- Konu Sahibi _Semiramis_
- #12.901
kesınlıkle anacımtopluca kurşun döktürmek şart diyorum ben size![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesınlıkle anacımtopluca kurşun döktürmek şart diyorum ben size![]()
ne yazdınBakalım.Ben attım yine ilk mesajı.
![]()
inanamıyorum ya aman aman güzelliğin yokmuş öylemisinir iyi değildir,insanı yer bitirir zarara ugratır sakinleş canm
selam fıstıkkk
ayyynen oyle canım bende cok alınganım ve alındım
ya bide telde bana dıyorkı benım karıyerım yokmus aman aman bır guzellıgımde yokmus boyum uzun değilmiş benden daha guzel yuzu olanlarda varmıs (165cm boyundayım ve yanında bebek gıbı kalıyorum) bide ustune huzur wermıyormusum,beyımız sankı ney yaaa
bişi demedım bende içini döksün istedim hiç karsı cıkmadım.bana kısaca dedı kı ben senden üstünüm aklını basına al benı kaybetme dedı resmen,bana gorede ben ondan üstünüm her sey karıyer deıl bence
![]()
sinir iyi değildir,insanı yer bitirir zarara ugratır sakinleş canm
selam fıstıkkk
ayyynen oyle canım bende cok alınganım ve alındım
ya bide telde bana dıyorkı benım karıyerım yokmus aman aman bır guzellıgımde yokmus boyum uzun değilmiş benden daha guzel yuzu olanlarda varmıs (165cm boyundayım ve yanında bebek gıbı kalıyorum) bide ustune huzur wermıyormusum,beyımız sankı ney yaaa
bişi demedım bende içini döksün istedim hiç karsı cıkmadım.bana kısaca dedı kı ben senden üstünüm aklını basına al benı kaybetme dedı resmen,bana gorede ben ondan üstünüm her sey karıyer deıl bence
![]()
Davşanını özlemedin mi yazdım ama yine kavgayla bitti.![]()
haydaaaaa niye kavgayla bitti
inanamıyorum ya aman aman güzelliğin yokmuş öylemiah bu erkeklerr benımkide benım işimi küçümsüyodu fabrikada çalışıyodum ya benım en iyi yapabileceğim iş buymuş anca sen fabrikada çalışırsın işte böyle falan diyodu..kız kardeşi satış danışmanıydı elektronik aletler üzerine sen yapamazsın o işi diyodu bende gerekirse yaparım tabiki demiştim aşağılamak olsunda neolursa olsun
![]()
ay sormayın bacılar bıde benı begenmıyor,kafa yapısı farklı işte.afedersin ama sözde senden büyük olacak
akıl yaşta değil diye boşuna demiyorlar
kimse kimseden üstün değil önce bunu anlaması lazım bu adamın.
herkesin kendine özgü özellikleri vardır. hem ne diye kıyaslama yapar ki ? o zaman dünyada ondan yakışıklıları da vardır![]()
Ailem sürekli arasın,halini hatrını sorsun istiyor.
Ve biz sadece tanıştırdık ailelerimizi,söz-nişan yapılmadı.
Yani çok da tanımıyorlar birbirlerini.
Ama benimki kanka modu istiyor biraz.![]()
e canım o da çok şey istiyor madem söz nişan yapın bol bol araşsın ailenle![]()
ah canım ahhh sorma bugun içindekılerı döktü vallaHürremim ben o adamı döverim...![]()
canım ne düşünüosun benımkı hakkında sence kompleks mı yapmıs cunku bır gece once ona eskıden kız arkadaslarımın ondan hiç hoşlanmadıgını neden cekıyorsun fıstık gıbı kızsın dıyorlardı bana dedım (ilk zamanlar cok cektırdıde butun kız arkadaslarım gıcık kapardı ona)kızlaaarr ne haber?
hürrem seninki neler demiş sana öyle yahu
bugu msj atarak iyi yapmışsın nereye kadar sürecekti öyle sus pus![]()
Ben önümüzdeki yıl mezun olacağım canım.
Ve ekmeğimi almadan da öyle işlere kalkışmak istemiyorum.![]()
askerde miilişkimiz başlayalı uzun bir süre olmadı ama evlenene kadar uzun bir süre geçmiş olacak:2: