Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Son düzenleme:

sagdaki modeli kestirmistim simdi uzadı ama ozaman kahkul vardı ama simdi percem yaptırccammm degişiklik iyi oluyo ya

benim bi tanıdığım var abla derim yani bana demişti ki asla böyle şeylerde büyük konuşma. ben işi olmadan asla evlenmem derdim bak şimdi evleniyorum ailemi bırakmam derdim bak şimdi ne kadar uzağa gidiyorum lise çocuktuk gerçekten şimdi düşündükçe o anları daha iyi farkına varıyorum benim aklımda yokken sevgilim yüzük için bahane yaratıp duruyodu taktığımda öyle rahatsız hissediyodum ki anlatamam şimdi de var mı yok mu anlamıyorum ama yokken kesinlikle rahat edemiyorum 1.500 lira ile mi geçincez diyo valla geçinen geçiniyo nerde yaşıyosunuz bilmiyorum tabi ama bende şu an bazen off çalışmıcam diyorum ama çalışıcam tabiki ev alıcaz birlikte inşallah, herşeyi beraber yapıcaz durumumuza göre tabi benim tek hayalim bu. o ev alsın araba alsın gibi bi durum yok öle bi imkanı da yok zaten şu an ev geçindirsin yeter bende destek olurum altından kalkarız Allahın izniyle yeterki bizim yuvamız olsun, akşam geldiğimde onu görebiliyim ben bu düşündükleri ona söyledikçe de onun da daha bi artıyo isteği kendine güveni o da diyo akşam seni görebilceğimi biliyim hiçbişey zor gelmez bana diyo (kendi işyerleri var ama başka yerde çalışmayı istiyo fabrika vs de olabilir ve o şimdiye dek 12 de falan anca giderdi işe 6 da da çıkardı bazen yapabilir misin diyorum sen olucaksın sonunda soruyo musun diyo )

ahhh canım ne kadar mutlusundur emınım .ınsallah mutlulugunuz hep baki kalır .

sanırım suan nısanlısınız ,ınsallah tez zaman da evlenırsınız canım benım

ahhh canım ne kadar mutlusundur emınım .ınsallah mutlulugunuz hep baki kalır .

sanırım suan nısanlısınız ,ınsallah tez zaman da evlenırsınız canım benım

amin canım sağol hepimize gönlümüze göre versin Rabbim ama nişanlı değiliz henüz inşallah asker dönüşü işleri yoluna koyup yapıcaz artık kendi aramızda takmıştık biz yıllar önce ama ailelerimiz biliyo manen bi anlamı var bizim içinde bazen nişanlımısın diyenlere de evet diyorum çeneleri kapanıyo bakalım beklenen o gelsinde hayırlısıyla

size iyi geceler bol muhabbetler kızlaaaaaaaar

Hohh Bendee Geldim :))
Güzel Bir Konuymuş Bu :))
Ben Sitede Yeniyimde Bu Alttaki stickerslar mı Herneyse O Konuda Kim yardımcı Olabilir :)

Hohh Bendee Geldim :))
Güzel Bir Konuymuş Bu :))
Ben Sitede Yeniyimde Bu Alttaki stickerslar mı Herneyse O Konuda Kim yardımcı Olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…