için o kadar dikkatli konuştum ki ama aldığım karşılığı hiç haketmemiştim, inanın nerdeyse ağlayacaktım. ama ben sustukça hep üstüme geldi :'( dayanamadım inan yine bişey demezdim ama o mesajın üzerine dayanamdım . mesela o benim doğum günümü hiç kutlamadı biliyomusunuz :'( neymiş hristiyan işiymiş bilmem ne. doğum günümde beraber nöbetçiydik ve bana o gün bir iyi ki varsn bile demedi :'( anlatacağım o kdar çok şey var ki aslında ama ne sayfa yeter buna ne de gücüm :'( ben bu kadar düşünürken onu, heryere götürürken, herşeyin en iyisi onun olsun diye düşünürken, onun beni bu kadar değersiz görmesi beni yıktı hep. herkes dedi enn başta siz olmazsınız diye ama kimseyi dinlemedim. herşeye göz yumdum, hep üzerine titredim. ve kendimi övmek için söylemiyorum karşıma birçok insan çıktı hepsini görmezden geldim. bana hep daha iyisine layıksın , boşver onu dediler. ama ben onu sevdim :'( bunların karşılığında değer görmemek nasıl bir duygu bilir misiniz.. bunu ona söylediğimde tabiki değer veriyorum der ama bu sözde sadece. verdiğim değeri alamamaktan, kendimi değersiz hissetmekten inanın kendime güvenim azaldı, hala seviyorum onun kokusu olmadan nasıl dururum bilmiyorum ama değerimi anlasın istiyorum. kendi derdi hep en uzun ilişkim 2 ay sürdü, ben hep odun yetiştim mazur gör romantiklği bilmem o yüzden ayrıldılar benden diye, ama anlasın anlasın istiyorum.. :'''''''''(

bacııı elektrk kesıgınden mı korktun
ben olayından mı gıtcen tohtora anam?

aynen canım bi de bizde seni seviyorumlar öyle oluyo, bazen ben daha çok seviyorum hayır ben hayır ben kavgası oluyo
ben de karanlıktan çok korkarım canım, bi de geç saatlerde elektrikler kesilince uyu gitsin diyolar ya asla uyuyamam, mutlaka gece lambası olucak. doktora niye gidiceksin canım geçmiş olsun

tatlım dediğim gibi ne yaşadığını sen daha iyi bilirsinn sen bize kısa bi olayı anlattın bizlerde ona göre yorum yaptık.. tabiki sdece o olayla sınırlı değildir yaşadıkların..ama ben bişeyi savunuyorum eğer sevgilin sana sadıksa,dürüstse,düşünceliyse ve senı gerçekten seviyorsa gerisi önemli değill yani aslında ilişkilerin iyi yönlerine bakmak lazım neleri var yaa şiddet uygulayanlar aldatanlar yalanlar söyleyenler neler neler o yüzden bence mesela ben şanslı gruptanımm sende ilişkine iyi yönlerinden bakmayı dene bakalımm

bacııı elektrk kesıgınden mı korktun
ben olayından mı gıtcen tohtora anam?

yok aslında cildimde pütür pütür minik sivilce gibi şeyler çıktı son on gündür falan ve hem yanıyorlar hem kaşınıyorlar güneşe çıkınca daha kötü oluyor onun için gidicem ama işte gitmişken benimide göstericem çok stresliyim:18:

seni seviyorum olayı bizdede varr kuzumm yarın için cok heyecanlıyım yaaa offff 1 de cıkıcam evdenn

ben de karanlıktan çok korkarım canım, bi de geç saatlerde elektrikler kesilince uyu gitsin diyolar ya asla uyuyamam, mutlaka gece lambası olucak. doktora niye gidiceksin canım geçmiş olsun

aynen bende çok korkuyorum zaten eğer gelmese uyuyamazdım elektirikler gelene kadar kalbimin atışını hissettim resmen
sağol canım,doktora cildimde kaşıntı ve kabartılar çıktı onun için gidicem şekerim ama benimin yanında bir leke çıktı gitmişken onuda göstericem ama çok korkuyorum nedense off çok evham yaptım:18:

sanırsın ki jinekoloğa yada genel cerrahıye gıdıyon altı ustu dermatologa gıtcen neden stres yapıyon yawriiii zati stresten oliyi o sivilceler

sadıklığından, dürüstlüğünden sevgisinden şüphem yok ama offfffffffffffffffffffffffffffffff :'''''''''''''''''''''''''''''''( 3. ayrılığımız bu 2 senede. 3ünüde ben istedim . 2 . ayrılıktan sonra barıştığımda dedi ki eğer bir daha ayrılmak istersen sesimi çıkarmam ama asla kapına gelmem demişti. o 2 kere ayrıldığımda hep evin önüne gelip ağlayıp yalvarmıştı barışalım diye.. peki ya şimdi ben ona bişey diyemem ki :'( çok net konuştum ve gurur yapacatır biliyorum. napıcam ben ALLAHIM

sanırsın ki jinekoloğa yada genel cerrahıye gıdıyon altı ustu dermatologa gıtcen neden stres yapıyon yawriiii zati stresten oliyi o sivilceler

kızımmmm öyle deme benimi stres yapıyorummm yaa
tamam et beni değil hani şu leke şeklinde ki benlerden ama altında tekrar leke gibi bişi var nokta gibi o nerden çıktı onun için korkuyotum işte
:18:
stres yaptım çokkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…