Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ha kızlar birde bız ayrılırsak o bir baskasını çooook bulurmus onu ısteyen cok olurmus ama ben evde kalırmısım hayatım bıtermiş :52::52::52::52:
işte buna cok güldümmm kusura bakma kuzum ama saçmalamış tamamen yanii:9: olur mu hiç yaa ne hayatın bitecekmişş valla kaç tanesi gelir giderrr :63:

evet öyle gerçektenn inşallah senınkide iyi yönde değişir artık sizler için dua ediyorum kendim için etme gereği bile duymuyorum nedense..anneme bi kaç talip söylemişler öğretmen miymiş neymiş valla lafını duyunca daha içim daraldı midem bulandı hiç istemiyorum ya belkide henüz iki hafta olduğu içindir :50:
zamanla geçecek canım başta böyle olman normal gençsin hoşsun ne diye soğuyacaksın hayattan o üzülsün hayattan soğusun seni kaybettiği için:19:
ok canm................

bekliyorum şekerim

ya aslında olay yine kişilikte bitiyor. askerdeyken kendi iç sesiyle baş başa kalıyor. her şeyi olmuşu olacağı deli gibi düşünüyorlar. sonuçta kavgalarda oluyor tatlı konuşmalarda
askerlik sevgini test ettiğin bi yer haline geliyor günümüzde ve de sorumluluk alma başarın...
sorumluluk almayı öğrenirsen iyi bi değişimle dönersin askerlikten...

benimki askerde aramız normalde çok iyidir askere gidince de öyle başladı ama geçen hafta yanına gittim yanındayken eski, tanıdığım bildiğim sevgilimdi ama döneceğim zaman saçma sapan bir muhabbete girdi canımı çok sıktı bu hafta sırf inadımızdan sadece iki kez konuştuk. sabrı öğretiyorlar burda demişti harbiden öğrenmiş dedim normalde konuşmadan yapamaz. kısaca askerlik genellikle değiştiriyor erkekleri

zamanla geçecek canım başta böyle olman normal gençsin hoşsun ne diye soğuyacaksın hayattan o üzülsün hayattan soğusun seni kaybettiği için:19:

bekliyorum şekerim
annesinin oğluma karı sana koca çok lafı hiç kulaklarımdan çıkmıyo biliyo musun her saniye beynimde o lafları ve telefonun sonunda annesi fatihe veriyorum demesine rağmen fatihin 'kapat ya' demesini ve telefonun yüzüme kapatılmasınıda hiç unutmuyorum ve asla unutmucam :5:

şu an bunu dinliyordum paylaşayım dedim

[video=youtube;SDgKgmRDU38]http://www.youtube.com/watch?v=SDgKgmRDU38&feature=related[/video]

kızlar bu konuyu geçmişte belki yazmışsınızdır çoğunuzun sevdiği askerliğini yaptı mı hatırlayamıyorum ama askerden önce ve sonra değişim oldu mu mesela bizim askerden sonra acayip değişti ilgisi sevgisi şevkati düşünceleri herşeyi 180 derece değişti..bana söylediklerinde inanmamıştım fatih değişmez diye ama haklı çıktılar sizinkileri merak ettim:26:

kuzum benimki gitmedi daha.. 2 sene sonra gidicek, o zaman söylerim :1:

annesinin oğluma karı sana koca çok lafı hiç kulaklarımdan çıkmıyo biliyo musun her saniye beynimde o lafları ve telefonun sonunda annesi fatihe veriyorum demesine rağmen fatihin 'kapat ya' demesini ve telefonun yüzüme kapatılmasınıda hiç unutmuyorum ve asla unutmucam :5:

off empati yaptımda çok zor bitanem çok iyi anlıyorum seni
ama bırak onlar o küçük dünyalarında çırpınsınlar kendi karakterlerine uygun bi gelin bulup istediklerini yaptırsınlar kurtulduğuna sevinmelsin bence

kuzum benimki gitmedi daha.. 2 sene sonra gidicek, o zaman söylerim :1:
inşallah iyi haberlerini alırım hep kardeşim ya sizlerin üzüntülerini okuyunca benımde canım yanıyo en az kendi derdim kadar üzülüyorum..çünkü hepimiz yıllarımızı verdik en güzel günlerimizi verdik yeri geldi onlar için başkalarını kırdık sabahlara kadar ağladık..mesela aksam düşündümde ona ördüğüm atkıyı bereyi gördüğünde hiç mi içi acımayacak hiç mi benım ellerimin izlerini hala taşıdığını düşünmeyecek :14:

off empati yaptımda çok zor bitanem çok iyi anlıyorum seni
ama bırak onlar o küçük dünyalarında çırpınsınlar kendi karakterlerine uygun bi gelin bulup istediklerini yaptırsınlar kurtulduğuna sevinmelsin bence
Allahım bu kahrolasıca sevgiyi yüreğimden tez zamanda alsın inşallah onu asla affetmicem:14:

Back
X