Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

selam kızlar
keyifler nasıl?
ben finallerden acayip bunalmış durumdayım
ara verdim bi gossip girl izliyim dedim, onun da sezonu bitti böylece
püff

Dogru bir klise su an kafaya takmiyorum 3gundur havuza gidiyorum :)))
en iyisini yapıyosun tatlım
orası oyle ısde ama offf aması var ısde

ahh şu amalar.. en iyisi kafayı başka yerlere vermek, bak berceste gibi yüzmek mesela, ya da açıp bi film izlemek. en azından film süresince yaklaşık 1,5 saat kafaya takılmamış olur

Uc gun gunduz havuza ve derse gittim aksamlari da film izledim yuzuklerin efendisi uclemesini izledim 3gece her gece birini izledim iste sirayla, malum yuzuklerin efendisi serisinin her filmi cok uzun iyi oyaladi yani tavsiye ederim ha bir de kitap okuyorum Ahmet Umit - Bab i Esrar

Son düzenleme:

kız tam fılmcolık olmama ragmen o bıle kesmıyor artık benı .yaa aman su sıralar aklım da ask mesk yok ısle kafayı bozdum .bı ıse gırseydım rahatlayacagım .

sevgılıkle dun bugun ıcın bulusma kararı aldık .dun telefonu ıkı taraf kırgın da kapatsak bız bugun bulusacaktık .

sonra bugun sevgılım saat 11 de aradı benı ; "musterı gelsın bulusacagız askım "dedı .

sonra saat 12 de sevgılık benı tekrar aradı "askım su musterı gelsın sonra doktordan tahlıl sonuclarını almaya

gıderken ben senı arayacagım ,ben senı aradıgım da hazırlanırsın sen bulusuruz "dedı .

saat 16.25 arayan soran yok :)

ama canım askım sen bunu hep yapıyorsun dımı sevgılım (!)

senın her zaman ıslerın olmustur dımı sevgılım benım (!)

haahahah sınır kırızlerı mı gecırıyorum ne ;gulsem mı aglasam mı karar veremedım .

ıcım de tasmak uzere olan bır volkan var .hadı ara benı askım hadı ara da bı tasayım sevgılım hadı ama

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…