Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

sağol kuzum evet büyük gün yarınnn evet ya hem değişik olurumm hep siyah giymişim bunca zaman

ya bence her erkeğin içinde çocuksu bi hal vardır. sadece onu her zaman ortaya çıkarmazlar. ama tatlı tatlı naz yaptıkları hallerini düşünsenize
aynen benımki yapıyodu eskiden ama şimdi cok yorgun dudak bükemeyecek kadar yorgunn kıyamam ona

off bu çok kötü yaa, ben çok kinciyim, sinirim çabuk geçmez, olanları söylenenleri çabuk unutamam. bu huyumdan vazgeçmem lazım

bu edirnede yok, netten de alamam kredi kartım yok. :26: ama bakıcaz bakalım artık bi çaresine, olursa süper olur

kızlar ben çıkayım artık, yarın erkenden dersim var
yarın görüşmek üzere, iyi geceler

kızlar bau alkanla murt taşdemrin diyaloglarıymıs nette gezerken gordum

mt- kıçını kaldır da biraz zayıflarsın belkii!! şu göbeğe bak allahım yaaa
ba- aa o göbek değil ki bebeyimmmmmm o senin gülünnnn

mt: biraz geri dur o tezgahtan... geri dur çaydanlığa çok yaklaşma
ba: ??
mt: şimdi yakacaksın göbeğini! o kadar büyük ki... değdirivericen

ba:ben dünyaya ilk gelişimde afroditmişim ikincisinde nefertiti en sonda banu alkan olarak geldim.
mt:inşallah bi daha gelmezsin

mt : niye yemek yemiyosun?
ba : 6 kilo fazlam var da bebeğim, onun için...
mt : yalnızca göğüslerinde senin 6 kilo fazlan vardır!..
ba : a-a! çok ayıp bebeğim! çok ayıp bi tanem!..

mt: ya bırak ya ne yemeği yapması sen ne diyosun ya
kadın: olur mu geçen bi mantarlı filaminyon soslu dana fileto yaptı çok güzeldi.
mt: ya bi git güldürmeyin adamı. banu daha onun ismini bile söyleyemez. banu hadi desene bi mantarli fileminyon soslu dana fileto hadi bi de.
banu: ama ama.. yaptım, balık da yaptım.

a: düzenli "şeyy" yapmak insanı güzelleştiriyomuşş,ben gazetenin yalancısıyım darlingggg
mt: ......
ba: seni şu ateşli dudaklarından bi kere öpsemmm darlingg
mt: kapa ulan kapıyıııııı!!

ba:darliiiingcimmmm
mt:efendim geni$lingcimmm...

b.a: seni cok seviyorum ve seninle yaslanmak istiyorum.
m.t: ben senle hic bir sey yapmak istemiyorum, sisko kariya bak yaaa..

alıntı..

hahahh nefret edıyorum bu kadından yaaa bi ara diyodu ya 90-60-90 ım diyee nerdeyse benım kadar bişeymiş hatta benım belim ve kalçalarım ondan 5 cm kalınmışş intihar etmeliyimm

ayy sen bizi, ben sizi yazıyorum sanırım yaa, bu kadar olur biz de tahmini söz nişan tarihlerimizi yazıp o günlerimizde neler olabileceğini yazmıştık. hatta 22 yaşımızda en küçük kutuda en büyük hediyeyi vericem sana falan yazmıştı valla 13 mayısta 21 dolcak, 22den gün almaya başlıcak, söze de 1,5 yıl var, artık ben beklemeye başlarım şu önümüzdeki 1,5 sene

gözüme uyku girmiyo kızlar :'( nasıl anlatsam, nasıl yazsam.. kaç gündür zaten tartışıyorduk. son damla da bugün taşırdı artık beni. sağlıkçıyız biz, hastanın biri bunu şikayet etmiş.. bu da o hasta yakınını arayıp saymış ağzına geleni , neyse dün nöbetten çıktık beraber sorumlumuzun yanına gittik . telde adama dediklerini anlattı sorumluya, sorumlu da değişik yönden baktı olaya tabi ve onu suçlu buldu hastayı dönüp aradığı için. neyse çıktık hastaneden dedim ki canım bak ne yaparsan hastayla senin aranda bunu sorumluya belirtmene gerek yk başına iş alıcaksın dedim, ve güzel bi dille söyledim morali bozuk diye. yolun ortasında bana bir bağırdı ki size anlatamam. ve benim en nefret ettiğim şeydir bu, sen ablammısın nasihat veriyosun biz blmiyomuyuz napıcağımızı aklına ihtiycm yok falan dedi :'( neyse sustum bişey demedim. otobüse bincektik binceğim otobüs onun inceği yerden geçmiyodu ama, bi 5 10 dk bekledk bu arada hiç konuşmadık snra biniyodum ben o da binicekti dedim bu geçmez ineceğin yerden, tekrar bağırdı napmaya çalışıyosun beni ne bekletiyosun o zaman diye o kadar kalbim kırıldı o kadar kötü oldum ki. bütün millet yüzüme baktı :'( ama bu sudan sebepten mi ayrıldınız diyeceksiniz hayır.. yaklaşık 1 aydır mimliyiz zaten son 1 haftadır da hep tartışıyoruz bu bardağı taşırn son damla oldu ( dayanamadım ayrılma istedim , istemedi olmaz ayrılamazsın dedi. bnde ısrar edince tmm dedi . ama aynı ortamda çalışıyoruz ve birbirimizi görünce dayanamıyoruz napıcam ben bilmiyorum

sağol kuzum evet büyük gün yarınnn evet ya hem değişik olurumm hep siyah giymişim bunca zaman
bazen insan bi renge takılıyo yaa, ben de yapıyodum bazen öyle, halbuki cıvıl cıvıl ya da zıt renkleri kullanmak çok daha güzel geliyo şimdi, eskiden illa uyum yakalıcam diye kendimi yoruyodum
aynen benımki yapıyodu eskiden ama şimdi cok yorgun dudak bükemeyecek kadar yorgunn kıyamam ona

evlenince falan yorgun argın işten geldiklerinde karıcımmm şu bacacıklarıma masaj yapar mısın deyip dudak büküp kedi gibi sırnaşırlar bence

kızlar ben çıkayım artık, yarın erkenden dersim var
yarın görüşmek üzere, iyi geceler

iyi geceler tatlım, benim de yarın stajım var ama gitmicem. 1 hafta devamsızlık hakkımız vardı, onu eskişehirdeyken kullanmıştım. ama arkadaşlar benim yerime imza atmışlar, yani stajda gözüktüm ben de o 1 hafta hakkımı yarın kullanıcam

cok uzuldum oyle hemen bitmez iliskiler ayrılıkda olsa barısırsınız birde aynı yerde calısıyomussunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…