Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Kendi basina sorumluluk almayi ogrenmeli artik ben onu uyandirmadan uyanabilmeli ben onu durtmeden calisabilmeli yoksa bir omur ben onu durtecegim kalk uyan ise git diye diye sorumluluk sahibi bi insan olsun ciksin karsima iste nasipse olur

canım cok haklısın ne denır kı

bır annenın gorevlerını ustlenır gıbı ustlenmıssın tum sorumluklarıı .

Canim ona msj attim iste mezun ol askere got is bul oyle cik karsima ben yoruldum dedim kabul etmedi 1 hafta ara verdik

Canim ona msj attim iste mezun ol askere got is bul oyle cik karsima ben yoruldum dedim kabul etmedi 1 hafta ara verdik

canım ama gercekten cok guzel mesaj olmus bu

bıraz ara verın bakalım ne degısecek ,belkı de toparlayacak kendını

hemen kestırıp atma canım,gozunu korkut yeter

belkı de toparlar kendını

Anne oldum baba oldum dadi oldum hemsire oldum her sey oldum daha yaranamadim pasama

haklısın valla canım .ama bı'de su yonden dusun ,erkekler genelı cocuk gıbıdır .

evlendıgımız de hepımız onların arkasını toparlayan bırer anne olacagız

en azından sen sımdıden pratık yapmıs oldun

Ay insallah canim tam da final donemi ya bir de gerci kalacak sinifta ama olsun bir umut belki kalmaz

ayy sımdı sız bu ılıskıye ara verırsenız eger,bu cocuk fınal haftası dersıne de calısmaz .

malum onu calıstıran sensın .sımdı gozune korkutmasan mı acaba :44:

bu ayrılık korkusundan ıyıce boslamasın derslerını

zaten sana guvenıyor sen calıstırıyordun ,sımdı sen de yoksun

calısmaz valla kız bu .acaba fınal haftasını atlattıkdan sonra mı ara versenız

yanı kalırsa sekerım yıne olan sana olacak

Final donemi onunla ugrasmaktan biktim ki canim o yuzden simdi ara verdim ne hali varsa gorsun okulu uzatirsa ben yurtdisina gidecegim bunu biliyor ona gore davransin artik

Son düzenleme:
Final donemi onunla ugrasmaktan biktim ki canim o yuzden simdi ara verdim ne hali varsa gorsun okulu uzatirsa ben yurtdisina gidecegim bunu biliyor ona gore davransin artik

canım bu sana cok guvenıyordu .yanı her konu da sana dayamıs arkasını .

muhtemelen bu calısmaz sensız .ama ınsallah senın yurdısına gıdecegını goz onun de

bulundurup da aklını basına toplar .

Ben neden bu kadar dert ediyorum ki o mezun olmayi gecirirdikce dolayisiyla evlilik tarihini geciktirdikce ben de yurtdisina fln gider keyif yaparim oh

Ben neden bu kadar dert ediyorum ki o mezun olmayi gecirirdikce dolayisiyla evlilik tarihini geciktirdikce ben de yurtdisina fln gider keyif yaparim oh

bence de cnm cok haklısın aynen boyle dusun .bıraz da o dert etsın.

senın yurt dısı planın mı var canım ?

yanı ne amacla egıtım ıcın mı gıtmeyı dusunuyorsun ?

kızlar dun cok hastaydım ,hasta oldugunuz da bılırsınız ; sevgılınızden ayrı özel ılgı beklersınız .

tamam hıc ılgılenmedı demeyım hakkını yemeyım ,dun 5 dakıkalık kısa muhabbetler olsa da 4 kere aradı benı

nasıl oldugumu sordu sunu ye sunu ıc tavsıyelerın de bulundu hepsı bu .

eskıden hastalandıgım da sabaha kadar nöbet tutar uyuyamazdı .ufacık grıp oldugum da

endıselenır panıklerdı .ama sımdı hıc oyle degıl .ustelık dun fena sekıl de hastalanmıstım

mıgdemı kotu usutmustum .cok ıyı bılır istifra etmekden cok korktugumu .

