- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #10.721
Kendi basina sorumluluk almayi ogrenmeli artik ben onu uyandirmadan uyanabilmeli ben onu durtmeden calisabilmeli yoksa bir omur ben onu durtecegim kalk uyan ise git diye diye sorumluluk sahibi bi insan olsun ciksin karsima iste nasipse olur
hahahaha canım cok guzel dusunmussun .
sana annelık yapmakdan bıktım gıbı olmus
sayende annesının gözu arkada degıldır valla .
acaba kendısıne cekı duzen vermesını soylesen
toparlamaz mı kendını
canım cok haklısın ne denır kı
bır annenın gorevlerını ustlenır gıbı ustlenmıssın tum sorumluklarıı .
Canim ona msj attim iste mezun ol askere got is bul oyle cik karsima ben yoruldum dedim kabul etmedi 1 hafta ara verdik
Anne oldum baba oldum dadi oldum hemsire oldum her sey oldum daha yaranamadim pasama
canım ama gercekten cok guzel mesaj olmus bu
bıraz ara verın bakalım ne degısecek ,belkı de toparlayacak kendını
hemen kestırıp atma canım,gozunu korkut yeter
belkı de toparlar kendını
Ay insallah canim tam da final donemi ya bir de gerci kalacak sinifta ama olsun bir umut belki kalmaz
ayy sımdı sız bu ılıskıye ara verırsenız eger,bu cocuk fınal haftası dersıne de calısmaz .
malum onu calıstıran sensın .sımdı gozune korkutmasan mı acaba :44:
bu ayrılık korkusundan ıyıce boslamasın derslerını
zaten sana guvenıyor sen calıstırıyordun ,sımdı sen de yoksun
calısmaz valla kız bu .acaba fınal haftasını atlattıkdan sonra mı ara versenız
yanı kalırsa sekerım yıne olan sana olacak
Final donemi onunla ugrasmaktan biktim ki canim o yuzden simdi ara verdim ne hali varsa gorsun okulu uzatirsa ben yurtdisina gidecegim bunu biliyor ona gore davransin artik
canım bu sana cok guvenıyordu .yanı her konu da sana dayamıs arkasını .
muhtemelen bu calısmaz sensız .ama ınsallah senın yurdısına gıdecegını goz onun de
bulundurup da aklını basına toplar .
Ben neden bu kadar dert ediyorum ki o mezun olmayi gecirirdikce dolayisiyla evlilik tarihini geciktirdikce ben de yurtdisina fln gider keyif yaparim oh
benim gibi bosvermeyi bil salla gitsin ben artık hicbirsey umursamıyorum ve mutluyum
bence de cnm cok haklısın aynen boyle dusun .bıraz da o dert etsın.
senın yurt dısı planın mı var canım ?
yanı ne amacla egıtım ıcın mı gıtmeyı dusunuyorsun ?
İki kere egitim amacli gittim tatlim uc kere gezme amacli gittim ama Erkek arkadasim boyle uzatirsa ben hollandada master filan bisey yaparim yani meslegimle alakali bir sey yaparim 2-3 yil sureceksevgilini de cok takma aramadi diye aman bosuna sarkida dememis "eller kadir kiymeeeet bilmiyor annee", "el oglu bakmaz gozun yasinaaa"
cnm kep töreni için gayet uygun sade şık bı elbıse ,ama ayakkabı olarak baska alternatıflere bakabılırsın .
bu sene sıvrı burunlar cok moda bak bırkac alternatıf yukleyım.
canım evet sıvrı burun ayakkabılar pek rahat degıl ,cunku ayagı denge de tutmuyorlar.teşekkür ederim canım..sivri burunlu ayakkabıları giyebilirmiyim bilmiyorum..spor giyinen biriyim biraz yopuklu giyince yürümek azap oluyor bana
ama deniyecem o ayakkabılarıda..
peki elbiseyle ayakkabı rengi uyumlu mu sence....kötü durmuş mu
bu arada hasta olmusun galiba tam okuyamadım ama çok geçmiş olsun canım
kuzum finaller yüzünden bi görünüyorum bi kayboluyorumSedefonur hosgeldin :)
evet ben de cok begenıyorum ozellıkle metal burunları .gercekten cok zarıf modeller .
zarıf modeller ama ,malesef platformlar kadar da rahat degıller
platformlar ayagı dengede tutuyor .ama bunlar denge de tutmuyor .parmaklara cok yuklenılıyor .
uzun sure ayakda kalındıgın da cıddı agrıyor ayaklar .ne yapcaz artık katlancagız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?