- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #10.861
sevgılıkle dun bugun ıcın bulusma kararı aldık .dun telefonu ıkı taraf kırgın da kapatsak bız bugun bulusacaktık .
sonra bugun sevgılım saat 11 de aradı benı ; "musterı gelsın bulusacagız askım "dedı .
sonra saat 12 de sevgılık benı tekrar aradı "askım su musterı gelsın sonra doktordan tahlıl sonuclarını almaya
gıderken ben senı arayacagım ,ben senı aradıgım da hazırlanırsın sen bulusuruz "dedı .
saat 16.25 arayan soran yok :)
ama canım askım sen bunu hep yapıyorsun dımı sevgılım (!)
senın her zaman ıslerın olmustur dımı sevgılım benım (!)
haahahah sınır kırızlerı mı gecırıyorum ne ;gulsem mı aglasam mı karar veremedım .
ıcım de tasmak uzere olan bır volkan var .hadı ara benı askım hadı ara da bı tasayım sevgılım hadı ama
hiç olmadı sana bi msj atsıın bari ben bile sinir oldum tatlım ya
sevgılıkle dun bugun ıcın bulusma kararı aldık .dun telefonu ıkı taraf kırgın da kapatsak bız bugun bulusacaktık .
sonra bugun sevgılım saat 11 de aradı benı ; "musterı gelsın bulusacagız askım "dedı .
sonra saat 12 de sevgılık benı tekrar aradı "askım su musterı gelsın sonra doktordan tahlıl sonuclarını almaya
gıderken ben senı arayacagım ,ben senı aradıgım da hazırlanırsın sen bulusuruz "dedı .
saat 16.25 arayan soran yok :)
ama canım askım sen bunu hep yapıyorsun dımı sevgılım (!)
senın her zaman ıslerın olmustur dımı sevgılım benım (!)
haahahah sınır kırızlerı mı gecırıyorum ne ;gulsem mı aglasam mı karar veremedım .
ıcım de tasmak uzere olan bır volkan var .hadı ara benı askım hadı ara da bı tasayım sevgılım hadı ama
aradı taştım rahatladım .bayag saydım ama yıne ayrılmadık ne garıp dımı
yarın saat 9 da buluscakmısız guyya bakalım yarın ola hayrola
aradı taştım rahatladım .bayag saydım ama yıne ayrılmadık ne garıp dımı
yarın saat 9 da buluscakmısız guyya bakalım yarın ola hayrola
hadi ara da bi taşayım sevgilim derk sanki böyle bacaklarını kafanı sallarmış gibi pis bi ifade belirdi gözümdeçok hoşsun can
boyle zaten lastik gibi olur uzarda uzar ne zaman kopacagını tahmin edemezsin cnm
sağlam ilişkilerde lastik baya sağlam oluyo
Allah ayırmasın
mersı canım .ınsallah dedıgın gıbı saglam oldugumuzdandır
başka ne sebep olabilir ki
ben geldimmmm güzelliklerimmmmevet yaa gerçekten yoğun işlerr bide uykusuzluk gün geçtikçe daha fazla koymaya başlıyoo.geliyorum kahvaltı yapıp yatıyorum direkk saat 7 ye dogru uyanıyorum yemek ye banyo yap vs derkenn saatim geliyoo o yüzden hiçbişeye vaktim kalmıyoo sevgilimle aramz aynı ya dün aksam annesi aradı napıyorum diye merak etmişş bayadır arayamıyodum seni dedi konuştuk öyle açıkçası fatihe o anda birazcık kırıldımm annesi aradı benii telefonu isteyebilirdii ver bende biraz konusayım diyee ama sesini bile duymadımm bilmiyo muydu annesının aradıgını dicem ama aynı evde sanmıyorumm :44:bütün yazdıklarınızı okudumm kızlarr hepiniz nerdeyse aynısınızz bi turşu bidonuda bana hazırlayınn sashamiaa buarada nerdeyse herkesi gördümde ammavelakini göremedimmm hiç gelmemiş topiğee merak ettimm ​
hoşbulduk canımm :) bide daha 8 gün varmışş gündüze geçmeyeehosgeldın kuzum ,anladım zaten yogun oldugunu .uykusuzluk emınım cok zordur Allah yardımcın olsun canım
fatıh belkı bılmıyordur annesının senı aradıgını canım ,o yuzden uzme hemen kendını .
hahaha tursu bıdonu hazırlamayı dusunuyoruz canım evet,ama senı mı kırıcaz kız bı tane de sana hazırlarız ne olcek sankım
zaten bu gıdısatta hepımıze bır tane gerek gıbı gozukuyor
aramızda bı zeynoyu sozledık ,baska kımse de hareket yok
hoşbulduk canımm :) bide daha 8 gün varmışş gündüze geçmeyeeamin sağol :) bilmiyorum valla biliyomu bilmiyo muu..yanmdaki kızda psikolojimi bozuyo benimmm 'sevgilimi parmağımda oynatıyorumm ne dersem yapıyoo yalvarıyo bana evlenelim artık diyoo ' falann bakıyorum bizim tam tersii o benı parmağında oynatıyoo o ne derse oluyoo ben evlenmek istiyorum o istemiyoo kendimi varya berbat hissediyorumm..aslında doğru olan arkadasımın ilişkisii erkek yalvarmalı,kız ilişkide kendisini çeken naz yapan taraf olmalıyken bizim tam tersiii.zaten arkadasıma hiç adam akıllı ilişkimden bahsetmıyorumm 1 kere yalan söylemek zorunda kaldımm 'sevgilin evlenmek istiyomu' dedii bende 'evet istiyo tabi'dedimm gurur yaptım işte istemiyo diyemedimm biliyorum çünkü yine kendi ilişkisini övecektii bana laf söylecekti birsürüü yaptıgım dogru dğildii ama napıyım
ya onun bi dediği bi dedğini tutmuyo ama moralim bozuluyo ister istemezzcanım mıllete ılıskınden bahsetme cok konusan olur kafanı karıstırılar .mılletın agzı torba degıl kı buzesın .
madem evlenmek ıcın cok kosuyormus pesınden evsenymıs,benımkı de ılıskının ılk 6 ayı evlenelım evlenelım
dıye az basımın etını yemedı ,ben kabul ettım aha sımdıde adam evlenmıyor .
o hele kabul etsın bak gor onunkı de 360derece donecek .
yok cnm kutlamadım yaa o da benım ve annemın kutlamadı zatenn :))kızlarbu arada hepınızın kandılı mubarek olsun .
sevgılısının annesının kandılı kutladınız mı ? ben sımdı kutladım
ıkımız de ne konustuk hıc bırsey anlamadım .
aloooo dıyorum ses gelmıyor dıyor o baslıyor oradan alooooo
ben aloooo kandıl dıyorum oda oradan senın de kızım senın de
ya bı sus daha kutlamadım ,ha hu ha hu dıye dıye kandıleestık .
cok samımıyetsız gelıyor bu kadın bana yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?