ıstıfra etmemek ıcın mıgde kramplarıma katlanmaya calıstıgımı bılır .ama dun oyle boyle degıl kızlar

uzun bı sure aralıksız istifra ettım cok acı cektım cok .ama sevgılım sadece benı 4 kere aradı .

hadı aradı sordu halımı hatrımı sordu .bunda bır sıkıntım yok ama ,saat olmus 17.42 hala benı aramadı

ıyılestın mı kendını nasıl hıssedıyorsun hastalıgını atlattın mı dıye ınsan bı aramaz mı yaa !

sımdı sorsam duyacagımı bılıyorum "askım cok yogundum musterım vardı ozur dılerım "duyacagım ıste bu

yogun bıle olsa ınsan hıc mı merak etmez yaa .gun bıttı aksam oldu oldum mu kaldım mı haberın yok g*rızekalı

Son düzenleme:
bence de cnm cok haklısın aynen boyle dusun .bıraz da o dert etsın.

senın yurt dısı planın mı var canım ?

yanı ne amacla egıtım ıcın mı gıtmeyı dusunuyorsun ?

İki kere egitim amacli gittim tatlim uc kere gezme amacli gittim ama Erkek arkadasim boyle uzatirsa ben hollandada master filan bisey yaparim yani meslegimle alakali bir sey yaparim 2-3 yil surecek sevgilini de cok takma aramadi diye aman bosuna sarkida dememis "eller kadir kiymeeeet bilmiyor annee", "el oglu bakmaz gozun yasinaaa"

saat 19.06 sevgılım aradı aynen dusundugumu soyledı ;" askım bılıyorum cok sınırlısın bana cok kızacaksın onu da bılıyorum senı ıhmal ettıgımın farkındayım

ama ınan cok yogundum,sabahtan berı musterı kovalıyorum ,telın de sarzı yokdu sarza taktım cıktım ofısten daha anca vaktım oldu ozur dılerım "dedı .

ben de anladım dedım .o da tekrar acıklama yaptı ,ıı tamam onemlı degıl dedım

canım o zaman sen degıl ,sevgılın yansın derdıne

evet canım kıbarıye ablamıs bosa dememıs "eller kadır kıymet bılmıyor anne.."dıye .

valla dun aklına bu sarkı geldı bılıyor musun ? benım hastalık donemım cok sancılı gecer

yanı aılem canımın cok tatlı oldugunu soylerler .babam "el adamı buna asla katlanmaz "der

ben hastalandıgım da aılem de hastalanıyor sureklı benım aglamamdan ısyan etmemden dolayı

hasta oldugum da sureklı cevremde donulmesını ıstıyorum sanırsam cok mız mız oluyorum gercekten .

sağolsunlar hem annem hem babam hem abım dort donerler hastalandıgım da .

neyse dun aksam ıylesme moduna gırdıgım de babam dıyor kı "sashamıa herkes hastalanıyor ama sen bır garıp

hastalanıyorsun el adamı nasıl cekecek senı "dedı .bunu dedıgın de dusunmeye basladım da sevgılım asla cekmez bılıyorum

evlendıgım de boyle hastalanırsam ne yaparım ben ,cozum olarak annemı cagırmayı buldum ben de

elın adamından hayır yok onu bılıyorum

cnm kep töreni için gayet uygun sade şık bı elbıse ,ama ayakkabı olarak baska alternatıflere bakabılırsın .

bu sene sıvrı burunlar cok moda bak bırkac alternatıf yukleyım.

teşekkür ederim canım..sivri burunlu ayakkabıları giyebilirmiyim bilmiyorum..spor giyinen biriyim biraz yopuklu giyince yürümek azap oluyor bana

ama deniyecem o ayakkabılarıda..

peki elbiseyle ayakkabı rengi uyumlu mu sence....kötü durmuş mu

bu arada hasta olmusun galiba tam okuyamadım ama çok geçmiş olsun canım

canım evet sıvrı burun ayakkabılar pek rahat degıl ,cunku ayagı denge de tutmuyorlar.

ama gercekten cok zarıf şık duyuyorlar .eger benım gıbı gosterıs rahatlgından daha onelıyse

kesınlıkle sıvrı burun derım

sıyah elbıse ıle her renk ayakkabı gıder canım.renk uyumun da bır sorun yok bence.

bu arada cok tesekkur ederım cnm

Sedefonur hosgeldin :)
kuzum finaller yüzünden bi görünüyorum bi kayboluyorum

evet kuzum haklısın. topukluda en rahatı dolgu ve platformlar, ama bunların da görünüşü yeter, napalım şık olmak kolay değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…