Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

sashamiacık yok galba buralarda.onun moralı ıyı mı barı birimiz iyi olalım sen nettın bacım senın okuzle

hurremcıgım hosgeldın sekerım ozlettın valla .gvenın dedıgı senı evlendı sandık valla

kız benım morel ne ıyı olsun gunden gune daha da kotuye gıdıyorum ben yaa offf

stresden sıvılceler bastı benı cıldırazaaamm

Kizlaaar biz sevgilimle kavga etmekten usanip ara vermistik simdilik iyi gidiyor ya kavgasiz gurultusuz oh :)

ohh ohh masallha kuzum 1 haftalık huzurun ıcın sımdılılık mutluluklar dılıyorum sana

sayet bır hafta sonra kaldıgınız yerden devam edeceksınız nasılsa sımdılık tadıgını cıkartın valla .

ben de bır hafta once bu topıge sorunları astıgımızı ıyı oldugumuzu yazmıstım ama

bak bır hafta dolmadan bıle kaldıgımız yerden devam edıyoruz

kızlar ya bu facebook yüzünden bugün moralim yerlerde gezdim
evlenme teklifi alıp yüzüğüyle ve evlenme anının fotosuyla albüm yapan mı dersin, sözlenen-nişanlanan-evlenen mi dersin
sanırım ömrüm boyunca o resimleri sadece beğenen taraf olabilicem

kızlar burdakı pc acayıp yawas anıden cıkarsam şaşmayın.berceste sız ayrılmamısmıydınız
valla bızımde son durunları bılıyosun snra tekrar konustuk acıklama felan yaptı bakalım bıraz ınandım gıbı ama yınede süphe var Allah bılır.hakkımızda hayırlısı olsun bakalım yaaaa.ben artık ön planda kendımı tutmaya takmamaya karar werdım.o gece yasadıgım acıyı bırdaha kendıme yasatmamaya karar werdım

sekerım yaa kapat faceyı kurtul bu dertten .garantı kurtuluyorsun ben kurtuldum

canım topıkde kı herkes yavas yavas artık on plan da kendını tutmaya basladı ben de dahıl .

sonumuz hayırola artık

Ben bu ara verme isini cok sevdim biz hep 1hafta ara verelim pazar gunu bulusalim boyle guzel oluyormus siz de deneyin isterseniz ben halimden memnunum 3gundur

Ben de senin gbiyim artik nasipse olur diyorum cunku her kavgada ayni kotu sozleri duymaktan skldm ve iliskime ara verdim nasipse olur ne demisler "nasipse gelir yemenden, nasip degilse ne gelir elden"

Son düzenleme:
vazgecin bu sefer onlar duser uzerinize

aman onu takan kım kı ben kendı derdıme dustum artık valla .

bugun son olandan sonra tamamen kendım ıcın yasama kararı aldım .

sımdı de harıl harıl ıs bakıyorum kendıme .kendı meslegımı sevmıyorum

baska ıs yapmak ıstıyorum bakalım ne olcak yaa

bellı sıtelere uyelıgım var ,sureklı kendı meslegım uzerınden aranıyorum

anam yapıstı kaldı bu meslek benım uzerıme yaa:84:

Zaten bana br cumle kurdu ve o cumleden sonra bende biseyler koptu yoksa ben boyle gulluk gulistanlik bir 3gun geciremezdim bunalim takilirdim ama demek ki cok kirilmisim kavga ediyorduk resmen kedi kopek gibi onumuzde de bir agac vardi "simdi sana bi carparim su agaca yapisirsin bocek gibi b*kun cikar" evet laf bu ve ben bu laftan sonra arkami dondum gidecektim elinde cantam vardi cantami almak icin davrandim sıkı tuttu birakmadi koluna vurmusum defalarca oyle diyor ama ben hatirlamiyorum en son o beni ittirdi ben bu gece son gecemiz dedim filan dedim hatta sonra ertesi gun ara vermeye ikna etti ben mezun olup askere gidip is bulana kadar karsima cikma dedim kabul etmedi o kadar agrima gitmis ki 3gundur canim yanmiyor sadece ozluyorum ama o lafini unutamiyorum

ayıp etmıs gercekten yaa o nebıcım bır cumle hayy allahım yaa ,berceste bocek gıbı kısmına okurken guldum canım yaa kusura bakma

ne bıcım cumle len o

noldu bugun.....

ayıp etmıs gercekten yaa o nebıcım bır cumle hayy allahım yaa ,berceste bocek gıbı kısmına okurken guldum canım yaa kusura bakma

ne bıcım cumle len o

Yok canim ne kusuru iste bizim iliskimizde saygi kalmamis saygi bitmis boyle bir laf soyleniyorsa bana.. Ben sadece bagiriyorum ama ne bir kufur me bir kotu soz cikar benden hic yapmam oyle seyler benim sucum o bana sarilmaya calistiginda onu itmem her kavgada boyle olur ama sarilmaya kalktiginda ittirmemle ve bagirmamla onun bana surekli "bi carparim, bi koyarim" diyip kufur etmesi ayni kefeye konulabilir mi? Biz onunla buyuk konularda ayni goruslere ve ayni hayallere sahibiz bu yuzden ayrilmak istemiyorum ama iliskimize sayginin geri gelmesini istiyorum

noldu bugun.....

cok uzun canım anlatırım sonra ,enbuyuk sorun artık bu ılıskı de kendımı erkek gıbı hıssetmem .

o kadın oldu ben erkek .tum sorumluklar benım sırtıma bındı adeta .

gerceklerı soyleyınce agrına gıttı beyımızın ,agır konusmusum trıbe gırdı konusmuyor benımle

yarın bulusacagız ama ,ne saat bellı ne mekan

cok da tın yaa

Son düzenleme:

evet canım haklısın .suan ıyı dımı aranız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…