- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #10.841
Oy sashamia icim sisti ne desem bilemedim sen en iyisi calis calis calisben cikiyorum iyi geceler herkese
selam kızlar
keyifler nasıl?
ben finallerden acayip bunalmış durumdayım
ara verdim bi gossip girl izliyim dedim, onun da sezonu bitti böylece
püff
Canim pazar gunune kdr ara verdik biz konusmuyoruz ki aramiz iyi mi kotu mu bilmiyorum pazar Gunu bulusunca belli olacak
hosgeldın canım .herkes streslı herkes dertlı
kız sen hangı ara okudunsıldım ben sonra eet bayag uzundu o yuzden sıldım ben de
canım senın ıcın ınsallah hayırlısı olur tatlım
hoşbulduk tatlım
boşverin ya biraz klişe olcak ama kafanıza tokadan başka bişey takmayın
Msji bi okudum sonra kayboldu baya sasirdim uydurdum mu ben nerden cikti bu filan diyeevet canim hayirlisi olsun bakalim
hoşbulduk tatlım
boşverin ya biraz klişe olcak ama kafanıza tokadan başka bişey takmayın
en iyisini yapıyosun tatlımDogru bir klise su an kafaya takmiyorum 3gundur havuza gidiyorum :)))
orası oyle ısde ama offf aması var ısde
en iyisini yapıyosun tatlım
ahh şu amalar..en iyisi kafayı başka yerlere vermek, bak berceste gibi yüzmek mesela, ya da açıp bi film izlemek. en azından film süresince yaklaşık 1,5 saat kafaya takılmamış olur
en iyisini yapıyosun tatlım
ahh şu amalar..en iyisi kafayı başka yerlere vermek, bak berceste gibi yüzmek mesela, ya da açıp bi film izlemek. en azından film süresince yaklaşık 1,5 saat kafaya takılmamış olur
İnsallah tez zamanda yeni bir is bulursun :)kız tam fılmcolık olmama ragmen o bıle kesmıyor artık benı .yaa aman su sıralar aklım da ask mesk yok ısle kafayı bozdum .bı ıse gırseydım rahatlayacagım .
transformers uclemesi yaptım bende gecen gun
Hee iyi fikir ya :) hem ben daha once hic izlemedim o filmlerien iyisi star wars 6'lısı yapın bi hafta iyi gider
sanırım son noktadayım hersey bıtecek bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?