Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

hım tamam canım teşekkür ederim bi deniyeceğim sivri burun rahat edemem diye düşünmemiştim hiç

renk konusuna takılmıştım ben kimi beğenmedi kafam karışmıştı..

Sashamia evli kadinlarin hasta olma gibi bir luksleri yoktur komse seni annen baban kadar cok sevemez Onlar gibi nazinla oynayamaz bunu bilerek yasa

sana kavuşmanın hayaliyle bitirmişim bir günü daha sevgilim.. ah bide buluşsak neler olucakdır neler

slmm kızlaaaaaaar

Son düzenleme:
kızlarr napıyosunuz bakalımmmmm :)) burayı cok özledim yaa bu arada iş yerinde makine kullanıyorum artık tek yaptıgım 3 düğmeye basmakkk ortama falanda alıştım bayaa yanımdaki kız artık getir götür işlerini yapacağı için eskisi gibi yan yana olamıcaz yemekte lavaboda falan sadecee gerçi dün aksam moralimi bozmadıı hatta benden ayrılmak istemiyoo :) çalışmak cok güzel bi işe yaradığını hissetmek, yorulmak yatıp dinlenmekk hepsi cok güzell..bi de ortamda cok önemli tabii bizim orda kimse kimseyi aşağılamıyo aslaa formen var o da insan gibi söylüyo asla kızmıyoo cok rahat hissediyosun kendinii :)) sevgilimlede aramız iyi cok şükürr kendine dikkat et diyo devamlıı :) dün söz konusunu açtım telefonda konusurkenn suya mı düştü söz dedimm o da ben kendi geleceğimi göremiyorumki seninle göreyim dedii..suanda aldıgım maaş belli hadi 1 bucuk milyar aldım ev kira,elektirik su vs vs otur bi hesap yap bakalımm yetecekmi o para bize dedii ama illa bu sekildede olsa evlenelim göze alırım diyosan hemen evlenelim dedii ben tabi istiyorum her evlenen cok mu zengın dedim hem ben hemen evlilik değil sadece söz istiyorum kendi aramızda dedimm sonra senın istediğin sözü liseliler yapıyo artık bi önemi yok onun nişan falan desen anlıcam dedii ama bi yüzük bizi bağlayacaksa hemen ısmarlayayım kapına gelsin bi yüzük dediii sesimi cıkaramadım tabi o da haklı yaa tabii ben senın kocan olucam evlenicez ama şuan biraz zor dediii bu konuda ne zaman bişeyler söylesem alınıyosunn ben sana kötü bişey söylemiyorum bitanem falan dedii ama alınmadım tabii mantıklıydı söylediklerii

Son düzenleme:
kızlar slam nasılsınız.ben haftasonuna kadar sehır dısında olacagım o yuzdn yokum kızlar artık gelınce gorusuruz optum sızııı

evlenince sen çalışmayı düşünmüyo musun? liseliler takıyo o ayrı bizde lisede takmıştık başka ama insanın kendi arasında manen bişey yapması farklı bence sevgilim askerde zorlandığında, sürünürken , sabrı tükenir gibi olduğunda yüzüğe bakıp sabretmeye çalıştığını söyler altın değil gümüş yüzük bizdeki de resmi bi ifadesi yok ama bizim için bi ifadesi var ve bunu ailelerde biliyo

Sashamia evli kadinlarin hasta olma gibi bir luksleri yoktur komse seni annen baban kadar cok sevemez Onlar gibi nazinla oynayamaz bunu bilerek yasa

ühü ühü bunun farkındayım artık ,yanı artık bırseylerın farkıne yenı yenı varıyorum .

suan 23 yasındayım buyudum ben artık dıyorum ama ,

bırseyı yenı yenı anlıyorum kı ben evlenmeden henuz buyumus sayılmıyorum .

evlendıgımız zaman gorecegız hanya'yı konya'yı

ısde ozaman buyuyecegız sanırım .

