- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #13.021
bunları görünce aklıma Hayal geldidimi fıstığım ya, ben bunları çok yakıştırıyorum hamilelere
bunları görünce aklıma Hayal geldi
Evet olacak ama adını hayal koymam zaten o onunla birlikte kalbime gömüldüahh tatlım yaa ben kafamız dağılsın diye koydum, üzül diye değil, yapma böyle bak ben de üzüldüm şimdi
senin Hayal in yine olucak. hepimiz Allahın izniyle hamile olucaz doğru zamanda, doğru kişiyle..
ya şimdi bana da cephe alma ama benim de çok yakın bir arkadaşım var abim gibi severim onu ben de onun kız arkadaşıyla böyle bi durum yaşamıştım ama tamamen kızın yanlış anmalasıydı neymiş kardeşim diye hitap etmem yasak duygularımı bastırmamı sağlıyormuş kendimi çok kötü ve suçlu hissetmiştim kız bi türlü anlamak istememişti biz de uzun bi süre görüşmemiştik arkadaşım ayrıldıklarını söyleyerek tekrar konuşmaya başladı benimle Allahtan benimle ilgisi yoktu ayrılmalarında sizin başka sıkıntılarınız da var sanırım
yok canım sürekli bi mesajlaşma değildi bu olay sadece şubat ayında 6-7 günlük bir mesajlaşmaydı..
bende öylesine döküme bakarken bu noyu buldum bu no dikkatimi çekti ve o numarada eskiden ondan hoşlanan o kıza aitti.. sevgilim öğrendiğim an çok pişman oldu "keşke sana söyleseydim allah beni kahretsin yaptım bi mallık" dedi.. kızın nosunu sonradan silmiş zaten ben napıyorum diye.. ama banada söylememiş nasıl olsa sildim huzursuzluk çıkmasın amacıyla..
"ellerim kırılsaydıda mesajlaşmasaydım" bile dedi..
ama hala mesaj atıyo ben affetmiyorum.. kızıda aradım ilerde içimde pişmanlık kalmasın diye iyikide aramışım..
çok iyi yapmışsın. iki tarafı da dinledikten sonra sözlerinde çelişkiler yoksa sevgilini affedebilirsin aslında. sonuçta sevdiğin kişi kötü bir şey yapmamış
Evet olacak ama adını hayal koymam zaten o onunla birlikte kalbime gömüldüne güzel ağlamıyodum üzülmüyodum nolduysa bugunlerde canım acıyo ya
kızlar selam..
sevgilime "onunla barışabileceğimi ama şimdi olmayacağını gidişata göre karar vereceğimi" söyledim.. oda "tamam" dedi çok sevindi "iş konusunu hemen halledeceğini çünkü artık ayrı olmak istemediğini" söyledi.. sonra konuşurken ben bu evlenme teklifi olayını anlattım ama bana "sen bu olayın bu kadar olduğuna emin misin bana anlatmadığın şeyler olmasın" dedibende "ne diyosun ya sen? sen haketmemene rağmen ben sana herşeyi anlattım herşeyi affetmenin karşılığı bu muydu yazıklarr olsun bana güvenmeyen biriyle işim olmaz" dedim.. oda "bu konu beni çok düşündürüyo beni rahatlat" demeye başladı bende "ben olayı olduğu gibi sana anlattım inanmasanda kendin bilirsin zaten şu saatten sonra inansanda umrumda değilsin" dedim "tamam haklısın o salak çocuğun cesareti beni sinirlendirdi, sana güveniyorum" dedi ama ben çok kırgın ve kızgınım
o bi kızla mesajlaşıyo ama ben olayın iç yüzünü öğrenince onu affediyorum.. bu mesajlaşma olayını benden saklamasına rağmen.. ama beyfendi çocuğun biri benimle evlenmek istediğini söyledi diye bana güvenmiyo olaya bakın ya..
canım affederek çok iyi yapmışsın ama o evlenme teklifini hemen anlatmasan iyiymiş intikam almaya mı çalıştın ki sen
kızlar kendime yeni ciciler aldımfiyatları ıyı olunca biraz abarttıp
aynı elbısenın 3 farklı versıyonunu aldım .elbsenın kuması strech vucudu sarıyor
ve cok seksı gösterıyor gercekten
elbıseler H&M den tanesı 35 tl idi .
bir de kendıme stradivarıus pembiş babet ve sandalet aldım .
babetler 25 tl .sandaletler 45 tl .
bır de şu görmüş oldugunuz pembiş leoparlı topuklu ayakkabıyı aldım .
bıraz abartı ama ,pembıs gormeye dayanamıyorum
yurt dısından sıparıs ettım onları 180 tl ıdı .
pembe leoparlı ayakkabılara bittiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:) oofff harikaaaa yaaa çok güzelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll :) güle güle giy tatlımmmmmmmmmmm
kızlar tavsıyelerınıze ıhtıyacım var .
sımdı bu elbıseler topuklu ayakkabılarla club tarzı ortamlar da
olur da,gunluk ıcın topuklu ayakkabılarla bıraz abartı olur .
o yuzden ben bu elbıselerı gunluge yorumlamak da ıstıyorum .
topuklu ayakkabısız babet yada sandaltle sızce olur mu:44:
kızlar nerdesınız yaa dertlesmeye ıhtıyacım var .arkadasınız cok uzgun cok aglıyor
bı aramasıyla mahvettı benı :2: hala benı sucluyor utanmadan .hıc kadrımı kıymetımı anlamamıs
hala utanmadan dedıgıne bak "nefret ettım kacırdın kendınden benı "dıyor
ustelık bıttı dıyen bendım ,ama sankı o demıs gıbı,kurdugu cumlelere bak yaa .
hala benı sucluyor,benı kaybettıgıne uzulmuyor bıle .hatta sevınıyor kurdugu cumlelerden bunu anlıyorum .
kafasın da benı suclu olarak gormus .degerımı fedakarlıklarımı hıc gormemıs .bu nasıl adalet anlamıyorum .
boyle benı suclayınca kotu hıssettım kendımı .ozur dılerım hatalıydım bıle demedı
kızlar psıkolojımı bozdu ,aglayasım var ve aglıyorum
kızlar nerdesınız yaa dertlesmeye ıhtıyacım var .arkadasınız cok uzgun cok aglıyor
bı aramasıyla mahvettı benı :2: hala benı sucluyor utanmadan .hıc kadrımı kıymetımı anlamamıs
hala utanmadan dedıgıne bak "nefret ettım kacırdın kendınden benı "dıyor
ustelık bıttı dıyen bendım ,ama sankı o demıs gıbı,kurdugu cumlelere bak yaa .
hala benı sucluyor,benı kaybettıgıne uzulmuyor bıle .hatta sevınıyor kurdugu cumlelerden bunu anlıyorum .
kafasın da benı suclu olarak gormus .degerımı fedakarlıklarımı hıc gormemıs .bu nasıl adalet anlamıyorum .
boyle benı suclayınca kotu hıssettım kendımı .ozur dılerım hatalıydım bıle demedı
kızlar psıkolojımı bozdu ,aglayasım var ve aglıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?