- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #10.761
aa degıstırdın mı .
ama bu cok daha hoş ve modern .
rıhanna modelı artık klasıklestı canım sıradanlasmıs bı kalıp
bu daha modern bence de.hem bırıne aıt bır model gıbı degıl de
sankı senın yorumladıgın bır tarz gıbı olur .
bagamı dedin
sana ne dıcem kıztopıc dısından bırıne dedım .bazen cok sasırtıyorlar da benı
benim bi tanıdığım var abla derim yani bana demişti ki asla böyle şeylerde büyük konuşma. ben işi olmadan asla evlenmem derdim bak şimdi evleniyorum ailemi bırakmam derdim bak şimdi ne kadar uzağa gidiyorumlise çocuktuk gerçekten şimdi düşündükçe o anları daha iyi farkına varıyorum benim aklımda yokken sevgilim yüzük için bahane yaratıp duruyodu taktığımda öyle rahatsız hissediyodum ki anlatamam şimdi de var mı yok mu anlamıyorum ama yokken kesinlikle rahat edemiyorum 1.500 lira ile mi geçincez diyo valla geçinen geçiniyo nerde yaşıyosunuz bilmiyorum tabi ama bende şu an bazen off çalışmıcam diyorum ama çalışıcam tabiki ev alıcaz birlikte inşallah, herşeyi beraber yapıcaz durumumuza göre tabi benim tek hayalim bu. o ev alsın araba alsın gibi bi durum yok öle bi imkanı da yok zaten şu an ev geçindirsin yeter bende destek olurum altından kalkarız Allahın izniyle yeterki bizim yuvamız olsun, akşam geldiğimde onu görebiliyim ben bu düşündükleri ona söyledikçe de onun da daha bi artıyo isteği kendine güveni o da diyo akşam seni görebilceğimi biliyim hiçbişey zor gelmez bana diyo (kendi işyerleri var ama başka yerde çalışmayı istiyo fabrika vs de olabilir ve o şimdiye dek 12 de falan anca giderdi işe 6 da da çıkardı bazen yapabilir misin diyorum sen olucaksın sonunda soruyo musun diyo )
hııı olabilir her turlu insan var sasırma valla
ahhh canım ne kadar mutlusundur emınım .ınsallah mutlulugunuz hep baki kalır .
sanırım suan nısanlısınız ,ınsallah tez zaman da evlenırsınız canım benım
cok sakin bu aralar topik yoksa evlendimi herkes
bu aralar bı durgunluk var herkes de :44:
sen ne yaptın tatlım kestırdın mı sacını
Hohh Bendee Geldim :))
Güzel Bir Konuymuş Bu :))
Ben Sitede Yeniyimde Bu Alttaki stickerslar mı Herneyse O Konuda Kim yardımcı Olabilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?