sımdı "neden aramadı neden boyle yaptı "dıye sorguladıklarımız

o zaman bıze sorun bıle gelmeyecek emınım

cunku daha cıddı sorunlarla belkı de yanlıs tanımısım dedıgımız kısılerle

evlı olacagız

çalışırım bebeğim olana kadar sanırım ya önceden pek düşünmüyodumm ama iş hayatına atılınca cok güzel geldiii :))) bilmiyorum ya ben hala istiyorum ama kime söylesem saçmalama bi yüzük mü bağlayacak sizi gereksiz diyolarr sevgilimde nişan falan istesen ck önemli tabii aile arasında söz istesen anlıcam ama ikimizin arasında olması bana gerekli gelmiyo biz zaten bağlıyız falan dedii..bakalım ya kısmett böyle umutsuz düşünürkenn bakarsın sözlenmişimm

Son düzenleme:
cok geçmiş olsun tatlımm hasta olmuşsunn okudum az öncee dikkat et kendine bu havalar tam hastalık havasıı

canım ıs acısından cok sevındım senın adına .neyse kı artık ıyıce alıstın kavradın ısını .yanındakı kızı sen mı defettın yanından,kızı sen mı ayakcı yaptın

canım benım sevgılınle aranızın duzelmesıne cok sevındım ,ben senın yerın de olsam uzerıne hıc gıtmem .bak sımdı de ıse basladın bırak o senın uzerıne dussun

ozellıkle su donemde ılgı alakayı keskı ondan ,suphelensın kurgulasın beynın de "ıse gırdı de bırı mı var cevresın de ne oldu bu kıza "demeye baslasın .

ayrıca sevgılıne cok kızdım ,1.500 tl ayrıca senın alacagın askerı ucret bıle olsa bal gıbı de gecınılır .sen co luks bır hayat derdın de degılsın sonuc da .

ne beklıyormus beyfendı 4.000-5.000tl almayı fılan mı

sen dedıgımı yap canım ,evlılık soz dıllendırme hıc .hatta mesafelı davran ,hazır ıse de gırdın ,kurgulasın dursun kafasın da

Son düzenleme:
yaa söz yuzuk derken aklıma "oyle bır gecer zaman kı "dızısınden mete geldı .

aclıktan fakırlıkten tum aıle caresızlık surunuyor .

ama mete nıhalle evlenmek ıcın yuzuk bakıp yuzuk alıyor .

seven adam dagları delıyor yıne de yapıyor arkadas

buda bızım kaderımız ne yapalım

öyle tabi ama daha yüksek bi maaşlı iş düşünüyo belkide para biriktirmeyi falan düşünüyo bilmiyorumm ama konusunca açıkçası hak verdim ben biraz ya tabi hep zengınler evlenmiyo...sevgilim suan bin tl alıyo 1 bucuk milyar değil.biz misalen öyle konustuk canımm.ben senı suan alıpta günahına giremem dedii zaman lazım dedii önce bi önümü göreyim falan dedi.tabi ben hala ciddi bi adım istiyorumm orası ayrıı yok cnm ya bu makineyi kimse öğrenmek istemedii ben öğrendımm korktular yapamayız dediler o yüzden şimdi getir götür işlerini o yapacakk :) hayırlısı kısmet bakalımm büyük konusmak istemiyorumm Allahım herşeyi kararlamıştırr :) ben işe gidicem hazırlanayımmm cnmm görüşmek üzeree

benimde yaklaşık 2 buçuk yıllık bi ilişkim var ben daha üniversitedymde erkk arkadsm ım okul bitti çalışıo bile benim okul biticekte ben iş bulucam da bakalım 2014 diyoruz kısmet bu işler:):):):)

herseyın hayırlısı canım ,ınsallah rabbım hepımızın gonlune gore verir

ıyı calısmalar canım sana ,bol bol paralan emi

benimde yaklaşık 2 buçuk yıllık bi ilişkim var ben daha üniversitedymde erkk arkadsm ım okul bitti çalışıo bile benim okul biticekte ben iş bulucam da bakalım 2014 diyoruz kısmet bu işler:):):):)

canım ıs bulmanı sevgılın mı sen mı ıstıyorsun ?

eger sevgılın durumu ıyı ıse,evklendıkten sonra da ıs bulabılırsın tatlım.

ıs bulmak dakolay degıl kı ,ısı bulacaksın sonra oraya alısma

oturma derken ,rahat 6 ay gecer herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…